Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Ajankohtaista

Kysy meiltä, SAVOTTA vastaa!

Julkaistu: 19.3.2020 klo 18:23 | Julkaisija: Sini Tuovinen (Viestinnän harjoittelija)

Savonia-ammattikorkeakoulun kaikki luennot on nyt siirretty etäopetukseen. Toisille tilanne on täysin tuttu jo useista muista verkko-opintokursseista, mutta toisille tilanne saattaa olla hyvinkin uusi ja hankala. Koetko, että tarvitsisit apua tässä poikkeuksellisessa etäopintotilanteessa?

SAVOTTA järjestää perjantaista 20.3. alkaen kyselytuokioita Zoom-yhteydellä. Tule kysymään ihan mitä vain opinnoista, etäopetuksesta tai muusta mielen päällä olevasta asiasta, me vastaamme parhaamme mukaan ja jos emme itse suoraa vastausta osata antaa, selvitämme sen sinulle! Kyselytuokio järjestetään ensimmäisen kerran siis perjantaina 20. maaliskuuta klo 12-14. Perjantain jälkeen yhteys on auki taas seuraavalla viikolla maanantaina (23.3.), keskiviikkona (25.3.) ja perjantaina (27.3.) klo 12-14.

Kysymyksiä voi lähettää joko chatin kautta tai kysymällä suoraan videoyhteydellä. Liity rohkeasti mukaan ja tule kuulemaan muitakin opiskelijoita mietityttävistä asioista!

Mukaan voit liittyä seuraavasta linkistä: https://savonia.zoom.us/j/4922142222

Kirjaudu Zoom-palveluun koulusi tunnuksilla (SSO-kirjautuminen). Jos kirjautumisessa tai videoyhteyden saamisessa on ongelmia, kokeile alustavasti ensin vaihtaa esimerkiksi joko sovelluksesta nettiselaimeen, tai jos yrität parhaillaan nettiselaimen kautta, niin kokeile vaihtaa selainta toiseen.

Ohjeet Zoomin lataamiseen löytyy nettisivujen materiaalipankista.

Jos mukaan liittymisessä on ongelmia, voit olla yhteydessä meihin sähköpostilla viestinta@opiskelijakuntasavotta.fi