Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Vaaliliitot ja ehdokkaat

Vaaliliittojen esittely

Muotoilijat

Muotoilijat on nimensä mukaisesti muotoilun opiskelijoiden oma vaaliliitto. Meillä Muotoilijoilla on tavoitteena tuoda edustajistossa myös muotoilun opiskelijat näkyviin ja kuuluviin, sekä olla mukana päättämässä kaikkia opiskelijoita koskevista asioista. Me muotoilijat haluamme parantaa opiskelijoiden tietoisuutta edustajistosta. Haluamme, että jokainen opiskelija alasta ja taustoista riippumatta kokee Savonia-ammattikorkeakoulun omakseen.

Kokemusasiantuntijat

Tavoitteena saada restonomien ääntä kuuluviin!

Tradenöörit päättää ja Tradenöörit vaikuttaa

Haluan Päättää -lista on Savonia ammattikorkeakoulun tekniikan sekä liiketalouden opiskelijoiden perustama vaalilista. Osallistumme Tradenomiopiskelijoiden sekä Insinööriopiskelijaliiton järjestämään Haluan Päättää -kampanjaan, minkä pääasiallinen tarkoitus on ajaa liiketalouden sekä tekniikan alan opiskelijoiden etuja.

Suurimpia tavoitteitamme:
– Opiskelun helppouteen ja viihtyvyyteen keskitetyt tilat ja niiden parannukset.
– Opiskelijan ja Savonian välisen yhteistyön ylläpitäminen sekä parantaminen.
– Liiketalouden ja tekniikan opiskelijoiden etujen ajaminen, muita aloja unohtamatta.
– Opetuksen laadun varmentaminen

Äänestämällä voit vaikuttaa!

Terveyden puolesta

Terveyden puolesta on vaaliliitto, jonka tavoitteena on päästä vaikuttamaan asioihin erityisesti sosiaali- ja terveysalojen opiskelijoiden näkökulmasta. Huomioimme kuitenkin koko opiskelijakunnan tarpeet ja edustamme myös muiden alojen opiskelijoita osaltamme.

Olemme koonneet Terveyden puolesta liittoon sosiaali- ja terveysalan opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneet vaikuttamisesta opiskelijakunnassa. Haluamme edistää nykypäiväistä ja keskustelevaa opiskelijakulttuuria, johon kaikki ovat tervetulleita. Äänestämällä liiton ehdokasta varmistut, että edustajistossa on sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita edustettuna.

Voit olla yhteydessä ehdokkaisiimme ja tuleviin edustajiston jäseniin, mikäli sinulla herää minkäänlaista kysyttävää!

Edustajistovaalien ehdokkaiden esittely

Tässä voit tutustua tarkemmin edustajistoehdokkaisiin vuodelle 2024. Ehdokkaiden vaalilistan kuva aukeaa vaalilistan nimestä:

Ehdokasnumero / Candidate number:Etunimi / First name:Sukunimi / Last name:Vaaliliitto / Electoral alliance:Esittele kuka oletMiksi sinua pitäisi äänestää?
2JuhoRuotsalainenMuotoilijatMoi, olen Juho Zacharias Ruotsalainen ja olen 23 vuotias miehen alku. Opiskelen Savoniassa muotoilua toista vuotta. Harrastuksiin kuuluu piirtäminen, valokuvaus sekä laskettelu ja tykkään kokeilla aina uusia asioita kun tilaisuus koittaa!Toisin Savonialle paljon lisäarvoa jos minut valitaan edustajistoon. Pidän huolen ettei kukaan jää ulkopuoliseksi ja että kaikilla on hyvä olla kampuksella. Olen kärsivällinen ihminen ja minua ei helposti saa suuttumaan/ lopettamaan asian eteen minkä olen aloittanut.
3EmmiHämäläinenMuotoilijatOlen monialainen. Olen opiskellut Savoniassa, kolmella eri Savonian kampuksella sekä muissa korkeakouluissa. Omaan vertailupohjaa.

