Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Keskeiset

Kiia Kortelainen #5

Ehdokasesittely:

Olen 22-vuotias rakennusarkkitehtuurin toisen vuoden opiskelija. Kuulen usein olevani positiivinen ja avoin ihminen, mutta tarpeen tullen kerron myös rohkeasti mielipiteeni. Opiskeluaikaani tähän mennessä voisi kuvailla vähintään aktiiviseksi. Viimeisen vuoden aikana minuun on voinut törmätä muun muassa opiskelijariennoissa, edustajiston kokouksissa, KUTOPin asioita hoitamassa, tuutoroimassa, töiden parissa, tanssiharjoituksissa ja tunneillakin olen kerennyt käymään.

Miksi sinua pitäisi äänestää?

Vuoden kokemus edustajiston jäsenenä ja syksy varapuheenjohtajana takaa sen, että perusteiden harjoittelun sijaan voin ryhtyä heti hommiin. Minulle keskeisimmät asiat ensi vuonna on mahdollisimman kivuton siirtyminen YTHS:n palveluihin, yhä lisääntyvän etäopetuksen toimiminen alalla kuin alalla ja kampuksen kehittäminen entistä toimivammaksi. Yhteenvetona siis: voisit valita huonomminkin!

 

Emmi Hämäläinen #6

Ehdokasesittely:

Olen muotoilun, sosiaalialan, fysioterapian, liiketalouden (oikeudellinen asiantuntijuus, juridiikka ja laskentatoimi), liikunnan valmennuksen ja ravitsemuksen opiskelija. Näiden tutkinto-opiskelujen lisäksi opiskelen oikeustieteitä avoimessa yliopistossa. Olen toiminut edustajistossa kaksi kautta. Olen mukana päätöksenteossa myös kunnallisella, ylikunnallisella, maakunnallisella tasolla sekä seurakuntayhtymässä, seurakunnassa, puolueen nuorisojärjestön ja puolueen paikallisosastotasolla ja maakunnallisella tasolla. Harrastan jääkiekkoa, salibändyä, kuntosalia, valokuvausta ja koirani kanssa erilaisia aktiviteetteja.

Miksi sinua pitäisi äänestää?

Olen monialainen opiskelija, joten ymmärrän niin päivä- kuin monimuoto-opiskelun haasteita. Opiskelen Microkadun kampuksella Kuopiossa ja Iisalmen kampuksella. Edustajistoon tarvitaan edelleen henkilö, jolla on ymmärrys kaikkien kampusten asioista ja kokemusta edustajistossa toimimisesta. Olen toiminut kaksi kautta edustajistossa aktiivisesti ja innostuneesti. Haen luottamusta tulla valituksi edustajistoon kolmannelle kaudelle. Edustajistossa suurin vahvuuteni on se, että opiskelen tutkinto-opiskelijana viittä korkeakoulututkintoa, joten minulla on laaja tietämys eri alojen erityistarpeista.