Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Bar & cafeSAVOTTA

Bar & cafeSAVOTTA – kahvilamme Savonia-ammattikorkeakoulun Savilahden kampuksella kutsuu kampuksen väkeä viihtymään kahville, teelle, herkuttelemaan, välipalalle tai vaikka pelailemaan ja hengailemaan hetkeksi. Meille on kunnia-asia, että kahvilamme ovat houkuttelevia kampuksen olo- ja elohuoneita, joissa asiakkaat viihtyvät ja saavat hyvää palvelua.

Tervetuloa viihtymään Bar & cafeSAVOTTAan!

Kahvilan löydät kampussydämestä ensimmäisen kerroksen D-siivestä Opus-kirjaston alapuolelta. Bar & cafeSAVOTTAasta saa alkuperäisen cafeSAVOTTAn tapaan opiskelijahintaisia kahvikortteja, välipalaa sekä tarroja opiskelijakorttiin. Tästä kahvilasta löytyy myös anniskeluoikeudet. Tule tutustumaan viihtyisään kahvilaamme!

 

Bar & cafeSAVOTTA palvelee myös opiskelijakortti- ja jäsenasioissa, sekä tarjoaa eri palveluita, kuten leffa- ja laskettelulippuja, opiskelijahintaan. Tsekkaa lisää tietoa täältä.

Kahvilan toiminnassa noudatetaan Elintarviketurvallisuusviraston ohjeistusta elintarviketurvallisuudesta. Voit tutustua viimeisimpään Oiva-raporttiin tästä: Oivallinen_4.2.2020

 

Bar & cafeSAVOTTA palvelee jälleen 23.8.2021 alkaen. Syyskuun ajan olemme avoinna seuraavasti:

Anniskelu päättyy 15 minuuttia ennen sulkemisaikaa.

 

Tarjoilut tilaisuuteesi kahvilastamme

Toimitamme eväät onnistuneisiin kokoontumisiin toiveidesi mukaan, turvallisesti ja ammattitaitoisesti. Toimi näin:

  1. Tallenna tilauslomake tästä linkistä itsellesi (”Save link as” tai ”Tallenna nimellä”). Täytä kaikki kentät huolellisesti, muista myös kokouksen loppumisaika.
  2. Tallennettuasi täytetyn lomakkeen lähetä se kahvilan sähköpostiin: cafe.savotta@savonia.fi.
  3. Lähetämme kuittausviestin saatuamme tilauslomakkeen ja tarvittaessa soitamme tarkastaaksemme tilauksen.

 

Yhteystiedot

Puhelinnumero: 044 785 6454
Sähköposti: cafe.savotta(ät)savonia.fi
Osoite: Microkatu 1 D, 1 krs., 70210 Kuopio