Vaikutan tällä hetkellä edustajistossa viidettä kautta. Olen ollut opiskelijajäsenenä Savonian kautta myös muissa organisaatioissa. Olen edustanut Savonia-ammattikorkeakoulun osakeyhtiön hallituksen opiskelijajäsen. Hallitus on Savonian ylin päättävä toimielin. Olen vaikuttanut myös valtakunnallisesti Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön valtuuskunnassa, joka on Ylioppilaiden Terveydehoitosäätiön ylin päättävä toimielin. Olen päässyt olemaan ensimmäinen opiskelijaedustaja YTHS:llä Savonialta ja näkemään kuinka palvelut ovat alkaneet toimia yliopistojen lisäksi myös ammattikorkeakouluissa.

Edustajistoon tarvitaan niin uusia päätöksentekijöitä, kuin kokeneita konkareitakin. Uudet päätöksentekijät voivat oppia kokeneemmilta ja tuovat uutta näkökulmaa. Meitä kokeneita vaikuttajia on jäämässä pois lähestulkoon kaikki, joten haluan olla mukana tuomassa joukkoon kokemusta nimenomaan kehittämisen näkökulmasta. Paljon opiskelijaystävällistä kehitystä on edustajistourani aikana opiskelijan arkeen tullut, mutta on myös paljon asioita, joihin tarvitsee vielä puuttua erityisesti yhteiskunnallisten päätösten kurittaessa opiskelijoita niin hyvinvoinnin, terveyden kuin taloudellisen pärjäämisenkin näkökulmasta.

Haluan turvata, että jokaisella opiskelijalla kaikissa elämäntilanteissa on mahdollisuus opiskella hyvinvoiden. Jokainen opiskelija on yksilö ja jokaisella opiskelijalla on yksilöllinen elämäntilanne. Erilaisissa elämäntilanteissa täytyy olla mahdollista opiskella esteettömästi esimerkiksi perhetilanne, asuinpaikka tai muut sosiaaliset olosuhteet, terveydentila ja muut opiskelijan elämän tärkeät asiat huomioiden muun muualla joustavoittaen ja monimuotoistaen opiskelumahdollisuuksia.
- Opiskelijoiden monimuotoisuuden ja erilaisten elämäntilanteiden huomioiminen.

Haluan turvata, että jokaisella opiskelijalla kaikissa elämäntilanteissa on mahdollisuus opiskella hyvinvoiden. Jokainen opiskelija on yksilö ja jokaisella opiskelijalla on yksilöllinen elämäntilanne. Erilaisissa elämäntilanteissa täytyy olla mahdollista opiskella esteettömästi esimerkiksi perhetilanne, asuinpaikka tai muut sosiaaliset olosuhteet, terveydentila ja muut opiskelijan elämän tärkeät asiat huomioiden muun muualla joustavoittaen ja monimuotoistaen opiskelumahdollisuuksia.

- Pitämässä huolta kampusten välisestä yhdenvertaisuudesta.

- Kaikilla aloilla yhdenvertaisesti laadukas opetuksen taso.

- Opiskelun monimuotoisuuden lisääminen ja enemmän mahdollisuuksia opiskella etänä.

-Psyykkisen, fyysisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin ylläpitäminen ja matalan kynnyksen toiminnan lisääminen.

- Enemmän pysäköintipaikkoja opiskelijoille, niin kaksipyöräisille kuin autoille. Myös sähköisille kulkuvälineille turvalliset säilytys- ja latauspaikat.

- Hyvät joukkoliikenneyhteydet kampuksille lähialueilta sekä lähikunnista ja kaupungeista

- Kampusten yhdenvertaistaminen ruuan hinnassa ja laadussa.

- Monipuolisia tilaratkaisuja huomioiden erilaiset työskentelymuodot, ergonomisuus ja esteettömyys.

