Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Ajankohtaista

Vastaa Parempi pohjoissavo nuorille -kyselyyn

Julkaistu: 16.4.2021 klo 15:25 | Julkaisija: Juha Asikainen (Toiminnanjohtaja)

Nuoret pohjoissavolaiset tulevaisuuden tekijät -hankkeen kysely on nyt julkaistu. Kysely on osa Nuoret pohjoissavolaiset tulevaisuuden tekijät -hanketta, joka kohdistuu Pohjois-Savon kehittämiseen siten, että se vastaisi jatkossa entistä paremmin nuorten odotuksia ja tarpeita. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ja Pohjois-Savon kehittämisrahasto.

Kysely on avoinna 16.5. saakka. Vastaamalla kyselyyn voit vaikuttaa mihin suuntaan omaa asuinkuntaasi ja Pohjois-Savoa kehitetään. Voit tuoda esiin kehittämistarpeita ja mahdollisia epäkohtia, esim. palveluihin (kaupat, sosiaali- ja terveyspalvelut), liikenteeseen (julkinen liikenne, kadut), koulutukseen (oppilaitokset), harrastuksiin ja muihin teemoihin liittyen.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan elokuvalippuja. Arvonta suoritetaan toukokuussa 2021 ja arvonnassa on yhteensä 10 voittajaa, jotka kukin saavat 2 elokuvalippua.

Kyselyyn voit osallistua, jos olet alle 29-vuotias ja asut Pohjois-Savossa. Vastaamiseen menee arviolta n. 15 minuuttia.

Kyselyyn pääset klikkaamalla seuraavaa linkkiä: https://urly.fi/1TWe

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja, vieraile hankkeen kotisivulla tai ole rohkeasti yhteydessä hankkeen projektipäällikköön: Tanja Moilanen, tanja.moilanen@pohjois-savo.fi, 044 714 2611.