Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Opiskelijajäsenten haku

Kiinnostaisiko sinua päästä vaikuttamaan ja ajamaan kaikkien opiskelijoiden etuja eteenpäin? Haluaisitko päästä oppimaan uutta ja laajentamaan verkostoasi? Jos vastasit kyllä, tässä olisi sinulle siihen tilaisuuksia.

Haemme opiskelijajäseniä Savonia-ammattikorkeakoulun ja YTHS:n toimielimiin kaudelle 2023-2024!

1. Opiskelijajäsen ja tämän varajäsen Savonia-ammattikorkeakoulun tutkintolautakuntaan

Savonia-ammattikorkeakoulun tutkintolautakunta on kolmijäseninen toimielin, jonka tehtävä on käsitellä opiskelijoiden opintosuorituksia koskevat oikaisupyynnöt. Tutkintolautakunnan toimikausi on kaksi vuotta. Tutkintolautakuntaan haetaan yhtä (1) varsinaista opiskelijajäsentä ja yhtä (1) varajäsentä.

2. Opiskelijajäsen ja tämän varajäsen Savonia-ammattikorkeakoulun opintoasiainlautakuntaan

Savonia-ammattikorkeakoulun opintoasianlautakunta on kuusijäseninen toimielin, jonka tehtävänä on käsitellä opiskelijavalintaa ja opiskeluoikeuden menettämistä koskevat oikaisupyynnöt. Opintoasianlautakunnan toimikausi on kaksi vuotta. Opintoasianlautakuntaan haetaan yhtä (1) varsinaista opiskelijajäsentä ja yhtä (1) varajäsentä.

3. Opiskelijajäsen YTHS:n itäisen alueen johtokuntaan

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön, eli YTHS:n, johtokunta on säätiön hallituksen nimittämä, ja johtokuntia on yhteensä viisi, yksi jokaisella YTHS:n palvelualueella. Johtokunnan tehtävänä on seurata alueen toimintaa ja toimintaympäristön muutoksia sekä alueella tehtävää yhteisöterveystyötä ja terveyden edistämistoimintaa. Johtokunta käsittelee alueeseen kuuluvien palvelupisteiden vähentämisen ja lisäyksen sekä muut sellaiset asiat, jotka vaikuttavat oleellisesti terveyspalveluyksikönalueen toimintaan. Johtokunnan toimikausi on kaksi vuotta. YTHS:n johtokuntaan haetaan nimettäväksi yhtä (1) jäsentä.

Haku yllä mainittuihin toimielimiin on avoinna 18.9.2022 klo 23.59 saakka.

Hae tästä: opiskelijajäsenen haku

Lisätietoja:

Annika Väänänen
Keskusvaalilautakunnan puheenjohtaja
vaalit@opiskelijakuntasavotta.fi