- Kestävän kehityksen edistäminen, sähköisten materiaalien ja digitaalisuuden toimivuus. Opiskelija ruokailun eettisyys.
4EevaVisselMuotoilijatMie oon Eeva, palvelumuotoilun monimuoto-opiskelija. Asun tällä hetkellä Jyväskylässä ja opintojeni ohella työskentelen amk-opiskelijoiden ja vapaaehtoistoiminnan parissa. Vapaa-ajalla nautin ulkoilusta ja erilaisista kulttuuripalveluista.
Haen SAVOTTAn edustajistoon, sillä mielestäni omien sekä vertaistensa asioihin vaikuttaminen on tärkeää ja ihan super hieno mahdollisuus. Meillä kaikilla ei välttämättä ole jaksamista tai aikaa osallistua tällaiseen toimintaan, vaikka kiinnostusta olisi. Haluan olla edustajistossa edustamassa vertaisiani, joiden ääni ei välttämättä tule kuuluviin.
Haluan päästä tuomaan erityisesti muotoilijoiden ja monimuoto-opiskelijoiden näkökulmia opiskelijakuntamme toimintaan ja sitä kautta vaikuttamaan siihen, millaista meidän on opiskella korkeakoulussamme. Minulla on myös useamman vuoden kokemus opiskelijakuntatoiminnasta, joten tiedostan millaisiin asioihin ja miten pystyn vaikuttamaan sekä miten priorisoin siihen aikaani.
5JoonaHartikainenKokemusasiantuntijatTämän vuoden fuksi, 10v lähihoitajan työkokemusta jo pohjalla. Haluan asettua ehdolle, koska koen voivani vaikuttaa opiskelijoiden asioihin ja varsinkin restonomien asioihin positiivisesti ja luoda kaikille uusia mahtavia kokemuksia!Olen luotettava ja ajattelen aina kaikkia muita ennen minua. Teen kaikkeni että jo pelkästään nykyisessä opiskeluryhmässäni kaikilla on hyvä olla ja että kaikki saavat apua jos he sitä kysyvät.
6SiiriMielikäinenKokemusasiantuntijatMoikka, mie oon Siiri Mielikäinen 20-vuotias toisen vuoden restonomi opiskelija, olen moniosaaja. Oon kotosin Pietolansaaresta, joka on siis saari Savonlinnassa eli aika tuppukylän tyttö oon. Vapaa-ajalla tykkään mehästää, häärätä kaikenlaista rättikässää ja talvella lumilautailla :3Edustajiston hommat kuulostavat siltä, että minusta voisi olla siellä hyötyä ja se muutenkin kuulostaa mielenkiintoiselta. Haluan tuoda myös restonomien äänen kuulumaan, sillä olemme oikeasti hyvin pieni ryhmä.
7Iida "Iitu"VäisänenKokemusasiantuntijatMorjesta. Olen toisen vuoden restonomiopiskelija. Olen toiminut yhden kauden opiskelijayhdistyksessä ja sitä kautta olen huomannut itsestäni, että haluan vaikuttaa opiskelijoiden arkeen. Olen heittäytyjä, sosiaalinen, muut huomioon ottava, seikkailija ja ihan kiva. Tykkään haastaa itseäni ja nautin näiden haasteiden voittamisesta. Ennen kaikkea haluan kasvattaa kokemustiliäni ja hyödyntää niitä tulevaisuudessa.No miksipäs ei! Jos haluatte edustajistoon kellä on ideoita vaikka muille jakaa ja on taito antaa oma mielipiteensä ilmi, mutta myös kuunnellen kuitenkin muita niin selvä valintasi olen minä. Ja mikä tärkeintä haluan saada RESTONOMIEN äänen kuuluviin!
