Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Tradenomit Päättää

Sini Tuovinen #14

Ehdokasesittely:

Olen viimeisen vuoden tradenomiopiskelija ja olen toiminut aktiivikentällä syksystä 2018 lähtien, sisältäen luottamustoimia sekä omassa paikallisyhdistyksessä että opiskelijakunnan hallituksessa. Lähden erittäin suurella mielenkiinnolla ajamaan kaikkien Savonian opiskelijoiden etuja ja muita yhteisiä asioita, sekä erityisesti edustamaan oman alan opiskelijoita edustajiston puolelle. Luottamustoimet ovat aina olleet lähellä sydäntä ja tästä syystä haenkin vielä viimeisen opiskeluvuoden kunniaksi mukaan edustajistoon.

Miksi sinua pitäisi äänestää?

Olen erittäin motivoitunut luottamustoimija ja olen aina ollut kiinnostunut vaikuttamaan yhteisiin asioihin. Uskallan rohkeasti tuoda mielipiteeni esille, vaikka se olisikin täysin alkuperäisestä ideasta poikkeava. Olen myös helposti lähestyttävä persoona, joten minua on helppo tulla nykäisemään hihasta vaikka tuolla meidän kampuksella, jos mielessä on ihan mitä vain.

 

Eeva Määttä #15

Ehdokasesittely:

Olen 25-vuotias 3.vuoden taloushallinnon opiskelija Kuopiosta. Hallitustoiminnan olen aloittanut 2019 KuoTrassa ja tällä hetkellä toimin myös KuoTran hallituksessa. Opiskelujen ja hallitustoiminnan ohella toimin yrittäjänä jo viidettä vuotta. Toimin parhaimmillani, kun minulla on monta rautaa tulessa.

Miksi sinua pitäisi äänestää?

Olen tottunut tekemään paljon töitä tavoitteiden saavuttamiseksi, eikä pienet vastoinkäymiset lannista minua. Kahvilayrittäjyys poikkeusoloaikana on opettanut minulle stressinhallintaa ja luovaa ajattelua. Uskon, että näistä kokemuksista on hyötyä tässä luottamustehtävässä. Haluan olla mukana vaikuttamassa ja saada positiivisia muutoksia aikaan.

 

Annika Väänänen #16

Ehdokasesittely:

Olen toisen vuoden liiketalouden opiskelija, suuntautunut myyntiin ja markkinointiin. Toimin myös tällä hetkellä KuoTran hallituksessa yritysyhteistyövastaavana. Harrastuksiini kuuluu valokuvaaminen ja liikunta sen eri muodoissa. Lisäksi toimittajan työstä löytyy taustaa kahden kesän ajalta, joten kirjoittamista tulee ajoittain tehtyä. Luonteeltani olen todella nauravainen ja rempseä, mutta samalla hyvin huolehtivainen ja välittävä (jotkut kaverit saattavat kutsua jopa muumimammaksi).

Miksi sinua pitäisi äänestää?

Olisin edustajistossa vastuullinen ja ihmisläheinen tyyppi, joka haluaa ilmaista mielipiteensä. Haluan kuitenkin aina kuulla mitä muilla on sanottavana – yhdessähän päätökset tehdään! Koen, että hallitustoiminnastani olisi edustajistossa hyötyä ja pääsisin samalla laajentamaan omaa osaamistani. Haluan vaikuttaa kaikkien opiskelijoiden puolesta!

 

Roosa Havukainen #17

Ehdokasesittely:

Moikka! Mie oon Roosa, 21-vuotias liiketalouden opiskelija. Niin kuin murteesta saattaa jo päätellä, alun perin oon kotoisin Pohjois-Karjalasta. Vapaa-aika miulla menee pitkälti kavereiden kanssa hengaillessa, töissä ja liikkuessa. Harrastin ennen jalkapalloa 8 vuotta, sitä kautta oon aina kokenut olevani tiimipelaaja. Ammattikorkeakoulun ja tutor-toiminnan kautta minua on alkanut kiinnostamaan asioihin vaikuttaminen yhteisen hyvän puolesta.

Miksi sinua pitäisi äänestää?

Vaikka minulla ei aikaisemmin hallitustoiminnasta tai edustajistosta ole kokemusta, olisin silti innokas mukaan tällaiseen tiimitoimintaan. Haluan rakentaa hyvää ilmapiiriä ja jättää myös omaa kädenjälkeäni toimintaan. Ennen kaikkea pitää yhtä muiden opiskelijoiden kanssa.

 

Arttu Honkanen #18

Ehdokasesittely:

Olen kolmannen vuoden tradenomiopiskelija, tällä hetkellä myyntiin ja markkinointiin suuntautuneena. Toimin hakuhetkelläni opiskelijakunta SAVOTTAn tapahtumavastaavana sekä Kuopion Tradenomiopiskelijat ry:n varapuheenjohtajana.

Miksi sinua pitäisi äänestää?

Vaikka en lähtökohtaisesti aio jatkaa SAVOTTAn hallituksessa ensi vuonna, haluan antaa opiskelijakunnalle oman työpanokseni edustajistossa. Tulen kaikkien kanssa toimeen ja osaan käydä keskustelua hyvässä hengessä mielipiteiden eroavaisuuksista huolimatta. Koen myös, että kokemukseni hallitustoiminnassa tuo minulle hyvät lähtökohdat edustajistoon.

