Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Tervetuloa opiskelemaan

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan ja opiskelijayhdistysten puolesta toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi opiskelemaan ammattikorkeakouluumme – teit loistavan valinnan!

Vuoden aikana aloittaa opiskelijoita eri aloilla toistatuhatta. Tästä joukosta löytyy varmasti kavereita opiskelun lisäksi vapaa-aikaan ja harrastuksiin. Hyödynnä ammattikorkeakoulun monialaisuutta opiskellessasi, tutustut samalla eri koulutusalojen opiskelijoihin. Valmistuttuasi voit törmätä opiskeluaikaisiin tuttavuuksiin mitä erinäisimmissä asiantuntijatehtävissä.

Opiskelu voi monesti tuntua melkoiselta puurtamiselta. Opiskeluun liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa apunasi on koko Savonia, tuutorit sekä opiskelijayhdistysten ja opiskelijakunnan osaajat. Tarjoamme yhdessä opiskelijayhdistysten kanssa opiskelijoille monia etuja ja erilaisia tapahtumia. Pidämme huolta niin hyvinvoinnista, kuin opiskelijoiden äänen kuulumisesta Savoniassa ja kampuskaupungeissakin.

Tavoitteenamme on, että opiskelusi olisi avullamme hiukan helpompaa, jonkin verran halvempaa ja paljon hauskempaa. Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan hiukan opiskelijakunnan jäsenyyteen, opiskelijakorttiasioihin ja moneen muuhun juttuun.

Kaikki Savoniaan tulevat opiskelijat saavat ilmaiseksi opiskelijakortin. Tämä opiskelijakortti toimii kampuksella opiskelijan henkilökorttina, tunnistautumiskorttina monitoimilaitteille sekä avaimena säiltyskaappeihin. Kun maksat opiskelijakunnan jäsenmaksun, toimii opiskelijakortti myös opiskelijakunnan jäsenkorttina. Opiskelijakunnan jäsenenä saat korttiisi voimassaolotarran, jolloin korttisi toimii virallisena opiskelijakorttina kaikkialla Suomessa. Voimassaolotarran noutamisen jälkeen voit ladata puhelimeesi Slice mobiiliopiskelijakortin. Etäopiskelijana voit hoitaa jäsenasioita ja tilata opiskelijakortin verkkokaupan kautta.

Järjestämme kaikille aloittaville opiskelijoille opiskelijakorttikuvauksen ensimmäisen opiskeluviikon aikana. Muovisen opiskelijakortin saat noin kolmen viikon kuluttua kuvan ottamisesta. Saat lisätietoa opiskelijakorttikäytännöistä ja opiskelijaeduista korttikuvauksen yhteydessä.

Muistithan antaa tiedonsiirtoluvan? Kun lupa on annettu, niin tietosi siirtyvät Savonian järjestelmästä opiskelijakunnalle noin kolmen tunnin kuluessa. Saat Savonian sähköpostiin vielä erillisen ilmoituksen, kun tiedot ovat onnistuneesti siirtyneet. Tämän jälkeen voimme tilata sinulle opiskelijakortin ja voit liittyä jäseneksi maksamalla jäsenmaksun verkkokaupassa tai palvelupisteissä. 

Intoa opiskeluun, nähdään kampuksen kulmilla!

Tietoa opiskelijakunnasta, -yhdistyksistä ja opiskelijakortin tilaamisesta:

Tietoa jäsenmaksuista

  • Lisätietoja opiskelijakunnan jäsenmaksuista löydät täältä: jäsenmaksut

Tule mukaan seuraamaan meitä:

FBopiskelijakuntaSAVOTTA
Insta@opkusavotta #opkusavotta
Tiktok: @opkusavotta

Meillä on muuten myös loistavat liikuntapalvelut

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijoille on tarjolla aivan valtavan hyvät liikuntapalvelut. SYKETTÄ-liikuntapalvelut tarjoaa hyvin edulliseen hintaan vaikka minkälaisia mahdollisuuksia liikuntaan ja liikkumiseen oman tasosi mukaan. Liikuntakalenterista löytyy tarjontaa omatoimisesta kuntoilusta palloiluvuorojen kautta Powerhiittiin!

Katso tarkempaa tietoa liikuntapalveluistamme liikuntapalvelujen omilta nettisivuilta ja tule mukaan tähänkin joukkoon!