8TiinaLaitinenTradenöörit päättääOlen 27 v. kuopiolaistaustainen 3. vuoden tietotekniikan insinööriopiskelija. Aiempi tutkinto minulla on Savoniasta liiketalouden puolelta, joten keltaisissa haalareissani on yksi pinkki lahje. Olen mukana edustajistossa kaudella 2023, joten olen saanut jo hyvän käsityksen opiskelijakunnan toiminnasta. Myös korkeakoulun hallinto on tullut tutuksi toimiessani viime kaudella Savonia-amk Oy:n hallituksen opiskelijajäsenenä. Olen ottanut osaa tuutoritoimintaan jo monena vuonna sekä työskennellyt Savonian promotiimissä, eli minulla on monipuolista kokemusta erilaisista opiskelija-aktiivihommista.Tahdon olla mukana vaikuttamassa opiskelijoiden arkeen ja mahdollisuuksiin huolehtien, että myös tekniikan opiskelijat ovat edustettuna päätöksenteossa. Uskon monialaisen kokemukseni hyödyttävän yhteistyötä edustajiston ja muiden sidosryhmien kesken. Jos minut valitaan jatkokaudelle edustajistoon, voin olla vielä enemmän hyödyksi aiemman edustajistokokemukseni ansiosta!
9LottaSuikkanenTradenöörit päättääMoikka! Mun nimi on Lotta Suikkanen, olen 21-vuotias ja opiskelen kolmatta vuotta rakennustekniikkaa Savoniassa.Minulla on intoa ja kokemusta edustaa rakennustekniikan opiskelijoita. Minulla on aito halu tehdä opiskelijaelämästä parempaa. #LottaEdustajistoon
10LauraKeskikastariTradenöörit päättääSavoon eksynyt hassun hauska oululainen. Opiskelen nyt toista vuotta wellness-liiketaloutta ja toimin myös KuoTran edunvalvontavastaavana. Vapaa-ajalla tykkään käydä uimassa ja katsella hömppäsarjoja. Oon kotiutunut Kuopioon vallan mainiosti, mutta suurin unelma ois muuttaa jonain päivänä vielä Espanjan auringon alle.Välitän opiskelijoiden hyvinvoinnista ja oikeuksista. Oon huomannut aktiivitoiminnan pohjalta että tällainen vaikuttaminen on tärkeää, joten haluan jatkaa samaa rataa ja olla vaikuttamassa vielä isommin ja nimenomaan positiivisesti meidän opiskelijoiden arkeen.
11SiinaBuriTradenöörit päättääMoikka!
Olen kolmannen vuoden konetekniikan opiskelija, ja olen ehdolla edustajistoon. Minulle on tärkeää, että meidän asioihin panostetaan ja että opiskelijoiden ääni kuuluu päätöksenteossa. Olen sosiaalinen ja tulen kaikkien kanssa toimeen. Minut löytää monesti koulu hommien lisäksi, urheilun parista tai ihan vain kotisohvalta.
Minua pitäisi äänestää koska olen siellä meitä varten. Olen ajamassa opiskelijoiden ääntä. Minulla on kokemusta viime kaudelta edustajisto näin ollen pystyn käyttää aikaisempaa kokemustani apunani tälläkin kaudella.
12RoopeForsténTradenöörit päättääMorjesta,

