Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Ajankohtaista

Savonia-ammattikorkeakoulun Vuoden Opettajaksi 2023 Maija Huuskonen

Julkaistu: 30.4.2023 klo 16:00 | Julkaisija: Juha Asikainen (Toiminnanjohtaja)

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnalla on ilo ja kunnia nimetä Savonia-ammattikorkeakoulun Vuoden Opettajaksi 2023 matemaattisluonnontieteellisten aineiden lehtori Maija Huuskonen. Huuskonen työskentelee Savonia-ammattikorkeakoulun Microkadun kampuksella tekniikan tutkinto-ohjelmissa. Vuoden Opettajaa esittäneet opiskelijat kuvaavat Huuskosen olevan täydellä sydämellään työtä tekevä ja aina läsnä opiskelijoille. Hänestä löytyy sopivasti jämäkkyyttä ja lempeyttä, auktoriteettia ja inhimillisyyttä.

Vuoden Opettaja on nimetty Savonia-ammattikorkeakoulussa vuodesta 2004 lähtien. Opiskelijakunta sai opiskelijoilta tällä kertaa valtavan määrän esityksiä vuoden opettajaksi. Esityksiä oli yhteensä 428, joissa esitettiin 157 eri henkilöä vuoden opettajaksi. Vuoden Opettajan valinta ei laita opettajia paremmuusjärjestykseen, vaan nimeäminen antaa ennen kaikkea kiitosta ja tunnustusta hyvästä opettajuudesta ja innostavasta asiantuntijuudesta.

”On mukava huomata, että opiskelijoiden kommenteista huokuu arvostus opettajien työtä kohtaan. Palautteissa korostuu osaaminen ja inhimillinen työote. Ehdotettujen opettajien määrä kertoo savonialaisesta työkulttuurista ja siitä, kuinka hyvä työilmapiiri näkyy myös opiskelijoille!”, kiittää opiskelijakunnan hallituksen puheenjohtaja Anna Soukkamäki.

”Kiitokset vielä tästä huomionosoituksesta ja kommenteista. Vuosien varrella olen oppinut itse paljon opiskelijoilta sekä läheisimmiltä työkavereilta. Suuret kiitokset heille siitä! Pitäkää hauskaa, mutta niin, että seuraavanakin aamuna muistatte, mitä hauskaa tapahtui!”, iloitsee Vuoden Opettaja 2023 Maija Huuskonen.

 

LISÄTIEDOT:

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

Hallituksen puheenjohtaja, Anna Soukkamäki, 044 785 5059, pj.savotta@savonia.fi

Toiminnanjohtaja, Juha Asikainen, 044 785 5058, juha.asikainen@savonia.fi