Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Palvelut

OPISKELIJAKORTTEJA, LIIKUNTAPALVELUJA, KAHVILOITA, YHDESSÄ OLOA JA HYVÄÄ MIELTÄ

Opiskelijakunta tuottaa monenlaisia palveluja ammattikorkeakoululaissa säädettyjen tehtävien ohessa. Olemme mukana kehittämässä Savonian yhteisöllisyyttä ja tuottamassa hyvinvointipalveluja SYKETTÄ-liikuntapalvelujen muodossa, pyöritämme kahviloita Microkadun kampuksella ja järjestämme hengailuiltoja ja erilaisia yhdessä olemisen mahdollisuuksia arjen keskellä. Tietenkin tarjoamme myös opiskelijakulttuuriin kuuluvia tapahtumia jäsenistöllemme. Kaikkea tätä opiskelijakunta tekee luvaten, että sinun opiskelusi Savoniassa on hauskempaa, helpompaa ja halvempaa!

Palveluista kaikista näkyvimpiä ovat kaikkien mukana kulkeva opiskelijakortti ja opiskelijakunnan jäsenyys kaikkine etuineen. Opiskelijakortista ja jäsenyydestä kerrotaan tarkemmin täällä.

Opiskelijakorttiasioita voit hoitaa helposti opiskelijakunnan verkkokaupassa. Tarran korttiisi voit noutaa kampusten palvelupisteistä.

Myös tuutoreiden kouluttaminen ja monet tuutorointiin liittyvät oheistoiminnot ovat opiskelijakunnan vastuulla. Tuutoroinnista voit lukea tarkemmin täältä.