Olen Roope Forstén, 22-vuotias tietotekniikan tutkinto-opiskelija ja toimin vuoden 2023 KINRA:n tapahtumavastaavana. Kohta vuosi hallitustoimintaa takana ja seuraavaksi tavoitteena SAVOTTA:n edustajisto.

Edustajistossa koen pääseväni vaikuttamaan myös muita aloja koskevissa päätöksissä. Lisäksi koen olevani mukana edistämässä Savoniaa opiskelupaikkana, sekä työympäristönä.
Kokemukseni KINRA:n hallituksesta on tuonut minulle paljon erilaista näkemystä järjestötoiminnasta ja koen sen olevan myös eduksi edustajistossa. Lisäksi koen, että edustajistossa pystyn vaikuttamaan enemmän yhteisesti kaikkia opiskelijoita koskeviin asioihin.
Haluan tuoda ääneni ja kehitysideani kuuluviin.
13SusannaHakaojaTradenöörit päättääMoi! Olen Susanna, kolmannen vuoden myynnin ja markkinoinnin tradenomiopiskelija. Osaan olla tarkka ja määrätietoinen, mutta toisaalta ihan rento tyyppi. Olenkin koko ikäni asunut Kuopiossa, joten savolaisuus näkyy varmasti olemuksessani.
Olen aina halunnut olla aktiivisesti mukana monenlaisessa toiminnassa, ja Savonialla opiskellessani siihen on tullut paljon mahdollisuuksia. Parasta näissä on tietenkin se, että pääsee tutustumaan uusiin ihaniin ihmisiin. Meillä on hyvä pöhinä!
Jokainen opiskelija ansaitsee hyvinvointia edistävän ympäristön opiskeluun. Yksi sitä edistävä tekijä on päästä toteuttamaan itseään erilaisten mahdollisuuksien kautta, joiden puolesta haluan puhua.
Haluan päästä vaikuttamaan opiskelijoiden jokapäiväiseen elämään, jotta kaikilla on samanlainen mahdollisuus ikimuistoisiin opiskelijavuosiin ja turvalliseen opiskeluympäristöön.
14HanneHalonenTradenöörit päättääOlen 24-vuotias aito ja intohimoinen toisen vuoden Wellness-liiketalouden opiskelija joka haluaa tuoda teidän äänenne kuuluviin sekä edistää hyvinvointia ja menestyksekästä opiskelijaelämää kaikille. Sosiaalinen, räväkkä ja avulias - näillä kolmella sanalla voisin parhaiten kuvata itseäni. Rakastan ihmisten kanssa juttelemista, uusien ystävyyksien solmimista ja ihmisten auttamista ja haluankin olla se ääni, joka vie eteenpäin asioita, jotka ovat meille kaikille tärkeitä.Äänestämällä minua saat äänesi kuuluviin ja autat meitä yhdessä luomaan paremman ja vahvemman opiskelijayhteisön.
15NikoJekkonenTradenöörit päättääKuopiolainen järjestötoimija. Toimin tällä hetkellä KINRA ry:n hallituksen puheenjohtajana sekä Savonia-ammattikorkeakoulu oy:n hallituksen opiskelijajäsenenä. Aiempina vuosina olen ollut myös tuutorina. Kokemusta alkaa siis jo jonkin verran löytymään erilaisísta rooleista.
Ymmärrän vaikuttamisen tärkeyden korkeakoulupiireissä ja haluan päästä itsekkin tekemään meidän kaikkien opiskeluarjesta vielä parempaa!
En pelkää vastuuta tai vaikeiden päätöksíen tekemistä. Olen iloinen kaikkien kaveri ja tykkään tutustua uusiin ihmisiin. Haen edustajistoon, koska koen sen paikkana missä pääsen antamaan oman panokseni meidän kaikkien etujen takaamiseksi!
16KalleKauppinenTradenöörit päättääMoikka! Meikäläinen on Kalle Kauppinen, 25-vuotias liiketalouden opiskelija. Löysin itseni järjestötoiminnasta ensimmäisen kerran vuonna 2015, eikä sen jälkeen ole loppua näkynyt. Kokemusta Savonian sisällä on kertynyt niin Kuopion Tradenomiopiskelijat ry:stä kolmen vuoden ajalta, jonka lisäksi olen toiminut kahtena vuonna edustajistossa. Aktiivitehtävien lisäksi puuhastelen harrasteautojen parissa sekä yritän jatkuvasti kehittyä kotikokkina.Edustajiston tarkoitus sekä toimintatavat ovat tulleet vuosien varrella tutuksi. Haluan hyödyntää kerryttämääni osaamista ja tietotaitoa edustajistossa ja edistää opiskelijoiden arkea yhdenvertaisesti, koulutusalasta riippumatta. Poikkitieteellisyys, tasa-arvo sekä aito halu vaikuttaa motivoivat jatkuvasti kehittymään aktiivitoimijana!
17Elli-NooraLaitinenTradenöörit vaikuttaaOlen päättänyt hakea oppilaskunnan edustajistoon, koska olen kiinnostunut oppilaskunnan toiminnasta ja sen kehittämisestä. Haluan tietää miten päätökset edustajistossa tehdään ja olla mukana päätöksenteossa. Aiempaa kokemusta oppilaskunnasta minulla ei valitettavasti ole, mutta olen sitäkin motivoituneempi ottamaan selvää siitä miten homma toimii.
Innostun helposti uusista asioista, olen järjestelmällinen, erittäin ekstrovertti ja tulen helposti toimeen kaikkien kanssa.
Olen 32 vuotias ekstrovertti, joka haluaa edistää opiskelijoiden hyvinvointia ja palan halusta päästä vaikuttamaan opiskelijakunnan päätöksiin!
18JanitaBlombergTradenöörit vaikuttaaOlen kolmannen vuoden tietotekniikan opiskelija. Toimin KINRA ry:n koulutuspoliittisena vastaavana ja vastaan myös meidän sosiaalisesta mediasta, viestintävastaavan roolissa.

