Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Opiskelijajäsenten haku

Haemme opiskelijäseniä vuosille 2021-2022

Opiskelijakunnan tehtävänä on ammattikorkeakoululain mukaisesti nimetä opiskelijajäseniä eri työryhmiin ja toimielimiin. Alta löydät tällä hetkellä avoinna olevat opiskelijajäsenten haut. Huomioithan, että hakuaika päättyy 6.12.2020 klo 23:59. Jos haet useampaan toimielimeen, niin täytä jokaisesta hakemastasi paikasta oma hakemuksensa.

 

Savonia-ammattikorkeakoulu:

Savonia-ammattikorkeakoulun tutkintolautakunta on kolmijäseninen toimielin, jonka tehtävä on käsitellä opiskelijoiden opintosuorituksia koskevat oikaisupyynnöt. Tutkintolautakunnan toimikausi on kaksi vuotta. Tutkintolautakuntaan haetaan yhtä (1) varsinaista opiskelijajäsentä ja yhtä (1) varajäsentä.

Savonia-ammattikorkeakoulun opintoasianlautakunta on kuusijäseninen toimielin, jonka tehtävänä on käsitellä opiskelijavalintaa ja opiskeluoikeuden menettämistä koskevat oikaisupyynnöt. Opintoasianlautakunnan toimikausi on kaksi vuotta. Opintoasianlautakuntaan haetaan yhtä (1) varsinaista opiskelijajäsentä ja yhtä (1) varajäsentä.

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö (YTHS):

YTHS:n valtuuskunta käsittelee vuosittain YTHS:n talousarvion ja toimintasuunnitelman sekä tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen. Lisäksi valtuuskunta valitsee hallituksen puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja muut hallituksen jäsenet. Valtuuskunta hyväksyy tarvittaessa esimerkiksi muutokset säätiön säännöissä. Valtuuskunnassa on 24-30 jäsentä, ja sen toimikausi on kaksi vuotta. YTHS:n valtuuskuntaan haetaan yhtä (1) varsinaista jäsentä.

YTHS:n johtokunta on säätiön hallituksen nimittämä, ja johtokuntia on yhteensä viisi, yksi jokaisella YTHS:n palvelualueella. Johtokunnan tehtävänä on seurata alueen toimintaa ja toimintaympäristön muutoksia sekä alueella tehtävää yhteisöterveystyötä ja terveyden edistämistoimintaa. Johtokunta käsittelee alueeseen kuuluvien palvelupisteiden vähentämisen ja lisäyksen sekä muut sellaiset asiat, jotka vaikuttavat oleellisesti terveyspalveluyksikönalueen toimintaan. Johtokunnan toimikausi on kaksi vuotta. YTHS:n johtokuntaan haetaan yhtä (1) jäsentä.

Haku:

Hakuaika: 6.12.2020 klo 23:59 asti.

Yhdellä hakemuksella voit hakea vain yhteen toimielimeen. Mikäli haet useampaan kuin yhteen toimielimeen, tulee sinun täyttää uusi hakemus. Huomaathan, että kaikkien toimielimien työskentelykieli on suomi.

Hae tästä: opiskelijajäsenten haku

Lisätietoja:

Juha Hämäläinen
Keskusvaalilautakunnan puheenjohtaja
edustajisto.puheenjohtaja@opiskelijakuntasavotta.fi