Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Ensimmäinen opiskelijakortti/Opiskelijakunnan jäsenyys

20,00 90,00 

HUOM!
Ennen kuin maksat opiskelijakunnan jäsenyyttä, käy tarkistamassa Wilmasta, että olet antanut luvan opiskelijakunnalle tietojesi käyttöön (wilma.savonia.fi –sivusto – > lomakkeet –> omien perustietojen ylläpito -> Opiskelijakunta SAVOTTA)

Muoviseen opiskelijakorttiin tarvittava valokuva lisätään tilaukseen kirjautumisen jälkeen. Varmista ennen tilausta, että sinulta löytyy .jpg-muodossa oleva passikuvan tyyppinen kasvokuva. Jos olet etäopiskelija ja maksat jäsenmaksun vain mobiiliopiskelijakorttia varten, ei valokuvaa tarvitse lisätä tilaukseen.

Valitse jäsenyyden tyyppi sekä maksettava jäsenyysaika. Jäsenyys aktivoidaan kun käyt lunastamassa voimassaolotarran palvelupisteessä (kts. kampusten palvelupisteet).

Etäopiskelija! Huomioithan, että mobiiliopiskelijakorttisi ei aktivoidu automaattisesti. Pyydä jäsenmaksun maksettuasi Pivo mobiiliopiskelijakortin aktivoimista tästä.

Tarkempaa tietoa opiskelijakorteista löydät täältä.

Jäsenyyden tyyppi
Jäsenmaksu/jäsenyysaika
Poista
Osasto:

Opiskelijakorttiin kiinnitettävä voimassaolotarra on osoitus opiskelijakunnalle maksetusta jäsenmaksusta. Voimassaolotarran myötä opiskelijakortti ”virallistuu” ja se oikeuttaa opiskelijan kaikkiin opiskelijaetuihin ja –alennuksiin.

Lukuvuoden ja kevään voimassaolotarra on voimassa ko. lukuvuoden syyskuun loppuun saakka. Pelkästään syksylle hankittu voimassaolotarra on voimassa seuraavan vuoden tammikuun loppuun asti.

Opiskelijakunnan jäsenmaksun voit maksaa lukukaudeksi, lukuvuodeksi tai säännömukaiselle opiskeluajalle.

Lisätietoa jäsenmaksusta löydät täältä.