Päämääräni on saada kaikki irti opiskelu ajasta ja päästä vaikuttamaan ja parantamaan opiskelijoiden asemaa. Olen räväkkä ja räiskyvä aktiivi, minulta löytyy paljon ideoita sekä näkökulmia. Koen, että olen valmis tuomaan opiskelijoiden hyvinvointia ja asemaa edistäviä näkökulmia/kantoja kuuluvasti esille.
Äänestää minua pitäisi, sillä koen, että minulla on paljon annettavaa opiskelija yhteisölle ja sen edistämiselle. Aion tuoda opiskelijoiden ääntä kuuluviin nyt ja tulevaisuudessa.

Edustajistossa tiedän pääseväni vaikuttamaan ja tuomaan ääneni kuuluviin.
19EssiLappalainenTradenöörit vaikuttaaOlen Essi Lappalainen ja opiskelen kolmatta vuotta wellness-liiketoimintaa. Olen meneillään olevalla kaudella päässyt näkemään toimintaa edustajiston jäsenenä. Lisäksi kokemusta aktiivitoiminnasta omaan Kuopion Tradenomiopiskelijat ry:n hallituksesta vaikuttamisviestinnän ja sihteerin roolien kautta, ja lisäksi toimin toista vuotta tuutorin tehtävissä. Pidän siis aktiivisesta tekemisestä ja asioihin vaikuttamisesta!
Minua tulisi äänestää, sillä haluan olla vaikuttamassa opiskelijoiden asioihin ja jatkuvasti oppia uutta, joita molempia pääsen tekemään edustajistossa. Opiskelijoiden hyvinvointi on lähellä sydäntäni, ja haluan oman panokseni kautta aktiivisesti vaikuttaa siihen, että jokaisella on entistä paremmat oltavat kampuksella! Minusta saa välittävän ja aktiivisen edustajiston jäsenen, joka haluaa toimia opiskelijan äänenä tärkeissä asioissa.
20JonneHeikkinenTradenöörit vaikuttaaHeippa! Olen Jonne Heikkinen, pian 28v täyttävä tradenomiopiskelija. Opiskelin aikaisemmin 2 vuotta tietotekniikan insinööriksi ja nyt syksyllä aloitin tradenomi-opinnot.
Vapaa-aikani käytän luonnossa liikkumisen, frisbeegolfin sekä ystävien parissa.
Työkokemusta minulla on 6 vuotta myyntityöstä sekä 2 vuotta kokin työstä. Uskon että tietotaito työelämästä, opinnot tekniikan sekä tradenomin puolella antaa minulle hyvän pohjan edustajistossa toimimiseen.
Nähdään kampuksella!
Olen innokas tyyppi aina mielissäni oppimassa uutta! Toimin opiskelijakunnan hallituksessa tapahtumavastaavana tämän vuoden ja minun hymystä koululla saattaakin monesti huomata, että tykkään siitä mitä teen. Aion hakea opiskelijakunta SAVOTTAn hallituksen puheenjohtajaksi kaudelle 2024, antamalla minulle äänen autat minua saavuttamaan tavoitteeni.
21RikuViljanmaaTradenöörit vaikuttaaOlen Riku Viljanmaa, kolmannen vuoden liiketalouden opiskelija myynnin ja markkinoinnin puolelta. Olen opiskelijana melko aktiivinen - toimin opiskelijatuutorina jo toista vuotta ja tykkään käydä välillä myös opiskelijatapahtumissa.Olen kiinnostunut opiskelijakunnan toiminnasta ja haluan päästä parantamaan opiskelijan asemaa. Tuutorointi ja muu toiminta on antanut minulle hyvän kosketuspinnan eri vuosikurssien opiskelijoihin, joten olisin sopiva edustajistoon!