 

Saara Asikainen #19

Ehdokasesittely:

Howdy ho! Olen Saara, alkuperää susirajalta eli Joensuusta ja sittemmin opintojen alkaessa hiljalleen savolaistunut. Olen innostunut sekä oma-aloitteinen ja aina etsimässä uusia haasteita. Opiskelen kansainvälistä liiketaloutta ja tämän ohella käyn myös töissä, mutta näiden ohelle on aina kiva saada jotain aktiviteettia ja toiminkin vuoden 2020 Kuopion Tradenomiopiskelijat KuoTra ry:n markkinointivastaavana. Koen olevani sosiaalinen ja oon ainakin omasta mielestä hauska.

Miksi sinua pitäisi äänestää?

Koen, että minulla on halu oppia lisää itsestäni sekä myös Savonian päätöksenteosta. Ennen kaikkea haluan olla mukana tekemässä kyseisiä päätöksiä ja tähän koen edustajiston olevan hyvä väylä. Haluan päästä haastamaan itseäni uusissa tilanteissa, joita edustajiston jäsenenä pääsisin kokemaan.

 

Siiri Sorajoki #20

Ehdokasesittely:

Moikku! Oon Siiri Sorajoki, toisen vuoden liiketalouden opiskelija myynnin ja markkinoinnin puolelta. Tykkään kovasti kissoista, horoskoopeista, hitaista aamupaloista ja tyypeistä, jotka hymyilee tuntemattomille. Rakastan tavata uusia ihmisiä ja pitää hauskaa. Harrastuksista sanoisin, että oikeestaan kaikki mitä teen, teen mun ystävien kanssa. Mun persoonaa kuvaa mun ystävien mielestä sanat aurinkoinen, lämmin ja tarmokas. Lisäksi kuulen usein ihmettelyä siitä, miten jaksan aina olla mukava.

Miksi sinua pitäisi äänestää?

Mua pitäisi äänestää, koska omaan kokemusta, näkemyksiä ja Gasellien sanoin ”intoo laittaa juttui tapahtumaan”. Oon toiminut kahdessa hallituksessa sihteerin ja puheenjohtajan tehtävissä, joten koen tietäväni miten hommat toimii. Päätöksentekotilanteissa uskalla sanoa mielipiteeni ja nään asiat myös muiden silmin. Rakastan nähdä edistystä ja olla siinä mukana.

 

Janne Hämäläinen #21

Ehdokasesittely:

Kolmannen vuoden tradenomiopiskelija ja olen toiminut menneen vuoden KuoTran hallituksessa sekä SAVOTTAn edustajistossa.

Miksi sinua pitäisi äänestää?

Toisin edustajistoon hieman vanhempaa näkökulmaa.

 

Annimaria Repo #22

Ehdokasesittely:

Heijsan! Olen Annimaria, 27-vuotias 3. vuoden BBA-opiskelija. Kuulun opiskelija-aktiivien konkarikastiin; olen toiminut edustajiston jäsenenä kaudella 2019, Kuopion Tradenomiopiskelijat ry:ssä varapuheenjohtajana&jäsenvastaavana kaudella 2019 sekä yhdistyksen puheenjohtajana alkuvuoden 2020. Toimin myös Savonian tutkintalautakunnassa opiskelijajäsenenä. Muutin Tampereelle viime keväänä ja opinnot hoituvat nyt etänä sohvakonttorilta. Koirat, kissat ja ruoka on kivoja asioita elämässä.

Miksi sinua pitäisi äänestää?

Aktiivihommia ehti jo tulla ikävä, onhan tässä muutaman kuukauden saanut olla ilman. Opiskelijapolitiikka on kuitenkin intohimoni, eikä siitä mihinkään pääse. Olen asiantunteva, tarkka ja hoidan kaikki asiat kunnialla maaliin. Olisi mahtavaa päästä taas edustajistoon ajamaan kaikkien opiskelijoiden etujen toteutumista Savoniassa!

 

Oskari Luukkanen #23

Ehdokasesittely:

Moi! Mun nimi on Oskari Luukkanen ja olen taloushallinnon tradenomiopiskelija toisella vuodella. Toimin tänä vuonna tutorina uusille opiskelijoille, joka on ollut mahtava kokemus. Vapaa-aikaani käytän urheiluun, kavereiden kanssa oleskeluun, sekä monipuoliseen musiikin kuunteluun ja kitaran soittoon.

Miksi sinua pitäisi äänestää?

Haen SAVOTTAn opiskelijakunnan edustajistoon koska vastuun kantaminen ja yhteisiin asioihin vaikuttaminen ovat alkaneet kiinnostamaan opiskelujen aikana koko ajan enemmän ja enemmän. Edustajistossa toimiminen tarjoaisi ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää Savoniasta parasta mahdollista opiskelupaikkaa meille kaikille.

 

Veikka Varho #24

Ehdokasesittely:

Olen toisen vuoden liiketalouden opiskelija, joka hakee uutta perspektiiviä opiskeluun edustajiston kautta! Ystävät kuvaavat minua erittäin sosiaaliseksi tapaukseksi, joka tulee juttuun kaikkien kanssa. Olen mukana monessa aktiviteetissä ja seurassa, mistä näkee innostukseni olla monenlaisessa toiminnassa. Olen myös tuutoritoiminnassa ensimmäistä kertaa ja se on ollut tähän mennessä erittäin palkitsevaa ja hauskaa puuhaa! Merkittävinä harrastuksina ja mielenkiinnon kohteina ovat kitaransoitto, lenkkeily ja crosstraining.

Miksi sinua pitäisi äänestää?

Äänestä minua, jos haluat, että edustajistossa toimii luotettava henkilö, joka pysyy asioissaan ajan tasalla ja hoitaa työnsä ajallaan! Porilaisuudesta huolimatta olen asiallinen tyyppi, joten hommia voi jättää huoletta minun haltuun. Tuon omalla, oppilaskunnan hallituksen puheenjohtajan kokemuksella, omaa näkökulmaa päätettäviin asioihin.