Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

cafeSAVOTTA

cafeSAVOTTA – kahvilamme Savonia-ammattikorkeakoulun Savilahden kampuksella kutsuu kampuksen väkeä viihtymään kahville, teelle, herkuttelemaan, välipalalle tai vaikka pelailemaan ja henkäisemään hetkeksi. Meille on kunnia-asia, että kahvilamme on houkutteleva kampuksen keskipiste, jossa asiakkaat viihtyvät ja saavat hyvää palvelua. 

cafeSAVOTTA

Opiskelijakunnan jäsenyydestä hyödyt myös edullisten tarjousten ja tapahtumien muodossa. Opiskelijakunnan Microkadun kampuksen kahvila tarjoaa virkistäviä hetkiä opiskelun lomassa edulliseen opiskelijahintaan. Opiskelijakunnan jäsenille jopa vielä edullisempaan hintaan.

Kahvilassa voit pelailla lautapelejä, lukea päivän lehdet tai vain hengailla kampuksen parhaan kahvin äärellä. Myös opiskelijatapahtumien liput myydään kahvilassa.

Kahvilan toiminnassa noudatetaan Elintarviketurvallisuusviraston ohjeistusta elintarviketurvallisuudesta. Voit tutustua viimeisimpään Oiva-raporttiin tästä: Oiva-23.1.2018.

cafeSAVOTTAn tarjoukset opiskelijakunnan jäsenille:

10 kahvin kahvikortit edulliseen jäsenetuhintaan

  • Pieni kahvi, 6.00 euroa / hinta muille 7.50 euroa
  • Keskikokoinen kahvi, 7.50 euroa / hinta muille 9,00 euroa
  • Iso kahvi, 9.00 / hinta muille 10.50 euroa

Muistathan, että meillä voit täyttää myös oman kuppisi aina edullisesti. Kysy lisää cafeSAVOTTAsta! 🙂

Aukioloajat

CafeSAVOTTA palvelee toukokuussa 2019 ma-to 7:45 -15:00 ja perjantaisin 7:45 -14:00.

HUOM! Kahvila suljetaan keskiviikkona 29.5.2019 klo 14:00 kesän ajaksi ja avataan jälleen maanantaina 26.8.2019 klo 7:45. Kiitokset kaikille asiakkaille kuluneesta lukuvuodesta ja oikein mukavaa kesää! 

Sijainti

cafeSAVOTTAn löydät Microkadun kampuksen E-siiven 3. kerroksesta opiskelijapalvelujen ja Savonian kirjaston vierestä. CafeSAVOTTA kartalla.

Yhteystiedot

puhelinnumero: 044 785 6451

sähköposti: cafe.savotta(ät)savonia.fi

osoite: Microkatu 1 E, 3 krs., 70210 Kuopio

Muut palvelut kahvilassa

Kopio-oikeuden osto

Jos lukukausittainen tulostuslimiittisi tulee täyteen, niin voit ostaa cafeSAVOTTAn kautta lisää tulostusoikeutta Savonian tulostusjärjestelmään.

Opiskelijakortti- ja jäsenasiat

cafeSAVOTTA palvelee opiskelijoita myös opiskelijakortti- ja jäsenmaksuasioissa. Voit maksaa jäsenmaksusi kaikilla maksuvälineillä (myös Visa Electron käy) hakiessasi opiskelijakunnan jäsenyyttä tai uusiessasi opiskelijakorttisi voimassaolon osoittavaa lukuvuositarraa. Jäsenmaksun voi maksaa koko opiskeluajalle tai lukuvuodelle tai lukukausittain.

Muistathan ennen jäsenmaksun maksamista tarkastaa, että olet antanut Savonian Wilmassa tiedonsiirtoluvan Savonialta SAVOTTAlle. Näin ajantasaiset opiskelutietosi siirtyvät sähköisesti opiskelijakunnan jäsenrekisteriin ja jäsenmaksusi pystytään kirjaamaan tietoihisi. Useammalle vuodelle jäsenmaksun maksaneet voivat myös noutaa uuden lukuvuositarran cafeSAVOTTAsta.

Päivitetyt jäsenedut ja lisätietoja opiskelijakortista ja jäsenmaksuista löydät jäsenedut-sivulta.

Kaikki opiskelijakunnan jäseneksi liittyvät tai uuden lukuvuositarran noutavat saavat ilmaiseksi opiskelijakunnan tarjoamana opiskelijakalenterin sekä Savon Sanomien kahden kuukauden tutustumisjakson.