Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Hallitushaku

Haluaisitko olla opiskelijakunnan hallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja tai vaikka tapahtumavastaava? Kiinnostaisiko sinua opiskelijakunnan palvelujen tai Savonia-ammattikorkeakoulun kehittäminen? Haluaisitko hyvää kokemusta monipuolisesta järjestötyöstä? Nyt se onnistuu, sillä haku Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan hallitukseen on auki!

Opiskelijakunnan hallitus valitaan vuosittain ja sen monipuoliset tehtäviin kuuluu hommat edunvalvonnasta tuutoritoimintaan ja hyvinvoinnista vetovoimaisuuden kehittämiseen. Toiminnasta on mahdollista saada opintopisteitä ja huikeat verkostot sekä vaikuttamiskokemusta ja tiimitaitoja. Lue lisätietoja hallitustoiminnasta täältä.

 
Hakuaika Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan hallitukseen alkaa 8.11.2019 ja päättyy 21.11.2019 klo 12. Tämän jälkeen on vielä mahdollisuus asettua ehdolle suoraan opiskelijakunnan syyskokouksessa, joka järjestetään maanantaina 25.11.2019.

Huomaathan, että hakiessasi opiskelijakunnan hallitukseen, sinun tulee olla Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan jäsen (olet jäsen, jos olet läsnä oleva tutkinto-opiskelija Savonia-ammattikorkeakoulussa ja olet maksanut opiskelijakunnan jäsenmaksun ennen hakemuksesi jättämistä).

Avaa hakulomake tästä linkistä

Lisätietoja:

Miika Hiltunen
Keskusvaalilautakunnan puheenjohtaja
edustajisto.puheenjohtaja@opiskelijakuntasavotta.fi