22AnnaSoukkamäkiTradenöörit vaikuttaaOlen Anna, 24-vuotias toisen vuoden ympäristötekniikan opiskelija Kuopiosta. Viimeiset kaksi vuotta olen toiminut SAVOTTAn hallituksessa edunvalvonnan vastaavana, häirintäyhdyshenkilönä ja sittemmin puheenjohtajana. Aiemmin olen vaikuttanut myös Tertta ry:n riveissä. Ihmisenä olen huumorintajuinen ja rento, vaikkei sitä aina naamani perus ilmeeltä uskoisikaan.Kokemukseni ansiosta tunnen hyvin SAVOTTAn edustajiston ja hallituksen toiminnan. Osaan luoda hyviä keskusteluyhteyksiä sidosryhmien suuntaan ja tiedän millainen vastuu opiskelijakunnalla on opiskelijoidemme viihtyvyydessä ja yhteisöllisyyden rakentamisessa. Sitoudun myös edustajiston toimintaan koko toimintakaudelle.
23HenriHeininenTradenöörit vaikuttaaHip hei! Olen Henri ja olen 31-vuotias toisen vuoden tietotekniikan opiskelija. Olen ehdolla edustajistovaaleissa, koska uskon vahvasti opiskelijoiden hyvinvoinnin merkitykseen edelliseltä opiskeluajaltani. Haluan työskennellä sen eteen, jotta voimme luoda paremman ympäristön Savonian opiskelijoille. Meidän on panostettava psyykkiseen terveyteen, tiedonkulkuun ja tukeen. Äänesi on tärkeä hyvinvoinnin edistämisessä.
Rokan Anttia lainaten: "Mis sie tarviit oikei hyvvää miestä. Täs siul on sellane!"
Opiskelijoiden hyvinvoinnin edistäminen on minulle sydämenasia. Olen motivoitunut ja sitoutunut hyvinvoinnin kehittämiseksi. Omaan kokemusta opiskelijaelämästä ja ymmärrystä siitä, mitkä asiat vaikuttavat opiskelijoiden hyvinvointiin. Haluan olla kehittämässä tukevia asioita, niin välillisiä kuin välittömiä, jotta jokainen opiskelija pärjäisi.
24HeidiJäppinenTerveyden puolestaOlen kolmannen vuoden ensihoitaja-opiskelija Heidi. Toimin tänä vuonna Savotan edustajistossa varajäsenenä. Nyt tähtäimenä olisi päästä varsinaiseksi jäseneksi kaudelle 2024. Toimin myös Tertan hallituksessa kv-tuutorivastaavana tänä vuonna. Vapaa-ajalla pelaan salibandya, käyn salilla, teen erilaisia vapaaehtoishommia ja talvisin laskettelen.Minulla on jo kokemusta edustajiston toiminnasta. Haluan olla kuulemassa mitä Savotassa tapahtuu ja vaikuttamassa meidän opiskelijoiden asioihin. Olen luotettava, tykkään olla kaikenlaisessa mukana ja hoidan asiat niin hyvin kuin osaan loppuun asti.
25AnnikaHeiskanenTerveyden puolestaMoikka!
Olen Annika 22-vuotias sairaanhoitajaopiskelija. Muutin Kuopioon opintojen perässä pieneltä paikkakunnalta Etelä-Suomesta. Olen aiemmalta koulutukseltani lähihoitaja. Olen harrastanut kilpauintia 12 vuotta, käyn yhä uimassa silloin tällöin. Saatan olla osalle tuttu tyyppi tuutorointihommista täällä Savonialla.
