Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

SYKETTÄ

Meidän omat, ihan parhaat liikuntapalvelut!

SYKETTÄ on Savonia-ammattikorkeakoulun ja Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen opiskelijoiden ja henkilöstön sekä HUMAKin ja Taideyliopiston Kuopion kampusten opiskelijoiden yhteinen liikuntapalvelukokonaisuus. Tavoitteena on aktiivinen, sosiaalinen ja hyvinvoiva korkeakouluyhteisö! SYKETTÄ toimii Savonian kaikilla kampuksilla Kuopiossa, Iisalmessa ja Varkaudessa.

SYKETTÄ Kuopion ytimessä on monipuolinen ja edullinen, erilaiset liikkujat huomioiva liikuntakalenteri, jossa on tarjolla viikoittain yli 60 ohjattua ryhmäliikuntatuntia, 30 avointa lajivuoroa ja 40 vakiovuoroa. Jokaiselle löytyy jotakin, pidit sitten hikisestä ryhmäliikunnasta tai vaikkapa rennosta suliksen pelailusta.

Iisalmessa ja Varkaudessa saat savonialaisena etuja paikallisten yritysten palveluista, esimerkiksi kuntosalien kuukausijäsenyyksistä. Lisäksi SYKETTÄ mm. järjestää lajikokeiluja opiskelijoiden toiveen mukaan ja organisoi liikuntailtapäivät.

Kuopion korkeakoululiikunta tavoittaa yli 11 500 korkeakouluyhteisön jäsentä Kuopiossa. Keväällä 2018 SYKETTÄ-palveluilla oli 2850 käyttäjää.

Tutustu palveluun tästä – klikkaa omaa kampustasi!