Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Opiskelijakortti

MUOVINEN OPISKELIJAKORTTI

Savonian päätoimiset opiskelijat ovat oikeutettuja saamaan opiskelijakortin. Myös monimuoto- ja ylemmän amk-tutkinnon opiskelijat ovat oikeutettuja opiskelijakorttiin, kun opiskelu on tutkintoon johtavaa.

Kaikki Savonia-ammattikorkeakoulun uudet opiskelijat kuvataan koulun alettua ja kuvausten jälkeen heille tilataan opiskelijakortit. Jokaisella Savonian opiskelijalla on oltava opiskelijakortti, sillä se toimii opiskelijan henkilö-, kirjasto- ja tulostuskorttina.

Opiskelijakunnan jäsenenä tämä valtakunnallisen AMK-opiskelijakortti oikeuttaa sinut kaikkiin paikallisiin ja valtakunnallisiin opiskelija-alennuksiin. Alennusten saamisen ehtona on, että sinulla on opiskelijakortissa voimassaolotarra. Katso lisää jäseneksi liittyminen

Opiskelijakorttikuvaukset toteutetaan ensimmäisen opiskeluviikon aikana. Opiskelijakortin saat noin kolmen viikon kuluttua kuvan ottamisesta. Jos haluat opiskelijakortin ensimmäisellä opiskeluviikolla, tilaa opiskelijakortti opiskelijakunnan verkkokaupan kautta 18.12.2019 mennessä. Verkkokaupassa asiointi onnistuu heti sen jälkeen, kun olet suorittanut Savonia-ammattikorkeakoulun digi-avainkurssin ja käynyt antamassa SAVOTTAlle tietojensiirtoluvan Savonian Wilmassa.

PIVO MOBIILIOPISKELIJAKORTTI

Opiskelijakunnan jäsenenä sinulla on mahdollisuus ladata puhelimeesi PIVO mobiiliopiskelijakortti. Mobiiliopiskelijakortin lataaminen onnistuu sen jälkeen, kun olet noutanut muoviseen opiskelijakorttiisi voimassaolotarran maksettuasi opiskelijakunnan jäsenmaksun.

Mobiiliopiskelijakortti toimii samalla tavalla kuin muovinen opiskelijakortti. Korttia näyttämällä saat mm. VR:n ja Matkahuollon opiskelijaedut sekä KELAn ateriatuen. Ja tietenkin kaikki muutkin opiskelijaedut!

Ohje mobiiliopiskelijakortin käyttöönotolle

Mobiiliopiskelijakortin voi ottaa käyttöön, kun on maksanut opiskelijakunnan jäsenmaksun. Mobiiliopiskelijakortin saa heti käyttöön, jos maksaa jäsenmaksun cafeSAVOTTAan tai KUTOPin kirjakauppaan. Jos jäsenmaksun maksaa verkkokaupassa, saa mobiiliopiskelijakortin käyttöön muovisen AMK-opiskelijakortin voimassaolotarran noutamisen jälkeen. Jos sinulla on muovisessa opiskelijakortissa voimassa 1/2020 tai 9/2020 -tarra, voit ladata mobiiliopiskelijakortin alla olevan ohjeen mukaan.

  1. Mene puhelimella (Android, iOS) osoitteeseen https://a.pivo.fi/savotta ja lataa PIVO puhelimeesi ja ota se käyttöön verkkopankkitunnuksillasi
  2. Avaa PIVOn päänäkymästä Opiskelijakortti
  3. Luo itsellesi kortti seuraamalla sovelluksen ohjeita, varaudu ottamaan puhelimella kuvasi vaaleaa taustaa vasten

Jos sinulla ei ole muovisessa opiskelijakortissa uutta voimassaolotarraa ja haluat mobiiliopiskelijakortin käyttöön esim. matkustusedun takia, toimi alla olevan ohjeen mukaan.

  1. Maksa opiskelijakunnan jäsenmaksu verkkokaupassa
  2. Laita tieto opiskelijakunnalle mobiiliopiskelijakortin käyttöönotosta TÄSTÄ . Kortin lataaminen onnistuu, kun saat koulun sähköpostiin vahvistusviestin voimassaolotarran luovuttamisesta
  3. Toimi yllä olevan ohjeen mukaan

 

Lakkasiko mobiiliopiskelijakorttisi toimimasta?

PIVO tarkastaa mobiiliopiskelijakortin käyttöoikeuden kuukausittain tarkastamalla opinto-oikeutesi voimassaolon Savonialta ja jäsenmaksun voimassaolon SAVOTTAn jäsenrekisteristä. Jos mobiiliopiskelijakorttisi lakkasi toimimasta voi syy olla joku seuraavista:

  1. Opinto-oikeutesi Savoniassa on päättynyt tai opintojesi tilassa on tapahtunut muita muutoksia. Mobiiliopiskelijakortti toimii vain tutkinto-opiskelijoilla.
  2. Jäsenmaksusi opiskelijakunnalle on jäänyt maksamatta lukuvuodelle 2019-2020. Käy maksamassa jäsenmaksusi opiskelijakunnan verkkokaupasssa tai palvelupisteillä.
  3. Et ole noutanut uutta lukuvuonna 2019-2020 voimassa olevaa tarraa muoviseen opiskelijakorttiisi. Nouda uusi tarra muoviseen opiskelijakorttiisi palvelupisteiltä tai, jos et pääse noutamaan tarraa pyydä aktivoimaan tarra käyttöösi TÄSTÄ