Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Poikkitieteelliset vaikuttajat

Eemeli Kangas # 25

Ehdokasesittely:

Olen kolmannen vuoden restonomiopiskelija. Olen aiemmin toiminut KUREO ry:n rahastonhoitajana, SAVOTTAn tapahtumavastaavana ja tällä hetkellä toimin SAVOTTAn hallituksen puheenjohtajana.

Miksi sinua pitäisi äänestää?

Tuon tasapuolisesti kaikkien opiskelijoiden ääntä kuuluviin. Teen työni loppuun asti ja huolella. Lisäksi tunnen jo valmiiksi opiskelijakuntakentän jo maanlaajuisesti.

 

Antti Karppinen #26

 

Ehdokasesittely:

Hei! Olen kolmannen vuoden restonomiopiskelija ja olen toiminut tämän kauden opiskelijakunnan hallituksen varapuheenjohtajana.

Miksi sinua pitäisi äänestää?

Omaan laajan osaamisen opiskelijakunnan toiminnassa ja olisin hyödyksi luomaan keskustelua asioiden ympärillä.

 

Viivi Mertanen #27

Ehdokasesittely:

Olen 3. vuoden sosionomiopiskelija Kuopiosta. Olen toiminut Tertta ry:n hallituksessa vuodesta 2018 lähtien ja SAVOTTAn edustajistossa kuluneen vuoden ajan, joten vaikuttaminen ja yhteistoimijuus ovat tuttuja asioita itselle. Olisi mahtava päästä vaikuttamisen makuun viimeiseksi opiskeluvuodeksi.

Miksi sinua pitäisi äänestää?

Olisin hyvä toimimaan sosiaali- ja terveysalan edustajana ja toisin omanlaisen lisän edustajistoon.

 

Heini Kettunen #28

Ehdokasesittely:

Olen Heini Kettunen, Iisalmen kampuksella agrologiopiskelija. Olen avoin, tunnollinen ja pyrin aina huomioimaan kaikki osapuolet. Luonto, Savo ja maaseutu ovat lähellä sydäntä.

Miksi sinua pitäisi äänestää?

Minua pitäisi äänestää, koska tunnen olevani rehti, reipas ja uskallan käyttää ääntäni tarpeen tullen. Pyrin kuuntelemaan kaikkia ja minulla on jo mielessäni hyviä ideoita opiskelijoiden oppimisympäristön kehittämiseksi.

 

Iida Lehtinen #29

 

Ehdokasesittely:

Hei! Olen 3. vuoden kätilöopiskelija. Tänä vuonna olen toiminut SAVOTTAn hallituksessa. Tykkään puuhastella opintojen ohessa vaikuttamisen liittyvissä tehtävissä ja uudet tuttavuudet ovat aina toivottuja.

Miksi sinua pitäisi äänestää?

Minua pitäisi äänestää, koska haluan lisätä tietouttani yhteiskunnallisesta toiminnasta. Lisäksi uskon, että edustajistosta on minulle hyötyä myös tulevaisuudessa.

 

Iiris Kettunen #30

 

Ehdokasesittely:

Olen kolmannen vuoden matkailu puolen opiskelija. Lähdin hallitustoimintaan mukaan tammikuussa 2020 KUREO:n hallitukseen, jossa toimin tapahtumavastaavana. Vaikka vuosi ei ollut täysin sitä mitä odotin poikkeustilan takia, olen silti nauttinut ja päässyt tekemään hommia rajoitusten mukaan.

Miksi sinua pitäisi äänestää?

Haluan monipuolisen edustajiston eri aloilta. Jos haluat edustajistoon järjestelmällisyyttä, pirtsakkaa olemusta ja oranssia väriä, äänestä minua!

 

Jere Koivumaa #31

 

Ehdokasesittely:

Hei! Olen Jere, 23-vuotias tietotekniikan insinööriopiskelija. Toimin vuonna 2020 KINRAn jäsenvastaavana, ITIÖ-vastaavana sekä häirintäyhdyshenkilönä. Takana on myös kaksi vuotta tuutoritoimintaa.

Miksi sinua pitäisi äänestää?

Minulta löytyy kokemusta paikallisyhdistykseni puolelta, ja olen ahkera opiskelija-aktiivi. Aion tuoda kuuluviin tekniikan ääntä, mutta toimia yhteisen edun mukaisesti, että just sinun opiskelu olisi miellyttävämpää.