Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Ajankohtaista

Osta lounas kampukselta kotiin!

Julkaistu: 16.3.2020 klo 15:38 | Julkaisija: Sini Tuovinen (Viestinnän harjoittelija)

KELA on juuri ilmoittanut, että korkeakouluopiskelijoiden opiskelijahintaisia aterioita voidaan myydä nykyisessä koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa ravintolan ulkopuolelle mukaan otettavaksi. Poikkeusmenettely on voimassa tällä hetkellä 31.5.2020 saakka. Jos opiskelu palautuu normaaliksi jo aikaisemmin ja erityisiä rajoituksia ei enää ole, poikkeusmenettely ei silloin ole enää voimassa.

Opiskelijahintaista lounasta saa tällä hetkellä ostettua kotiin sekä Microkadun, että Opistotien kampukselta. Lounasta noutaessa, voit vähentää turhaa muovihävikkiä tuomalla oman rasian mukanasi, mutta tarvittaessa myös ravintolalta saa take away-rasian. Jos tuot oman rasian, niin muista ottaa huomioon lounaan viralliset koko linjaukset, eli jos saavut noutamaan yhtä annosta, älä turhaan ota mukaan liian suurta rasiaa. Lounasta on tarjolla virallisten lounasaikojen mukaan, mutta muista tarkistaa mahdolliset aukioloaikamuutokset ravintoloiden omilta nettisivuilta.

Lounasta noutaessa muista olla valmis esittämään voimassa oleva opiskelijakortti, Pivo-mobiiliopiskelijakortti tai Kelan ateriatukikortti.

Jos tilanne muuttuu, asiasta tiedotetaan uudemman kerran.