Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Muotoilun opiskelijat

Ehdokasesittely

#11 – Emmi Hämäläinen

Tutkinto-opiskeluni:
– muotoilija
– sosionomi
– fysioterapeutti
– tradenomi, liiketalous, oikeudellinen asiantuntijuus
– tradenomi, liiketalous, juridiikka ja taloushallinto
– konetekniikan insinööri

Olen 30-vuotias maaseudulla asuva työssäkäyvä opiskelija. Harrastan eläimiä, jääkiekkoa, kuntosalia, valokuvausta ja luonnossa liikkumista.

Olen Savonia-ammattikorkeakoulun osakeyhtiön hallituksen jäsen. Edustan kaikkia Savonian opiskelijoita osakeyhtiön hallituksessa. Olen myös Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön valtuuskunnan jäsen (Savonian opiskelijana). Olen toiminut aiemmin Iisalmen kampuksella tuutorina sosiaalialalla ja tällä hetkellä olen toista lukuvuotta muotoilun tuutorina Kuopiossa.

Minulla on kaksi kautta edustajiston jäsenenä takana ja kolmannen kauden olen vaikuttanut edustajiston varajäsenenä. Haen jatkoa vaikuttamisen tielle edustajistossa, koska Savonia Oy:n hallituksen jäsenenä haluan olla vaikuttamassa myös opiskelijakunnan puolella ja olla sitä kautta perillä opiskelijoiden asioista, jotta voin toimia myös Savonia Oy:n hallituksessa juuri opiskelijan näkökulmasta ajankohtaisin tiedoin.

Olen helposti lähestyttävä ja otan edustajistotyössä kaikki asiat esille, joista minulle tullaan kertomaan. Edustajistoon tarvitaan niin meitä kokeneempia kuin uusiakin vaikuttajia, jotta edustajiston toiminnan laadukas jatkuvuus taataan. Keskustelen mielelläni aiheesta kuin aiheesta, joten nykäisee rohkeasti hihasta!

Miksi minua pitäisi äänestää?

Olen monialainen opiskelija, joka on ehdoton valttikortti vaikuttamisessa opiskelijoiden asioihin! Osaan vaikuttaa laajemmin eri alojen opiskelijoiden laadukkan opetuksen puolesta, kun tiedän omilta aloiltani tasan tarkkaan millaista opiskelu aloilla on.

Olen opiskellut Savoniassa Kuopiossa Microkadun kampuksella, Opistotien kampuksella ja Iisalmen kampuksella. Puolustan kampusten yhdenvertaisuutta. Jokaisella kampuksella tulee olla yhdenvertaiset mahdollisuudet laadukkaaseen opiskeluun. Opetuksen laadun ja oppimistilojen tulee olla laadukkaita. Opinnoissa tulee viihtyä! Olen vahvasti verkko- ja etäopiskelumahdollisuuksien puolesta.

Jokaisella opiskelijalla tulee olla missä tahansa elämäntilanteessa mahdollisuus opiskella. Olitpa sitten perheellinen työssäkäyvä omakotitaloasuja maaseudulta tai kaupungissa opiskelijasolussa asuva sinkkuopiskelija.

Olen intohimoinen opiskelijavaikuttaja myös järjestötoiminnassa ja toimin kahdessa opiskelija- ja nuorisojärjestössä liittohallituksessa sekä piirin ja osaston tasolla puheenjohtajana. Vaikutan Pohjois-Savon alueella. Iisalmen ja Kuopion asiat tunnen läpikotaisin. Minulla on eri opintojeni ja luottamustehtävieni kautta laajat verkostot, joita voin hyödyntää edustajistossa toimiessani.

Ehdokasesittely

#12 – Oona Pappila

Moikka! Olen Oona, 22-vuotias muotoilun kolmannen vuoden opiskelija teolliselta vaatepuolelta. Opintojen lisäksi olen toiminut vuoden alusta lähtien muotoilun opiskelijayhdistyksessä, Mutka Ry:ssä rahastonhoitajana ja tuutorvastaavana.

Miksi minua kannattaisi äänestää?

Minua kannattaa äänestää, koska haluan olla mukana päättämässä ja vaikuttamassa edustajistossa, jotta voin ajaa muotoilijoiden etuja muiden alojen rinnalla.
Haluan tukea kaikkien opiskelijoiden hyvinvointia, kehittämällä uusia ratkaisuja ja toimintaa, jotta kaikilla olisi kiva käydä kampuksella tai opiskella kotoa käsin.