Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Ajankohtaista

Paula Ruokonen korkeakoululiikunnan suunnittelijaksi

Julkaistu: 23.2.2018 klo 16:34 | Julkaisija: Juha Asikainen (Toiminnanjohtaja)

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan uudeksi korkeakoululiikunnan suunnittelijaksi on valittu Paula Ruokonen. Hän on kouluttautunut filosofian maisteriksi Itä-Suomen yliopistossa ja fysioterapeutiksi Savonia-ammattikorkeakoulussa.

Ruokosella on jo ennestään monipuolinen kokemus SYKETTÄ-liikuntapalveluista. Hän on toiminut mm. ryhmäliikunnanohjaajana ja liikuntasuunnittelijan työvapaan sijaisena.

“Olen todella innoissani ja odotan, että pääsen yhdessä korkeakoulujen opiskelijoiden ja henkilöstön kanssa kehittämään liikuntapalveluistamme entistä vahvempaa kokonaisuutta”, Ruokonen kommentoi.

SYKETTÄ – Kuopion korkeakoululiikunta on Savonia-ammattikorkeakoulun ja Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen opiskelijoiden ja henkilöstön liikunta- ja hyvinvointipalvelujen palvelukokonaisuus. Palveluja voivat käyttää Kuopiossa myös Taideyliopiston ja Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijat.

SYKETTÄ-liikuntapalvelujen ytimen muodostaa monipuolinen, erilaiset liikkujat huomioiva liikuntakalenteri, jossa tarjolla on viikoittain yli 60 ohjattua ryhmäliikuntatuntia, yli 25 avointa lajivuoroa, yli 30 vakiovuoroa opiskelija- ja henkilöstöryhmille sekä yli 100 vapaasti varattavissa olevaa vuoroa. Liikuntapalvelut tarjoavat lisäksi mm. erilaisia lajikokeiluja, ravitsemusohjausta ja opastusta kehonhuoltoon. Tällä hetkellä palveluja käyttää noin 2700 henkilöä.

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja, Ella Joukkola, puheenjohtaja@opiskelijakuntasavotta.fi, 044 785 5059
Toiminnanjohtaja, Juha Asikainen, toiminnanjohtaja@opiskelijakuntasavotta.fi, 044 785 5058

www.sykettä.fi/kuopio/fi/