Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Ensimmäinen opiskelijakortti/Opiskelijakunnan jäsenyys

20,00 90,00 

HUOM!
Käy ennen jäsenmaksun maksamista antamassa lupa Savonialle tietojesi välittämiseen opiskelijakunnalle tämän ohjeen mukaan.  Antamalla tiedonsiirtoluvan varmistat, että pystyt liittymään opiskelijakunnan jäseneksi ja saat käyttöösi suuren määrän opiskelijaetuja. Saat ilmoituksen koulun sähköpostiin, kun tietosi ovat siirtyneet. Vasta tämän jälkeen voit maksaa jäsenmaksusi verkkokaupassa.

Muoviseen opiskelijakorttiin ja Slice-mobiilikorttiin tarvittava valokuva lisätään tilaukseen kirjautumisen jälkeen. Varmista ennen tilausta, että sinulta löytyy .jpg-muodossa oleva passikuvan tyyppinen kasvokuva. Jos olet etäopiskelija ja maksat jäsenmaksun vain mobiiliopiskelijakorttia varten, muista lisätä myös valokuva tilaukseesi.

Valitse jäsenyyden tyyppi sekä maksettava jäsenyysaika. Jäsenyys aktivoidaan kun käyt lunastamassa voimassaolotarran palvelupisteessä (kts. kampusten palvelupisteet).

Etäopiskelija! Huomioithan, että mobiiliopiskelijakorttisi ei aktivoidu automaattisesti. Pyydä jäsenmaksun maksettuasi mobiiliopiskelijakortin aktivoimista tästä.

Tarkempaa tietoa opiskelijakorteista löydät täältä.

Jäsenyyden tyyppi
Jäsenmaksu/jäsenyysaika
Poista
Osasto:

Opiskelijakorttiin kiinnitettävä voimassaolotarra on osoitus opiskelijakunnalle maksetusta jäsenmaksusta. Voimassaolotarran myötä opiskelijakortti ”virallistuu” ja se oikeuttaa opiskelijan kaikkiin opiskelijaetuihin ja –alennuksiin.

Lukuvuoden ja kevään voimassaolotarra on voimassa ko. lukuvuoden syyskuun loppuun saakka. Pelkästään syksylle hankittu voimassaolotarra on voimassa seuraavan vuoden tammikuun loppuun asti.

Opiskelijakunnan jäsenmaksun voit maksaa lukukaudeksi, lukuvuodeksi tai säännömukaiselle opiskeluajalle.

Lisätietoa jäsenmaksusta löydät täältä.