Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Haluamme päättää

Lassi Köykkä #7

Ehdokasesittely:

Hei, olen Lassi Köykkä, olen toisen vuoden tietotekniikan opiskelija alunperin kotoisin Tampereelta. Toimin tällä hetkellä myös Kuopion insinööriopiskelijat KINRA ry:n hallituksessa yhteyshenkilö-, viestintä-, kansainvälisyys-, sekä tietotekniikkavastaavana. Olen innokas opiskelija-aktiivi ja vapaaajallani tykkään koodata, urheilla, ja pelailla.

Miksi sinua pitäisi äänestää?

Nykyinen tilanne on vaikuttanut valtavasti opetuksen laatuun, sekä kaikkien elämään campuksella, ja sen ulkopuolella. Mikään määrä etäluentoja tai nettimateriaaleja ei pysty korvaamaan oikeaa tuntia luokan kanssa. Jos äänestät minut edustajistoon, autat kehittämään opetusta, sekä parantamaan opiskelijoiden henkistä ja sosiaalista hyvinvointia.

Mira Karjalainen #8

Ehdokasesittely:

Olen kolmannen vuoden rakennusarkkitehtiopiskelija ja olen toiminut kahden vuoden ajan tuutorina sekä vuoden osana KuRA:n, eli Kuopion rakennusarkkitehtiopiskelijat Ry:n hallitusta. Jostain syystä opinnot ovat ajaneet minut hakeutumaan aina vain haastavampiin hommiin. Vaikka olenkin täysin kuopiolainen, ovat juureni Rovaniemellä. Toisin sanoen olen puoliksi lappilainen ja savolainen, mikä näkyy luonteessani mielenkiintoisena fuusiona molempien hyvistä puolista.

Miksi sinua pitäisi äänestää?

Olen hyvä lisä edustajistoon, sillä tykkään tehdä asioita, joilla on oikeasti vaikutusta ja merkitystä. Haluan olla myös rakentamassa Savoniasta edelleen mukavaa ja turvallista paikkaa kaikille, jossa eduksi on kykyni ymmärtää ja nähdä asioiden sekä ihmisten erilaiset yksilölliset näkökulmat.

Aleksi Nyström #9

Ehdokasesittely:

Olen rakennusmestariopiskelija, joka laajentaa opintojaan myös insinööripuolelle. Kuopioon muutin opiskelujen perässä Iitistä. Toimin tällä hetkellä toista kautta Kuopion Tekun Opiskelijayhdistyksessä, eli KUTOPissa, varapuheenjohtajan ja tapahtumavastaavan roolissa. Lisäksi olen toiminut tekniikan alalla tuutorina ja tuutorivastaavana ja siinä olenkin nähnyt olevan kehitettävää. Olen niin sanottu opiskelija-aktiivi. Vapaa-aikana rentoudun keittiön puolella ja bravuurini on pitsa ja ribsit.

Miksi sinua pitäisi äänestää?

Opiskelija-aktiivina minulla on kokemusta hallitustoiminnasta ja uskon että minulla on paljon annettavaa Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan edustajistolle. Pyrin omalla toiminnallani näyttämään esimerkkiä kaikille opiskelijoille yhteisiin asioihin vaikuttamisesta ja haluan kehittää tutortoimintaa yhden mukaisemmaksi.

Ahmed Al-Rufaye #10

Ehdokasesittely:

Olen 24v IoT-alan opiskelija, olen Irakista kotoisin ja Suomessa olen ollut viimeiset 5 vuotta. Opintojen osalta olen käynyt Jordaniassa lukion läpi ja kun muutin Suomeen jouduin oppia suomenkieltä. Viime vuoden kesällä valmistuin Media-alan toteuttajaksi Lybecker Mediakeskuksesta 2017-2019 (Raahe) ja sitten muutin Kuopioon opiskelun perään, joten olen ollut täällä vain 1 vuosi, työskentelen osa-aikaisesti IKEA:lla logistiikan puolella. Saa kysyä lisää jos vaan tulee jotain mieleen.

Miksi sinua pitäisi äänestää?

Kokemusten perusteella, tulen erilaisilta taustalta ja näen asiat vähän eriltä näkökulmasta, joka on todella tärkeä päätösten tekemisessä. Osaan perustella mielipiteeni ja ajatukseni hyvin ja selkeästi. Myös olen aika reaalinen, rehellinen ja ystävällinen. Suunnitelmani on etsiä ja toteuttaa kaikkea mukavaa hyödyllistä opiskelijoille.