Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Oranssi vallankumous

Ehdokasesittely

#6 – Jonna Ikäheimo

Kolmannen vuoden restonomiopiskelija, toiminut tuutorina kaksi vuotta ja kureon hallituksen event teamissa vuoden. Innokas tekemään ja olemaan mukana sekä aina valmis auttamaan.

Miksi minua pitäisi äänestää?

Mä oon kaikkien kaveri ja ihan kiva tyyppi.

Ehdokasesittely

#7 – Kia Kylmänen

Mä oon Kia, ikää mittarista löytyy 22 vuotta ja oon toisen vuoden restonomiopiskelija. Alunperin kotoisin Oulusta, mutta noin vuosi sitten oon muuttanut Kuopioon opiskelujen perässä. Vapaa-aikaa ei ihan liiaksi ole, mutta mun aika menee oikeestaan töissä, koulussa, kavereiden kanssa hengaillessa ja lenkkeillessä.

Miksi minua pitäisi äänestää?

Minua pitäisi äänestää, koska en ole ennen ollut vastaavanlaisissa tehtävissä ja haluaisin päästä ehdottomasti kokeilemaan minkalaista se on, eli intoa kyllä löytyy. Tietenkin myös opiskelijoihin liittyvät asiat ovat tärkeitä itselleni ja haluaisin päästä vaikuttamaan niihin.

Ehdokasesittely

#8 – Teo Karvonen

Moi! 28 vuotias 3. vuoden restonomiopiskelija ja vaikutan tällä hetkellä myös oman paikallisyhdistykseni Kuopion Restonomiopiskelijat KUREO ry:n hallituksessa.

Olen innostunut ja motivoitunut vaikuttamistyöhön reilun 1,5 vuoden kokemuksella ja nyt haluan kokeilla siipiäni myös edustajistovaaleissa.

Miksi minua pitäisi äänestää?

Tuon edustajistoon reippaita keskustelunavauksia, mielipiteitä ja lämminhenkisyyttä. Yhteistyössä on nyt – ja tulevaisuudessa voimaa, joten odotan hyviä keskusteluja ja kokouksia opiskelijoille ajankohtaisista aiheista.

Ehdokasesittely

#9 – Iiris Kettunen

Neljännen vuoden restonomiopiskelija tässä moi! Olen 26-vuotias nuori nainen ja aikalailla koko ajan menossa olevaa tyyppiä. Saan voimaa ja energiaa muista ihmisistä ja yhteisestä tekemisestä. Tykkään tehdä töitä (välillä liikaakin) mutta nautin samalla myös vapaa-ajasta töiden ja opiskelun vastapainoksi. Aktiivitoiminta on itselle lähellä sydäntä ja sen parissa tykkään myös viettää aikaa. Olen eloisa tyyppi ja tulen kaikkien kanssa hyvin juttuun!

Miksi minua pitäisi äänestää?

Osaan luoda ympärilleni hyvää energiaa ja siitä on hyötyä myös edustajistossa. Voin viedä just sun asiat eteenpäin ja tehdä oikeita päätöksiä!

Ehdokasesittely

#10 – Jori Julkunen

Morjesta! Minä oon Julukusen Jori, 25 vuotias savolainen henkeen ja vereen. Opiskelen restonomiksi ravitsemispuolella neljättä vuotta. Olen toiminut myös opiskelijayhdistyksessämme KUREOssa (Kuopion Restonomiopiskelijat ry) kolme kautta.

Miksi minua pitäisi äänestää?

Oon ihan kiva.