Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Ajankohtaista

Savonian tiedote: Alkuviikon lähiopetus on peruttu

Julkaistu: 15.3.2020 klo 14:09 | Julkaisija: Sini Tuovinen (Viestinnän harjoittelija)

Savonian tiedote koronaviruksesta 15.3.2020

Savonia valmistautuu siirtämään opetuksen verkkoon, alkuviikon lähiopetus perutaan

Savonia siirtää kaiken mahdollisen opetuksen kevään 2020 osalta verkossa toteutettavaksi torstaista 19.3. alkaen. Maanantain 16.3. ja keskiviikon 18.3. välisenä aikana kaikki lähiopetus (myös taitopajat, laboratorioharjoitukset, simulaatiot, tentit, opetukseen liittyvät tapahtumat yms.) perutaan.

Verkkototeutukseksi määritelty opetus toteutetaan suunnitellusti myös 16.3.-18.3. välisenä aikana. Opintoihin liittyvät harjoittelut jatkuvat normaalisti, ellei organisaatio johon harjoittelun suoritat, ole muuta ilmoittanut.

Savonian kampukset ovat 16.3.-18.3. välisenä aikana avoinna ja ravintolapalvelut ovat normaalisti opiskelijoiden käytössä. Savonian kirjastot palvelevat omatoimikirjastoina ja opiskelijapalvelut puhelin- ja sähköisinä palveluina. ICT-palvelut tehostavat etäopetuksen tukea entisestään, opiskelijoita palvellaan normaaliin tapaan sähköpostitse ja puhelimitse. Viranomaismääräykset saattavat muuttaa kampusten aukioloa ja niistä tiedotetaan opiskelijoita erikseen.

Savonia tiedottaa opiskelijoille kevään opetusjärjestelyistä keskiviikkona 18.3. klo 14:00 mennessä. Seuraathan opiskelijoiden intranetissa, Repussa, olevaa tiedottamista. 

Opetuksen uudelleenjärjestelyistä huolimatta Savonia tekee kaikkensa, jotta opiskelijoiden opinnot etenevät suunnitellun mukaisesti. Tilanne on koko yhteiskunnassa erittäin haastava, mutta yhdessä tekemällä menestymme myös vaikeissa tilanteissa!

Jos sinulla on erityisiä huolenaiheita tilanteeseen liittyen, voit olla sähköpostitse yhteydessä osoitteeseen matkaturva@savonia.fi