Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Hyvinvointipalvelut

Opiskelijoiden jaksaminen ja hyvinvointi ovat opiskelijakunnalle tärkeitä asioita, onhan opiskeluhyvinvointi opiskelijan työhyvinvointia. Opiskeluhyvinvointi on terveyttä, voimavaroja ja hyviä opiskelutaitoja, ja siihen vaikuttavat monet tekijät opetusjärjestelyistä ja opiskeluympäristöstä omiin valintoihisi ja harrastuksiisi.

SAVOTTAn tehtävänä on omalta osaltaan huolehtia siitä, että sinulla on Savonia-ammattikorkeakoulussa opiskellessasi mahdollisillan hyvät edellytykset voida hyvin ja edetä opinnoissasi. Tarjoamme erilaisia mahdollisuuksia ja kokeiluja arjen ahertamisen ohessa hyvinvointisi edistämiseksi. SYKETTÄ-liikuntapalvelujemme kokonaisuudesta löydät erilaista liikunnallista tarjontaa, hengailuillat antavat hengähdyshetkiä keskiviikkoisin ja yhteistyössä Savonia-ammattikorkeakoulun kanssa tuotamme Suotuisa-hankkeessa toimintatorstai-teemalla torstai-iltapäiviin sijoittuvia hyvän olon hetkiä.

Opiskelijakunta tekee aktiivisesti yhteistyötä Savonian hyvinvointitoimikoiden, opiskelijapalvelujen ja kuraattoreiden kanssa sekä osallistuu toimintaan. Lisäksi opiskelijakunnan edustajia on mukana YTHS:n terveystyöryhmässä.

Opiskelijakunalla on omat häirintäyhdyshenkilöt, jotka tarjoavat apua, tukea ja neuvoja opiskelijoille, jotka ovat kokeneet häirintää tai haluavat puhua itseensä tai muihin kohdistuneesta asiattomasta käytöksestä. Tavoitat häirintäyhdyshenkilöt myös sähköpostilla