Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

cafeSAVOTTA

cafeSAVOTTA

Opiskelijakunnan jäsenyydestä hyödyt myös edullisten tarjousten ja tapahtumien muodossa. Opiskelijakunnan Microkadun kampuksen kahvila tarjoaa virkistäviä hetkiä opiskelun lomassa edulliseen opiskelijahintaan. Opiskelijakunnan jäsenille jopa vielä edullisempaan hintaan.

Kahvilassa voit pelailla lautapelejä, lukea päivän lehdet tai vain hengailla kampuksen parhaan kahvin äärellä. Myös opiskelijatapahtumien liput myydään kahvilassa.

Kahvilan toiminnassa noudatetaan Elintarviketurvallisuusviraston ohjeistusta elintarviketurvallisuudesta. Voit tutustua viimeisimpään Oiva-raporttiin tästä: Oiva-23.1.2018.

Aukioloajat

CafeSAVOTTA palvelee ma-to 7:45 -16:30 ja perjantaisin 7:45 -15:00

Sijainti

cafeSAVOTTAn löydät Microkadun kampuksen E-siiven 3. kerroksesta opiskelijapalvelujen ja Savonian kirjaston vierestä. CafeSAVOTTA kartalla.

Yhteystiedot

puhelinnumero: 044 785 6451

sähköposti: cafe.savotta(ät)savonia.fi

osoite: Microkatu 1 E, 3 krs., 70210 Kuopio

 

cafeSAVOTTAn tarjoukset opiskelijakunnan jäsenille:

10 kahvin kahvikortit edulliseen jäsenetuhintaan

  • Pieni kahvi, 6.00 euroa / hinta muille 7.00 euroa
  • Keskikokoinen kahvi, 7.50 euroa / hinta muille 8.50 euroa
  • Iso kahvi, 9.00 / hinta muille 10.00 euroa

Muut palvelut kahvilassa

Kopio-oikeuden osto

cafeSAVOTTAn kautta voi ostaa lisää tulostusoikeutta.

Opiskelijakortti- ja jäsenasiat

cafeSAVOTTA palvelee opiskelijoita myös opiskelijakortti- ja jäsenmaksuasioissa. Voit maksaa jäsenmaksusi kaikilla maksuvälineillä (myös Visa Electron käy) hakiessasi opiskelijakunnan jäsenyyttä tai uusiessasi opiskelijakorttisi voimassaolon osoittavaa lukuvuositarraa. Jäsenmaksun voi maksaa koko opiskeluajalle tai lukuvuodelle tai lukukausittain.

Muistathan, että jäsenmaksun maksamisen yhteydessä sinun on täytettävä ja allekirjoitettava myös jäsenhakemus. Useammalle vuodelle jäsenmaksun maksaneet voivat myös noutaa uuden lukuvuositarran cafeSAVOTTAsta. Päivitetyt jäsenedut ja lisätietoja opiskelijakortista ja jäsenmaksuista löydät jäsenedut-sivulta.

Kaikki opiskelijakunnan jäseneksi liittyvät tai uuden lukuvuositarran noutavat saavat ilmaiseksi opiskelijakunnan tarjoamana opiskelijakalenterin sekä Savon Sanomien kahden kuukauden tutustumisjakson.