Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Wellness Center

Monialaiset harjoittelumahdollisuudet

Wellness Center on Savonian alainen terveyttä ja hyvinvointia edistäviä palveluja tuottava oppiympäristö ja työharjoittelupaikka. Pääsääntöisesti palveluita tuottavat kolmannen vuoden fysioterapian ja muiden terveysalojen opiskelijat, mutta toimintaa ja harjoittelumahdollisuuksia monialaistetaan jatkuvasti. Harjoittelumahdollisuuksia on esimerkiksi liiketalouden ja muotoilun osaajille mm. esimiestehtävien, markkinoinnin ja palvelumuotoilun parissa.

Wellness Centerillä ollaan avoimia uusia ideoita ja erilaisia projekteja kohtaan, joten alastasi riippumatta ole rohkeasti yhteydessä koordinaattoriimme, jos olet kiinnostunut suorittamaan harjoittelun tai vaikka opinnäytetyön Wellness Centerillä!

Opiskelijaystävällisiä palveluja – kaikille!

Wellness Centerin palvelut on hinnoiteltu opiskelijaystävällisesti, ja koska tilamme sijaitsevat Microkadun kampuksella, on vastaanotolle myös helppo saapua koulutöiden lomassa! Palvelut aukeavat syksyisin lokakuun loppupuolella, ja ovat joululomien jälkeen avoinna aina toukokuun loppuun saakka.

Vastaanottopalveluihimme kuuluvat mm. fysioterapiaopiskelijoiden ohjaus ja neuvonta ergonomiaan ja tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, hoitotyöopiskelijoiden uni- ja palautumisneuvonta, sekä puoli-ilmaiset InBody- ja aerobista kuntoa testaava polkupyöräergometri-mittaukset. Kattavammat kuvaukset, hinnat ja ajanvarauksen löydät verkkosivuiltamme nettiajanvaraus-osiosta.

Wellness Centerille ovat tervetulleita muutkin kuin opiskelijat, eli palveluista kannattaa vinkata kaikille tutuille ja tulla vaikka yhdessä käymään!

Yhteystiedot:

Wellness Centerin koordinaattorit:

Salla Lommi

salla.lommi@savonia.fi

044 785 6668

Sanna Hukkanen

sanna.hukkanen@savonia.fi

044 785 6043

 

Tiedustelu ja ajanvaraus:

https://viretori.savonia.fi/

wellnesscenter@savonia.fi

044 785 6418 (ma-pe klo 9-14)

Käyntiosoite:

Microkatu 1 C, 4. krs.

70201 KUOPIO

 

Seuraa meitä Instassa: @wellnesscenter_savonia