Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Ajankohtaista

vappuSAVOTTA tulee taas!

Julkaistu: 5.4.2024 klo 10:41 | Julkaisija: Jonne Heikkinen (Puheenjohtaja)

Lumien sulaminen, lukuvuoden viimeisten tenttien jännitys sekä vapun odotus on taas täällä. Onhan se jo huhtikuu, tämä opiskelijoiden vilkkain kuukausi. Savonia-ammattikorkeakoulun eri alojen opiskelijayhdistykset järjestävät kuukauden aikana jos jonkinlaista tapahtumaa. Haalarikansa aktivoituu viimeisiä kertoja ennen kotipaikkakunnille sekä kesätöihin lähtöä. Kampus hiljenee pikkuhiljaa ja käytävät alkavat taas näyttämään tyhjiltä. 

Opiskelijakunta SAVOTTA järjestää vapun kunniaksi jälleen isomman kokonaisuuden nimeltä vappuSAVOTTA. Kokonaisuus kattaa niin opiskelijayhdistysten järjestämiä tapahtumia, kuin opiskelijakunnan järjestämät approt ja vappukulkueen.

Pieni haikeus koulun loppumisesta ja arkeen palaamisesta on varmasti monella mielessä. Moni odottaa ensimmäistä opiskelu vappua innolla, joillakin saattaa sosiaalinen paine tuoda vapusta epämiellyttävän tuntuisen. 

Muistakaa pitää toisistanne huolta ja ottaa kaikki huomioon, se hiljaisempikin kaveri voisi haluta jutella, jos sinä teet aloitteen.

Tsemppiä lukuvuoden viimeisiin tentteihin ja luentoihin. 

Hyvää vapun odotusta!

 

Terveisin opiskelijakunta SAVOTTAn hallituksen puheenjohtaja Jonne Heikkinen