Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Ajankohtaista

Muista tarkastaa tietosi Savonian Wilmassa!

Julkaistu: 18.8.2021 klo 11:00 | Julkaisija: Juha Asikainen (Toiminnanjohtaja)

Saadaksesi opiskelijakortin ja pystyäksesi liittymään opiskelijakunnan jäseneksi on meidän pystyttävä varmistamaan, että olet varmasti tutkinto-opiskelija Savonia-ammattikorkeakoulussa. On erittäin tärkeää, että tarkastat tietosi ja annat luvan tietojesi välittämiseen Savonian Wilmassa. Wilmassa annetaan seuraavat luvat:

  • lupa Savonia-ammattikorkeakoululle välittää henkilö- ja läsnäolotietosi opiskelijakunnalle. Tiedot tarvitaan opiskelijakorttia ja mahdollista opiskelijakunnan jäsenyyttä varten. Opiskelijakunnan tietosuojaselosteeseen voit tutustua tästä.
  • lupa Savonia-ammattikorkeakoululle käyttää opiskelijakorttiasi varten kuvattua kuvaa Savonian opiskelijatietojärjestelmässä sekä opiskelijasähköpostissasi ja Moodle –profiilissasi. Näin helpotat tunnistamistasi. Kuvan voit vaihtaa halutessasi myöhemmin.

Luvat annetaan selaimen kautta osoitteessa wilma.savonia.fi. Avaa sivun ylälaidan valikon kolmen pisteen alta löytyvä otsikko ”sivuston lomakkeet” –> sen jälkeen kohta ”1. Savonia: Omien perustietojen ylläpito ja opiskelua koskevat päätökset (opiskelija)” ja hyväksy sieltä otsikon ”Opiskelijakunta SAVOTTA” alta molemmat kohdat. Muista tallentaa tekemäsi muutokset sivun alalaidan vihreästä painikkeesta.