Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Tervetuloa opiskelemaan

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan ja opiskelijayhdistysten puolesta toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi opiskelemaan ammattikorkeakouluumme – teit loistavan valinnan!

Vuoden aikana aloittaa opiskelijoita eri aloilla toistatuhatta. Tästä joukosta löytyy varmasti kavereita opiskelun lisäksi vapaa-aikaan ja harrastuksiin. Hyödynnä ammattikorkeakoulun monialaisuutta opiskellessasi, tutustut samalla eri koulutusalojen opiskelijoihin. Valmistuttuasi voit törmätä opiskeluaikaisiin tuttavuuksiin mitä erinäisimmissä asiantuntijatehtävissä.

Opiskelu voi monesti tuntua melkoiselta puurtamiselta. Opiskeluun liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa apunasi on koko Savonia, tuutorit sekä opiskelijayhdistysten ja opiskelijakunnan osaajat. Tarjoamme yhdessä opiskelijayhdistysten kanssa opiskelijoille monia etuja ja erilaisia tapahtumia. Pidämme huolta niin hyvinvoinnista, kuin opiskelijoiden äänen kuulumisesta Savoniassa ja kampuskaupungeissakin.

Tavoitteenamme on, että opiskelusi olisi avullamme hiukan helpompaa, jonkin verran halvempaa ja paljon hauskempaa. Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan hiukan opiskelijakunnan jäsenyyteen, opiskelijakorttiasioihin ja moneen muuhun juttuun.

Kaikki Savoniaan tulevat opiskelijat saavat ilmaiseksi opiskelijakortin. Tämä opiskelijakortti toimii kampuksella opiskelijan henkilö- ja kirjastokorttina, tunnistautumiskorttina monitoimilaitteille sekä lukitusavaimena säiltyskaappeihin. Kun maksat opiskelijakunnan jäsenmaksun, toimii opiskelijakortti myös opiskelijakunnan jäsenkorttina. Opiskelijakunnan jäsenenä saat korttiisi voimassaolotarran, jolloin korttisi toimii virallisena opiskelijakorttina kaikkialla Suomessa. Voimassaolotarran noutamisen jälkeen voit ladata puhelimeesi Pivo  mobiiliopiskelijakortin.

Järjestämme kaikille aloittaville opiskelijoille opiskelijakorttikuvauksen ensimmäisen opiskeluviikon aikana. Muovisen opiskelijakortin saat noin kolmen viikon kuluttua kuvan ottamisesta. Saat lisätietoa opiskelijakorttikäytännöistä ja opiskelijaeduista korttikuvauksen yhteydessä.

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijahallintojärjestelmän vaihtumisen vuoksi syksyllä 2022 aloittavien uusien opiskelijoiden ja avoimesta tutkintoon siirtyvien opiskelijoiden jäseneksi liittyminen tulee mahdolliseksi jälleen elokuussa. Tiedotamme tästä tarkemmin uusien järjestelmien käyttöönoton jälkeen.

Intoa opiskeluun, nähdään kampuksen kulmilla!

Tietoa opiskelijakunnasta, -yhdistyksistä ja opiskelijakortin tilaamisesta:

Tietoa jäsenmaksuista

  • Lisätietoja opiskelijakunnan jäsenmaksuista löydät täältä: jäsenmaksut

Tule mukaan seuraamaan meitä:

FBopiskelijakuntaSAVOTTA
Insta@opkusavotta #opkusavotta #ontämäsavotta
Twitter: @susavotta

Meillä on muuten myös loistavat liikuntapalvelut

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijoille on tarjolla aivan valtavan hyvät liikuntapalvelut. SYKETTÄ-liikuntapalvelut tarjoaa hyvin edulliseen hintaan vaikka minkälaisia mahdollisuuksia liikuntaan ja liikkumiseen oman tasosi mukaan. Liikuntakalenterista löytyy tarjontaa omatoimisesta kuntoilusta palloiluvuorojen kautta Powerhiittiin!

Katso tarkempaa tietoa liikuntapalveluistamme liikuntapalvelujen omilta nettisivuilta ja tule mukaan tähänkin joukkoon!