Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Tertan lista

Tuulia Lihavainen #11

Ehdokasesittely:

Nimekseni olen saanut Tuulia Lihavainen ja ikää löytyy tällä hetkellä 22 vuotta. Olen 3. vuoden röntgenhoitajaopiskelija ja lähtöisin Keski-Suomesta. Koulun ohella olen ensimmäistä vuotta Tertta ry:n hallituksessa tapahtumavastaavana. Kevätluukauden jälkeen olen hoitanut myös tiedotusvastaavan hommia. Lisäksi olen ollut isosena, tuutorina sekä oppilaskunnan hallituksessa lukiossa, joten on tullut lähdettyä aina kaikenlaiseen mukaan.

Miksi sinua pitäisi äänestää?

Haluan edistää tasa-arvoista ja oikeudenmukaista opiskelua. Haluan päästä vaikuttamaa etenkin sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden asioihin, mutta huomioin myös muiden alojen tarpeet.

 

Mikko Sipilä #12

Ehdokasesittely:

Olen 26-vuotias ensihoidon toisen vuoden opiskelija Kuopiosta. Toimin Kuopion sosiaali- ja terveysalan opiskelijat Tertta ry:n hallituksessa ja vaikutan myös muissa järjestöissä eri luottamustoimissa.

Vapaa-ajallani harrastan vapaaehtoistoimintaa ja monipuolista liikuntaa. Kysy ihmeessä lisää!

Miksi sinua pitäisi äänestää?

Tahdon vaikuttaa edustajistossa opiskelijakunnan asioihin tuorein ajatuksin, mutta tuoda myös omaa kokemustani eri järjestöistä ja mm. yliopistomaailmasta pöytään. Aion edaattorina puolustaa opiskelijoiden asemaa ja vahvistaa heidän asemaansa korkeakouluyhteisön aktiivisina jäseninä.

Minulle on tärkeää jokaisen turvallisuus ja oikeudenmukaisuus. Ne ovat perusperiaatteita, josta pidän kiinni. Olen aikaansaavaa luonnetta ja tahdon mieluummin tehdä kuin jäädä liiaksi pohtimaan.

 

Eemu Tossavainen #13

Ehdokasesittely:

Nimeni on Eemu Tossavainen. Olen 27-vuotias 3. vuoden sairaanhoitajaopiskelija. Tällä hetkellä toimin opintojen ohessa Tertta ry:n hallituksessa tuutor- ja KV-vastaavana. Vapaa-aikanani harrastan musiikkia.

Miksi minua pitäisi äänestää?

Minua pitäisi äänestää koska haluan vaikuttaa yhdenvertaisuuden ja oikeudenmukaisuuden toteutumiseen etenkin sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden kohdalla opintojen kaikilla osa-alueilla.