Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Ajankohtaista

Ota käyttöön digitaalinen Slice-opiskelijakortti

Julkaistu: 17.8.2023 klo 11:08 | Julkaisija: Juha Asikainen (Toiminnanjohtaja)

Moi SAVOTTAn jäsen!

Nyt sinun on mahdollista ottaa käyttöösi digitaalinen Slice-opiskelijakortti. Kortti toimii vaihtoehtoisena opiskelijakorttina Pivo mobiiliopiskelijakortin sekä fyysisen AMK-opiskelijakortin rinnalla.

Miksi digitaalinen Slice-opiskelijakortti kannattaa ottaa käyttöön?

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (SAVOTTA) jäsenenä olet oikeutettu maksuttomaan digitaaliseen Slice-opiskelijakorttiin. Opiskelijakortti oikeuttaa VR:n ja Matkahuollon etuihin, opiskelijahintaiseen ruokailuun korkeakoulukampuksilla sekä tuhansiin muihin Slice-opiskelijaetuihin halki Suomen. Slice-palvelusta löydät kätevästi yli 3000 paikallista ja valtakunnallista opiskelijaetua. Osa eduista on todella rahanarvoisia kertaetuja ja osa jatkuvia etuja. Eduista löytyy myös opiskelijakunnan omia vaihtuvia kertaetuja esimerkiksi ilmainen kahvi opiskelijakunnan kahvilasta Microkadun kampukselta.

Kuinka otan käyttöön Slice-opiskelijakortin?

  1. Varmista, että sinusta on kuva opiskelijakunnan järjestelmässä. Jos sinulla on jo muovinen opiskelijakortti, niin kuva on tallennettu järjestelmään. Jos sinusta ei ole kuvaa tai sinulle ei ole aiemmin , niin voit lähettää sen sähköpostitse toimisto.savotta@savonia.fi tai voit liittää kuvan tietoihisi jäsenmaksun yhteydessä opiskelijakunnan verkkokaupassa.
  2. Anna tiedonsiirtolupa Slice-korttia varten koulun sähköpostiin saamastasi viestistä. Huomioi, että tämä ei koske tänä lukuvuonna aloittavia opiskelijoita. 1.8.2023 jälkeen aloittaneet saavat automaattisesti opiskelijakunnan jäseneksi liityttyään koulun s-postiin linkin Slice-mobiilin lataamiseksi.

Luvan antamisen jälkeen saat Slice -palvelulta vuorokauden kuluessa sähköpostin, jossa on latausohjeet Slice-opiskelijakortin käyttöönotolle.

Jos Slice-opiskelijakortti ei toimi?

Slice-mobiiliopiskelijakortti ei lataudu oikein jos kuvaasi ei ole tallennettuna tietoihisi. Toimita kuvasi opiskelijakunnalle. Kun kuva on liitetty tietoihisi, voit resetoida Slice-tunnuksesi tästä. Saat sähköpostiisi välittömästi linkin Slice-mobiilin aktivoimiseksi uudelleen.