Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

cafeSAVOTTA

cafeSAVOTTA – kahvilamme Savonia-ammattikorkeakoulun Savilahden kampuksella kutsuu kampuksen väkeä viihtymään kahville, teelle, herkuttelemaan, välipalalle tai vaikka pelailemaan ja henkäisemään hetkeksi. Meille on kunnia-asia, että kahvilamme ovat houkuttelevia olohuoneita, joissa asiakkaat viihtyvät ja saavat hyvää palvelua.

cafeSAVOTTA

Opiskelijakunnan jäsenyydestä hyödyt myös edullisten tarjousten ja tapahtumien muodossa. Opiskelijakunnan Microkadun kampuksen 3. kerroksen kahvila tarjoaa virkistäviä hetkiä opiskelun lomassa edulliseen opiskelijahintaan. Opiskelijakunnan jäsenille jopa vielä edullisempaan hintaan.

Kahvilassa voit pelailla lautapelejä, lukea päivän lehdet tai vain hengailla kampuksen parhaan kahvin äärellä.

Kahvilan toiminnassa noudatetaan Elintarviketurvallisuusviraston ohjeistusta elintarviketurvallisuudesta. Voit tutustua viimeisimpään Oiva-raporttiin tästä: Oiva-11.11.2021.

cafeSAVOTTAn tarjoukset opiskelijakunnan jäsenille:

10 kahvin kahvikortit edulliseen jäsenetuhintaan

  • Pieni kahvi, 7.00 euroa / hinta muille 12.00 euroa
  • Keskikokoinen kahvi, 8.50 euroa / hinta muille 15.00 euroa
  • Iso kahvi, 10.00 / hinta muille 17.00 euroa

Muistathan, että meillä voit täyttää myös oman kuppisi aina edullisesti. Kysy lisää cafeSAVOTTAsta! 🙂

Aukioloajat

  • Ma-to 8:45 – 14:30
  • Pe 8:45 – 13:30

Sijainti

cafeSAVOTTAn löydät Microkadun kampuksen E-siiven 3. kerroksesta opiskelijakunnan ja opiskelijajärjestöjen toimiston vierestä. CafeSAVOTTA kartalla.

Yhteystiedot

Puhelinnumero: 044 785 6451
Sähköposti: cafe.savotta(ät)savonia.fi
Osoite: Microkatu 1 E, 3 krs., 70210 Kuopio

Muut palvelut kahvilassa

Elokuvaliput jäsenhintaan

CafeSAVOTTAsta voit ostaa Finnkinon elokuvalippuja edulliseen 9,50 € jäsenetuhintaan.

Opiskelijakortti- ja jäsenasiat

cafeSAVOTTA palvelee opiskelijoita myös opiskelijakortti- ja jäsenmaksuasioissa. Voit maksaa jäsenmaksusi kaikilla maksuvälineillä (myös Visa Electron käy) hakiessasi opiskelijakunnan jäsenyyttä tai uusiessasi opiskelijakorttisi voimassaolon osoittavaa lukuvuositarraa. Jäsenmaksun voi maksaa koko opiskeluajalle tai lukuvuodelle tai lukukausittain.

Muistathan ennen jäsenmaksun maksamista tarkastaa, että olet antanut Savonian Wilmassa tiedonsiirtoluvan Savonialta SAVOTTAlle. Näin ajantasaiset opiskelutietosi siirtyvät sähköisesti opiskelijakunnan jäsenrekisteriin ja jäsenmaksusi pystytään kirjaamaan tietoihisi. Useammalle vuodelle jäsenmaksun maksaneet voivat myös noutaa uuden lukuvuositarran cafeSAVOTTAsta.

Päivitetyt jäsenedut ja lisätietoja opiskelijakortista ja jäsenmaksuista löydät jäsenedut-sivulta.

Kaikki opiskelijakunnan jäseneksi liittyvät tai uuden lukuvuositarran noutavat saavat ilmaiseksi opiskelijakunnan tarjoamana opiskelijakalenterin sekä Savon Sanomien kahden kuukauden tutustumisjakson.