Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Ajankohtaista

Lakkasiko mobiiliopiskelijakorttisi toimimasta?

Julkaistu: 1.10.2019 klo 10:00 | Julkaisija: Juha Asikainen (Toiminnanjohtaja)

PIVO tarkastaa mobiiliopiskelijakortin käyttöoikeuden kuukausittain tarkastamalla opinto-oikeutesi voimassaolon Savonialta ja jäsenmaksun voimassaolon SAVOTTAn jäsenrekisteristä. Jos mobiiliopiskelijakorttisi lakkasi toimimasta voi syy olla joku seuraavista:

  1. Opinto-oikeutesi Savoniassa on päättynyt tai opintojesi tilassa on tapahtunut muita muutoksia. Mobiiliopiskelijakortti toimii vain tutkinto-opiskelijoilla.
  2. Jäsenmaksusi opiskelijakunnalle on jäänyt maksamatta lukuvuodelle 2019-2020. Käy maksamassa jäsenmaksusi opiskelijakunnan verkkokaupasssa tai palvelupisteillä.
  3. Et ole noutanut uutta lukuvuonna 2019-2020 voimassa olevaa tarraa muoviseen opiskelijakorttiisi. Nouda uusi tarra muoviseen opiskelijakorttiisi palvelupisteiltä tai, jos et pääse noutamaan tarraa pyydä aktivoimaan tarra käyttöösi TÄSTÄ . Mobiilikortti alkaa toimia jälleen, kun olet saanut ilmoituksen koulun sähköpostiin lukuvuositarran luovuttamisesta.

Näillä tarkistuksilla ja ohjeilla pitäisi päästä eteenpäin. Ota yhteyttä opiskelijakunnan toimistolle, jos ongelmat jatkuvat edelleen. Ratkotaan niitä sitten yhdessä.