Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Laskutus

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan laskutustiedot

Käytössämme on sähköinen laskutus ja toivomme saavamme laskut ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Mikäli yrityksellänne tai yhteisöllänne ei ole mahdollisuutta toimittaa verkkolaskuja tai lähettää laskuja sähköpostilla, voitte lähettää paperilaskut skannauspalveluosoitteeseemme.

Emme vastaanota paperilaskuja käyntiosoitteeseemme, emmekä luottamus- tai toimihenkilöidemme tai palvelujemme sähköpostiosoitteisiin.

 

Tiedot laskutusta varten:

Nimi: Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

Y-tunnus: 2084214-1, kotipaikka Kuopio

ALV-numero: FI20842141

Voit ladata laskutustiedot itsellesi tästä: laskutustiedot.

1. verkkolaskut

Verkkolaskuosoite: 003720842141
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*
*Käyttäkää tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan
välittäjätunnukselle.

2. Laskujen vastaanotto sähköpostitse

Sähköpostilaskun osoite: 20842141@scan.netvisor.fi

Toivomme, että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja. Laskut lähetetään palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa
tiedostossa itse laskun kanssa.Voit lähettää useita laskuja yhdessä sähköpostiviestissä, kunhan jokainen lasku on erillisenä liitetiedostona. Kaikilla tiedostoilla tulee olla
eri nimi.

  • Yhden sähköpostin maksimikoko on 5Mb.
  • PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja (PDF- versio 1.3 tai uudempi).
  • PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja.
  • Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210 x 297 mm (A4).
  • Liitteen nimen sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä, a-z, A-Z, 0-9. Ethän käytä erikoismerkkejä liitteiden nimeämiseen.

3. Laskutusosoite paperilaskuille

Huomioithan, että paperilaskujen käsittely on hitaampaa ja käsittelyaika on pidempi kuin verkko- tai sähköpostilaskussa.

Savonia-AMK:n opiskelijakunta
20842141
PL 100
80020 Kollektor Scan

Toivomme saavamme laskut ensisijaisesti verkkolaskuina. Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteeseemme. Mikäli kuitenkin lähetätte paperilaskuja huomoittehan, että skannaukseen ei saa lähettää muuta materiaalia, kuin laskuja ja niiden mukaan SKANNATTAVIA liitteitä. Mikään muu mahdollinen materiaali (esim. kutsut, kuitit, pääsyliput jne.) eivät välity skannauspalvelun kautta. Muun mahdollisen materiaalin pyydämme toimittamaan postiosoitteeseemme. Käytäthän mieluiten mustaa väriä valkoisella pohjalla varmistaaksesi laskun selkeän luettavuuden. Ethän käytä niittejä tai paperiliittimiä skannauspalveluun lähettämissäsi laskuissa.