Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Mediaratkaisut

MARKKINOINTIYHTEISTYÖHÖN SAVOTTAN KANSSA?

 Tarjoamme yhteistyömahdollisuuksia sekä Savonia-ammattikorkeakoulun kampuskaupungeissa ja Pohjois-Savon alueella, että laajemmin toimiville yrityksille ja yhteisöille. SAVOTTAlla on vuositasolla n. 5 000 jäsentä Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. SAVOTTA edustaa noin 7 000 Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijaa ja esittelee toimintaansa laajalle joukolle opintonsa aloittavia ja jatkavia opiskelijoita opintojen / lukukauden alkaessa. SAVOTTAn julkaisut, verkkoalustat ja tapahtumat tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden saada kohdennettua näkyvyyttä opiskelijaystävällisille tuotteillesi ja palveluillesi.

Tässä vaihtoehtoja, joita opiskelijakunta tarjoaa kumppaneilleen. Paketoidaan niistä tarpeitanne vastaava kokonaisuus. Olemme aina avoimia myös muille yhteistyömahdollisuuksille, joten ota yhteyttä.

opiskelijakuntasavotta.fi

  • Länderi yhteistyössä –laatikossa leveys 85 pikseliä X korkeus 80 pikseliä / tarkkuus 72 ppi
  • Banneri Slideshowssa 1920 X 1080 pikseliä / tarkkuus 72 ppi

Facebook

  • Mainos kuvamuodossa, suositeltava koko 1280 X 1280 (voidaan sopia asiakkaan tarpeen mukaan), tarkkuus 72 ppi
  • Lyhyt video eduista ja tarjouksista

INSTAGRAM

  • Mainos kuvamuodossa, suositeltava koko 1080 X 1080, tarkkuus 72 ppi
  • Stories, Instalive – etujen ja tarjousten esittelyt

KAMPUSTELKUT

  • Telkkarit opiskelijakunnan kahviloissa, mainoskoko 1920 X 1080 pikseliä / tarkkuus 72 ppi

UUSIEN OPISKELIJOIDEN INFOT

  • Opiskelijakunnan toiminnan ja etujen esittely aloittaville opiskelijoille joko verkossa tai livenä. Mainos osana esitystä, mainoskoko 1920 X 1080 pikseliä / tarkkuus 72 ppi

OPISKELIJAKALENTERI

Julkaistaan yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan kanssa Kuopiossa ja ISYYn, sekä Karelia ammattikorkeakoulun opiskelijakunta POKAn kanssa Joensuussa. Kalenterilla oma mainosmyyntinsä ja mediakorttinsa.

OPISKELIJAN POHJOIS-SAVO -LEHTI

Julkaistaan yhteistyössä kumppaneiden kanssa Kuopion, Iisalmen ja Varkauden alueen korkeakoulu- ja 2. asteen opiskelijoille. Jaetaan lukuvuoden alettua kampuksilla, kahviloissa ja opiskelijoita kohdatessa. Painosmäärä 10 000 lehteä. Lehdellä oma mainosmyyntinsä ja mediakorttinsa.

OPISKELIJATAPAHTUMAT

Järjestämme lukuvuoden aikana erilaisia tapahtumia ja kokoontumisia. Haluaisitko sinä olla mukana tapahtumissamme tai tulle esittelemään yhteisöäsi kokoontumiseemme. Ota ihmeessä yhteyttä, niin keskustellaan mahdollisuuksista yhteistyölle.

OPISKELIJANKUOPIO.Fi-sivusto

www.opiskelijankuopio.fi kokoaa Kuopion alueen opiskelijaedut ja tärkeät paikat samalle sivustolle. Sivuston etujen hankinnasta vastaa Slice.fi -palvelu yhteistössä SAVOTTAn kanssa.

HINNASTO

Lataa hinnasto tästä. Paketoidaan yrityksesi / yhteisösi tarpeisiin sopiva näkyvyyskokonaisuus. Olemme aina avoimia myös muille yhteistyömahdollisuuksille, joten ota yhteyttä.