Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Opiskelijakortti

MUOVINEN OPISKELIJAKORTTI

Savonian päätoimiset opiskelijat ovat oikeutettuja saamaan opiskelijakortin. Myös monimuoto- ja ylemmän amk-tutkinnon opiskelijat ovat oikeutettuja opiskelijakorttiin, kun opiskelu on tutkintoon johtavaa.

Kaikki Savonia-ammattikorkeakoulun uudet opiskelijat kuvataan koulun alettua ja kuvausten jälkeen heille tilataan opiskelijakortit. Jokaisella Savonian opiskelijalla on oltava opiskelijakortti, sillä se toimii opiskelijan henkilö-, kirjasto- ja tulostuskorttina.

Opiskelijakunnan jäsenenä tämä valtakunnallisen AMK-opiskelijakortti oikeuttaa sinut kaikkiin paikallisiin ja valtakunnallisiin opiskelija-alennuksiin. Alennusten saamisen ehtona on, että sinulla on opiskelijakortissa voimassaolotarra. Katso lisää jäseneksi liittyminen

Opiskelijakorttikuvaukset toteutetaan ensimmäisen opiskeluviikon aikana. Opiskelijakortin saat noin kolmen viikon kuluttua kuvan ottamisesta. Jos haluat opiskelijakortin ensimmäisellä opiskeluviikolla, tilaa opiskelijakortti opiskelijakunnan verkkokaupan kautta 18.8.2019 mennessä. Verkkokaupassa asiointi onnistuu heti sen jälkeen, kun olet suorittanut Savonia-ammattikorkeakoulun digi-avainkurssin ja käynyt antamassa SAVOTTAlle tietojensiirtoluvan Savonian Wilmassa.

PIVO MOBIILIOPISKELIJAKORTTI

Opiskelijakunnan jäsenenä sinulla on mahdollisuus ladata puhelimeesi PIVO mobiiliopiskelijakortti. Mobiiliopiskelijakortin lataaminen onnistuu sen jälkeen, kun olet noutanut muoviseen opiskelijakorttiisi voimassaolotarran maksettuasi opiskelijakunnan jäsenmaksun.

Mobiiliopiskelijakortti toimii samalla tavalla kuin muovinen opiskelijakortti. Korttia näyttämällä saat mm. VR:n ja Matkahuollon opiskelijaedut sekä KELAn ateriatuen. Ja tietenkin kaikki muutkin opiskelijaedut!

Ohje mobiiliopiskelijakortin käyttöönotolle

Mobiiliopiskelijakortin voi ottaa käyttöön, kun on maksanut opiskelijakunnan jäsenmaksun. Mobiiliopiskelijakortin saa heti käyttöön, jos maksaa jäsenmaksun cafeSAVOTTAan tai KUTOPin kirjakauppaan. Jos jäsenmaksun maksaa verkkokaupassa, saa mobiiliopiskelijakortin käyttöön muovisen AMK-opiskelijakortin voimassaolotarran noutamisen jälkeen. Jos sinulla on muovisessa opiskelijakortissa voimassa 9/2019 -tarra, voit ladata mobiiliopiskelijakortin alla olevan ohjeen mukaan.

  1. Mene puhelimella (Android, iOS) osoitteeseen https://a.pivo.fi/savotta ja lataa PIVO puhelimeesi ja ota se käyttöön verkkopankkitunnuksillasi
  2. Avaa PIVOn päänäkymästä Opiskelijakortti
  3. Luo itsellesi kortti seuraamalla sovelluksen ohjeita, varaudu ottamaan puhelimella kuvasi vaaleaa taustaa vasten

Jos tarvitset mobiiliopiskelijakortin käyttöön esim. matkustusedun takia ennen muovisen kortin valmistumista, toimi alla olevan ohjeen mukaan.

  1. Maksa opiskelijakunnan jäsenmaksu verkkokaupassa
  2. Laita tieto opiskelijakunnalle mobiiliopiskelijakortin käyttöönotosta TÄSTÄ . Kortin lataaminen onnistuu, kun saat koulun sähköpostiin vahvistusviestin voimassaolotarran luovuttamisesta
  3. Toimi yllä olevan ohjeen mukaan