Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Rekrytointi

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta hakee työntekijäitä opiskelijakunnan kahviloihin

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta on ammattikorkeakoululaissa säädetty julkisoikeudellinen yhteisö, jonka tehtävänä on tarjota palveluja liki 5 500 jäsenelleen ja valvoa yli 7 000 ammattikorkeakouluopiskelijan etuja Savonia-ammattikorkeakoulussa ja sen kampuskaupungeissa Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa.

Meidän opiskelijakunnallamme on kaksi kahvilaa. Molemmat sijaitsevat Savonia-ammattikorkeakoulun Microkadun kampuksella. Bar & cafeSAVOTTA palvelee asiakkaitaan kampuksen sydämessä ja cafeSAVOTTA kampuksen E-osan 3. kerroksessa.

Kahviloissa palvellaan opiskelijoita paitsi kahvin ja pikkupurtavan mutta myös jäsenpalvelujen merkeissä. Luvassa siis varsin monipuolista kokemusta korkeakoulukampuksen kohtaamispaikoilla.

 

TULE MEILLE TÖIHIN!

Opiskelijakunnan kahviloihin Microkadun kampuksella haetaan työntekijöitä. Töitä voi olla tarjolla aamulla ennen opintoja, keskellä päivää tai iltapäivästä opintojen jälkeen. Jos opintosi ovat siinä vaiheessa, että pystyt tekemään päivätyötä useampana päivänä viikossa, niin semmoinenkin olisi mahdollista. Vaikka muutama tunti kuukaudessa sen mukaan, mitä opiskelultasi ehdit tekemään ja tarvitsemme tekijää. Palkkaa maksamme tunnilta noin 12 € kokemuksestasi riippuen. Myös harjoittelu kahvilassa olisi mahdollista 🙂

 

Haluaisitko Sinä mukaan palvelemaan monipuolisen kampuksemme väkeä?

Olitpa jo osaava ravintola-alan ammattilainen tai sitten vaikka vailla harjoittelupaikkaa, niin ota yhteyttä. Meille tärkeintä on reipas asennoitumisesi työn tekemiseen ja asiakaspalveluun.

Työtehtäviisi kuuluvat kahvilatuotteiden myynti, asiakaspalvelu, kahvilan yleisestä siisteydestä huolehtiminen ja vitriinissä myytävien tuotteiden täyttö- ja esille laitto. Työt voivat sijoittua koulupäivän oheen sopimuksen mukaan. Lisäksi tarjolla voi olla kampuksen erikoisiltojen ja tapahtumien yhteydessä ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Millaista henkilöä etsimme?

Toivomme sinun olevan hymyileväinen, reipas, joustava sekä iloinen asiakaspalvelija ja työkaveri. Sinulla voi olla jo aikaisempaa kokemusta kahvilassa työskentelystä ja asiakaspalvelu on sinun juttusi tai haluat kerätä kokemusta alasta. Tärkeintä, että hymysi ei hyydy pienen kiireenkään keskellä. Onhan sinulla hygieniapassi ja mahdollisesti myös anniskelupassi?

Työt alkavat sopimuksen mukaan syyskuussa 2023 ja töitä on tarjolla osa-aikaisesti. Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin pääosin klo 6-18 välille. Palkkauksessa noudatamme opiskelijakuntien työehtosopimusta.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot jätetään opiskelijakunnalle osoitteeseen hakemukset@opiskelijakuntasavotta.fi. Viestin otsikoksi ”Töihin kahvilaan / hakijan nimi”. Mahdolliset liitteet PDF-muodossa.

Lisätiedot:

Työsuhde: Toiminnanjohtaja, Juha Asikainen, toiminnanjohtaja@opiskelijakuntasavotta.fi, 044 785 5058

Työtehtävät: Bar & cafeSAVOTTA, Sari tai Satu, cafe.savotta@savonia.fi, 044 785 6454