Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Tradenomit Vaikuttaa

Ehdokasesittely

#17 – Julia Perälä

Olen 21-vuotias toisen vuoden wellness-tradenomiopiskelija. Omistan positiivisen asenteen ja kuljen lähes aina hymyssä suin. Olen sosiaalinen ja helposti lähestyttävä. Harrastan tanssillista voimistelua kaksi kertaa viikossa ja käyn epäsäännöllisen säännöllisesti uimassa. Työskentelen koulun ohessa uimavalvojana Kuntolaakson uimahallissa. Tykkään erityisesti matkustella ja käydä uusissa paikoissa sekä viettää aikaa kavereideni kanssa. Kotona laitan mielelläni ruokaa ja katson Netflixiä.

Miksi minua pitäisi äänestää?

Haluan päästä vaikuttamaan, jotta mahdollisimman monen ääni saataisiin kuuluviin. Olen ennenkin ollut järjestötoiminnassa mukana, mutta edustajistossa saisin uusia kokemuksia ja verkostoja. Otan mielelläni kantaa ja vastuuta tärkeistä asioista sekä kehitän osaamistani. Haluan olla mukana päätöksien teossa ja nähdä käytännössä opiskelijakunnan toimintaa.

Ehdokasesittely

#18 – Oskari Luukkanen

Hei! Olen taloushallintoon suuntautunut tradenomiopiskelija kolmannella vuodella. Toimin tänä vuonna KuoTran rahastonhoitaja sekä Savottan edustajiston jäsenenä.

Miksi minua pitäisi äänestää?

Haen Savottan opiskelijakunnan edustajiston jäseneksi, koska tahdon jatkaa vastuun kantamista ja yhteisiin asioihin vaikuttamista. Koen että edustajistossa toimiminen tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää Savoniasta parasta mahdollista opiskelupaikkaa meille kaikille.

Ehdokasesittely

#19 – Sami Raatikainen

Olen Sami 22v alunperin Lempäälästä Pirkanmaalta. Lähdin alunperin Kuopioon wellness-liiketalous opintojen perässä. Tällä hetkellä opiskelen toista vuotta, sekä työskentelen nopeasti kasvavassa sekatavarakaupassa Puuilossa. Harrastuksiini kuuluu salibandy sekä futsal. Seuraan aktiivisesti yhteiskuntamme tapahtumia ja koen tarvetta päästä vaikuttamaan yhteisiin asioihin edustajiston kautta.

Miksi minua pitäisi äänestää?

Aion omalla panoksellani edustajistossa ajaa erityisesti opiskelijoiden hyvinvointia sekä edistää kestävää kehitystä Savoniassa. Haluan haastaa itseäni ja päästä vaikuttamaan yhteisiin asioihin koulussamme edustajiston avulla. Edustajistossa toimisin yhteisten etujen mukaan pelkäämättä tuoda ajatuksia myös boksin ulkopuolelta.

Ehdokasesittely

#20 – Kiia Sjöstedt

Olen Kiia ja no olen energinen ilopilleri, joka on valmis kokeilemaan omia rajojaan. Olen tullut opiskelemaan ammattikorkeaan vuotta aikaisemmin mitä normaalisti olisin tullut. Olin osa pilotti ryhmää, joka korvasi ammattikoulun vikan vuoden ammattikorkeakoulun ekalla vuodella. Opiskelen nyt liiketalouden toistavuotta ja teen samaan aikaan töitä Carlingssilla. Rakastan piirtämistä sillä silloin saan olla oma luova itseni. Tykkään siitä että saan tuoda ideani esille ja luoda siitä jotain aivan uutta.

Miksi minua pitäisi äänestää?

Minun tavoitteeni on saada parannettua entistä enemmän meidän oppimisympäristöä. Tiedän itse miten tärkeää se on että opiskelijalla on hyvä olla koulussa sillä silloin saadaan parhaat tulokset. Olen aikaisemminkin ollut oppilaskunnassa ja tukarina olen myös toiminut eli kokemusta on asioiden päättämisestä ja kehittämisestä sekä tapahtumien luomisesta, ideoinnista ja toteuttamisesta. Kun minulla on tavoite aijon päästä siihen koska pistän kaikkeni peliin että saan tulosta.
Minua kannattaa äänestää sillä olen valmis tekemään töitä sen että kaikilla olisi hyvä ja turvallinen ympäristö kehittää itseään ja osaamistaan.

Ehdokasesittely

#21 – Roosa Havukainen

Mooi! Mie oon Roosa, kolmannen vuoden liiketalouden opiskelija suuntautuneena myyntiin ja markkinointiin. Opintojen lisäksi olen mukana KuoTran hallituksessa tapahtumavastaavana, sekä toimin tuutorina jo toista vuotta peräkkäin. On ollut ihan huikeeta, kuinka paljon opiskelujen ohella on päässyt tutustumaan uusiin ihmisiin, ja toivon että pääsen tutustumaan vielä lisää! Miun ystävät pitää minua aitona sekä lämminhenkisenä tyyppinä. Oon myös puhelias persoona, mutta tarpeen tullen osaan toimia hyvänä kuuntelevana korvana!

Miksi minua pitäisi äänestää?

Miulla on halua lähteä kehittämään toimintaa entisestään. Haluaisin erityisesti tuoda kaikkia Savonia-ammattikorkeakoulun koulutusaloja lähemmäksi toisiaan, sillä se lisäisi yhteisöllisyyttä ja verkostoitumista. Koen että miulla on myös tunneälyä, sekä kykyä asettua toisen asemaan. Miun mielestä innokkuus tarttuu, joten omalla innostavalla asenteella voisin motivoida myös muita!

Ehdokasesittely

#22 – Annika Väänänen

Olen Annika Väänänen, 3. vuoden myynnin ja markkinoinnin tradenomiopiskelija. Opintojen ohessa toimin Kuopion Tradenomiopiskelijat ry:n varapuheenjohtajana sekä opiskelijakunta SAVOTTAn hallituksen viestintävastaavana. Luonteeltani olen hyvin nauravainen ja ajattelevainen, sekä määrätietoinen. Vapaa-aikani ei sisällä mitään ihmeellistä extremeä, vaan ihan tavallista tekemistä ystävien ja itseni kanssa. Valokuvaus on eritoten lempipuuhaani ja kissat on lähellä sydäntä.

Miksi minua pitäisi äänestää?

Edustajistossa olisin aktiivinen ja kehittämishaluinen tyyppi, joka haluaa aidosti vaikuttaa asioihin ja saada edustajiston entistä näkyvämmäksi ja aktiivisemmaksi. Kokemusta minulta löytyy niin opiskelijakunnan hallituksesta kuin paikallisyhdistyksestä, joten näkisin tästä tietotaidosta olevan hyötyä edustajistossa.