Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Opiskelijakortti

MUOVINEN OPISKELIJAKORTTI

Savonian päätoimiset opiskelijat ovat oikeutettuja saamaan opiskelijakortin. Myös monimuoto- ja ylemmän amk-tutkinnon opiskelijat ovat oikeutettuja opiskelijakorttiin, kun opiskelu on tutkintoon johtavaa.

Kaikki Savonia-ammattikorkeakoulun uudet opiskelijat kuvataan koulun alettua ja kuvausten jälkeen heille tilataan opiskelijakortit. Jokaisella Savonian opiskelijalla on oltava opiskelijakortti, sillä se toimii kampuksella opiskelijan henkilö-, kirjasto- ja tulostuskorttina.

Opiskelijakunnan jäsenenä tämä valtakunnallinen AMK-opiskelijakortti oikeuttaa sinut kaikkiin paikallisiin ja valtakunnallisiin opiskelija-alennuksiin. Alennusten saamisen ehtona on, että sinulla on opiskelijakortissa voimassaolotarra. Katso lisää jäseneksi liittyminen

Opiskelijakorttikuvaukset toteutetaan ensimmäisen opiskeluviikon aikana. Opiskelijakortin saat noin kolmen viikon kuluttua kuvan ottamisesta. Jos haluat opiskelijakortin ensimmäisellä opiskeluviikolla, tilaa opiskelijakortti opiskelijakunnan verkkokaupan kautta xx.xx.20xx mennessä. Verkkokaupassa asiointi onnistuu heti sen jälkeen, kun olet suorittanut Savonia-ammattikorkeakoulun digi-avainkurssin ja käynyt antamassa SAVOTTAlle tietojensiirtoluvan Savonian Wilmassa.

PIVO MOBIILIOPISKELIJAKORTTI

Opiskelijakunnan jäsenenä sinulla on mahdollisuus ladata puhelimeesi PIVO mobiiliopiskelijakortti. Mobiiliopiskelijakortin lataaminen onnistuu sen jälkeen, kun olet maksanut opiskelijakunnan jäsenmaksun ja noutanut muoviseen opiskelijakorttiisi voimassaolotarran.

Mobiiliopiskelijakortti toimii samalla tavalla kuin muovinen opiskelijakortti. Korttia näyttämällä saat mm. VR:n ja Matkahuollon opiskelijaedut sekä KELAn ateriatuen. Ja tietenkin kaikki muutkin opiskelijaedut!

Ohje mobiiliopiskelijakortin käyttöönotolle

Mobiiliopiskelijakortin voit ottaa käyttöön, kun olet maksanut opiskelijakunnan jäsenmaksun. Mobiiliopiskelijakortin saat heti käyttöön, jos maksat jäsenmaksun cafeSAVOTTAan. Jos maksat jäsenmaksun verkkokaupassa, saat mobiiliopiskelijakortin käyttöön muovisen AMK-opiskelijakortin voimassaolotarran noutamisen jälkeen. Jos sinulla on muovisessa opiskelijakortissa voimassa  9/2020, 1/2021 tai 9/2021 -tarra, voit ladata mobiiliopiskelijakortin alla olevan ohjeen mukaan.

  1. Mene puhelimella (Android, iOS) osoitteeseen https://lataa.pivo.fi/CbxB/savotta ja lataa PIVO puhelimeesi ja ota se käyttöön verkkopankkitunnuksillasi
  2. Avaa PIVOn päänäkymästä Opiskelijakortti
  3. Luo itsellesi kortti seuraamalla sovelluksen ohjeita, varaudu ottamaan puhelimella kuvasi vaaleaa taustaa vasten

Jos haluat mobiiliopiskelijakortin käyttöön ennen opiskelijakortin valmistumista ja voimassaolotarran noutamista esim. matkustusedun takia, toimi alla olevan ohjeen mukaan.

  1. Maksa opiskelijakunnan jäsenmaksu verkkokaupassa
  2. Laita tieto opiskelijakunnalle mobiiliopiskelijakortin käyttöönotosta TÄSTÄ . Kortin lataaminen onnistuu, kun saat koulun sähköpostiin vahvistusviestin voimassaolotarran luovuttamisesta
  3. Toimi yllä olevan ohjeen mukaan

Lakkasiko mobiiliopiskelijakorttisi toimimasta?

PIVO tarkastaa mobiiliopiskelijakortin käyttöoikeuden kuukausittain tarkastamalla opinto-oikeutesi voimassaolon Savonialta ja jäsenmaksun voimassaolon SAVOTTAn jäsenrekisteristä. Jos mobiiliopiskelijakorttisi lakkasi toimimasta voi syy olla joku seuraavista:

  1. Opinto-oikeutesi Savoniassa on päättynyt tai opintojesi tilassa on tapahtunut muita muutoksia. Mobiiliopiskelijakortti toimii vain läsnäolevilla tutkinto-opiskelijoilla.
  2. Jäsenmaksusi opiskelijakunnalle on jäänyt maksamatta lukuvuodelle 2020-2021. Käy maksamassa jäsenmaksusi opiskelijakunnan verkkokaupasssa tai palvelupisteillä.
  3. Et ole noutanut uutta lukuvuonna 2020-2021 voimassa olevaa tarraa muoviseen opiskelijakorttiisi. Nouda uusi tarra muoviseen opiskelijakorttiisi palvelupisteiltä tai, jos et pääse noutamaan tarraa pyydä aktivoimaan tarra käyttöösi TÄSTÄ