Minua kannattaa äänestää, koska olen kiinnostunut kokeilemaan uusia juttuja, kuten mahdollisesti tätä edustajistotoimintaa. Olen toiminut ammattikoulussa tuutorina ja opiskelijakunnanhallituksen jäsenenä. Toimin tällä hetkellä Savonialla tuutorina ja siitä olen tykännyt. Olen omasta mielestäni luotettava, tulen kaikkien kanssa toimeen ja hyväksyn kaikki sellaisina kuin he ovat.
26TiinaLandénTerveyden puolestaMoi!
Olen Tiina, toisen vuoden bioanalyytikko-opiskelija. Koulutukseltani olen lähihoitaja ja olen tehnyt monipuolisesti erilaisia kasvatus- ja hoitoalan töitä. Monien vuosien työkokemus on kartuttanut ammatillista osaamistani, innokkuutta kehittää ja vaikuttaa asioihin sekä lisännyt itseluottamusta siihen, että pystyn hoitamaan vaativiakin työtehtäviä. Olen erittäin ratkaisukeskeinen persoona ja koen, että edustajisto on hyvä väylä minunlaiselleni ihmiselle olla viemässä asioita eteenpäin.
Kotoa löytyy kaksi jackrussellinterrieriä, jotka tuovat mahottomasti iloa ja ulkoilua elämään. Tykkään olla aktiivisesti mukana opiskelijatapahtumissa, erityisesti järjestämässä mutta vastapainoksi on aivan ihanaa jäädä kotisohvalle koirien kanssa pelaamaan.
Haluan olla edustamassa terveysalan opiskelijoita sekä ajaa yhteisesti kaikkien Savonian opiskelijoiden etuja. Olen motivoitunut etenkin edunvalvonnallisiin asioihin ja haluan vaikuttaa opiskelijoiden arkeen sekä olla mukana kehittämässä opiskelijakunnan toimintaa.
27EssiTolvanenTerveyden puolestaMoikka! Mie olen Essi ja opiskelen Savonialla toista vuotta ensihoitajaksi. Toimin tällä hetkellä sosiaali- ja terveysalan opiskelijayhdistyksen (Tertta ry) sihteerinä ja lisäksi työskentelen koulun ohella KYS:ssa lähihoitajana. Vapaa-ajalla tykkään mm. hengailla kavereiden kanssa, katsoa sarjoja ja elokuvia ja seurata urheilua.Minulla on jo hyvin kokemusta hallituksen toiminnasta ja haluan päästä vaikuttamaan lisää opiskelijoiden asioihin myös Savotan kautta!
28JariKänninenTerveyden puolestaVarttuneempi alan vaihtaja, viimein oikealla alalla eli sairaanhoitajaksi lukemassa Kuopion kampuksella. Kotikunta Siilinjärvi. Monimuoto-opiskelija ryhmästä TN22KM eli kolmas opintovuosi alkaa kolkutella ovella. Toiminut ryhmän vanhimpana eli tietoa, ruusuja ja risuja välitän ryhmältä koululle ja toisinkin päin.
Kv-kokemuksia niin opiskelijana kuin työelämästä. YTHS:n johtokuntaan Savonian edustajaksi 23-24 valittu. Iisalmi myös tuttu kampus-alue.
Motto: Vanha koirakin oppii uusia temppuja.
Oppia ikä kaikki ja vanha koirakin oppii uusia temppuja.
Monimuoto-opiskelija, sh TN22KM, eli meidätkin on huomioitava!
Hoitsuja aina tarvitaan – mistä tekijät?
YHTS:n opiskelija edustaja. Myös kv-jutut lähellä sydäntä!
Edunvalvonta on POP!
Kaikki kampukset muistettava!
Multiform studies!
Student representative in YTHS!
Internationality!