Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Ajankohtaista

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan koronatiedotus

Julkaistu: 13.3.2020 klo 14:41 | Julkaisija: Sini Tuovinen (Viestinnän harjoittelija)

Kuten moni on varmaan eilen lukenut uutisia, maamme hallitus on päättänyt suositella, että yli 500 hengen yleisötapahtumat ja myös sitä pienemmät tarpeettomat tapahtumat olisi hyvä perua. Terveyden- ja Hyvinvoinnin Laitos (THL) on itse sanonut, että eivät järjestä yli 10 hengen palavereita. Meille opiskelijakunnassa on erittäin tärkeää opiskelijoidemme ja jäsenistömme terveys ja turvallisuus.

Tämän vuoksi meidän opiskelijakunnan kaikki tapahtumat ovat maaliskuun loppuun saakka peruttu. Tuutorikoulutuksista lähti jo eilen tiedote, että se tullaan järjestämään netin välityksellä. Myös 15.4. päivälle suunniteltu Puijonkadun Appro joudutaan ikävä kyllä perumaan. Muista myöhemmin tulevista tapahtumistamme tullaan tiedottamaan meidän nettisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa myöhemmin, tilanteen kuitenkin eläessä koko ajan.

Savonia on linjannut, että jos opiskelijalla ilmenee Suomeen palattua flunssaoireita, tulee hänen ottaa yhteys opiskelijaterveydenhuoltoon ja toimia sieltä saamiensa ohjeiden mukaisesti. Sairastumisesta on ilmoitettava keskitetysti opiskelijapalveluihin, opiskelijapalvelut@savonia.fi.

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta suosittelee kaikkia olemaan erityisen tarkkana käsihygieniastaan.

Eemeli Kangas
Hallituksen puheenjohtaja
Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta
0447855059

Juha Asikainen
Toiminnanjohtaja
Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta
0447855058