Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Jäsenkampanja

Jäsenkampanja

Liity opiskelijakunta SAVOTTAn jäseneksi ja voita 100 euron arvoinen superlahjakortti tai Finnkinon leffa + herkkulippu!

Syksyn 2020 poikkeusolot ovat vaikeuttaneet opiskelijakortin hankkimista, opiskelijakunnan jäsenmaksun maksamista sekä voimassaolotarran noutamista. Tämän kampanjan aikana helpotamme jäsenasioiden hoitoa ja saat halutessasi opiskelijakortin sekä voimassaolotarran postitettuna kotiosoitteeseen. Jos sinulla on vielä opiskelijakortti hankimatta ja/tai jäsenmaksu maksamatta, niin poimi tältä sivulta sinun tilanteesi sopiva ohje ja hyödy opiskelijakunnan jäsenyydestä!

Jos jäsenyys asiat ovat sinulla kunnossa, niin voit jännätä arvonnan tuloksia joulukuun alussa.

ETTÄ OPISKELU OLISI HELPOMPAA, HALVEMPAA JA HAUSKEMPAA!

HELPOMPAA -> Pivo mobiiliopiskelijakortti aina mukana, lähes 4000 valtakunnallista opiskelijaetua!

HALVEMPAA -> Opiskelijaetuja matkustamisesta, ruokailusta ja missä tahansa liikutkin!

HAUSKEMPAA -> Kaikki 30.11.2020 mennessä SAVOTTAn jäseneksi liittyneet osallistuvat 100,00 euron superlahjakortin ja Finnkinon leffa + herkkulipun arvontaan. Arvontaan osallistuvat myös aikaisemmin tänä syksynä liittyneet sekä aikaisemmin useammalle vuodelle jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet. Finnkinon lippuja arvotaan kaikkien jäsenten kesken 50 kappaletta!

Minulla ei ole opiskelijakorttia tai en ole ollut koskaan opiskelijakunnan jäsen

Jotta sinulle pystytään tilaamaan opiskelijakortti ja pystyt liittymään jäseneksi, pitää Wilmassa olla annettu opiskelijakunnalle tiedonsiirtolupa.
Kun lupa tiedonsiirtoon on annettu Wilmassa, pystyt tilaamaan opiskelijakortin ja liittymään jäseneksi. Jos et pysty poikkeusolojen takia noutamaan opiskelijakorttia tai voimassaolotarraa kampukselta, niin voimme myös postittaa kortin kotiosoitteeseesi.

Toimi tämän ohjeen mukaan:

 1. Mene opiskelijakunnan verkkokauppaan
 2. Klikkaa opiskelijakortti/opiskelijakunnan jäsenyys ja valitse sinulle sopiva jäsenyysvaihtoehto
 3. Siirry kassalle ja syötä käyttäjätunnus sekä salasana (koulun sähköposti, kampustunnuksesi)
 4. Jos sinulla ei ole vielä muovista opiskelijakorttia, lisää ohjeen mukainen kuva opiskelijakorttitilaukseen (jos otat käyttöön vain mobiiliopiskelijakortin, niin tilaukseen ei tarvitse lisätä valokuvaa)
 5. Täytä laskutustiedot ja lähetä tilaus, maksa jäsenmaksu verkkopankissa
 6. Jos haluat ottaa jäsenmaksun jälkeen Pivo mobiiliopiskelijakortin käyttöön, niin laita tieto Pivon aktivoimisesta tämän linkin kautta. Saat vuorokauden sisällä koulun sähköpostiin ”Voimassaolotarra luovutettu / Mobiiliopiskelijakortti aktivoitu” –viestin, jonka jälkeen voit ottaa Pivon käyttöön
 7. Jos pystyt noutamaan opiskelijakortin kampuksesi palvelupisteeltä, saat erillisen viestin kortin valmistumisesta
 8. Jos et pääse noutamaan muovista korttia tai voimassaolotarraa kampukselta ja haluat kortin/tarran toimitettavan sinulle kotiosoitteeseen, niin ilmoita osoitteesi opiskelijakuntaan (jari.smolander@savonia.fi)

Minulla on opiskelijakortissa vanha voimassaolotarra, enkä ole maksanut jäsenmaksua

Opiskelijakunnan jäsenmaksun pystyy maksamaan joko lukukaudelle/-vuodelle tai jäljellä olevalle säännönmukaiselle opiskeluajalle. Jäsenmaksun voit hoitaa verkkokaupan kautta. Jäsenmaksun jälkeen voit ottaa käyttöön Pivo mobiiliopiskelijakortin. Jos haluat myös muoviseen opiskelijakorttiin voimassaolotarran, voimme sen näiden poikkeusolojen takia postittaa sinulle kotiosoitteeseesi.

Toimi tämän ohjeen mukaan:

 1. Mene opiskelijakunnan verkkokauppaan
 2. Klikkaa opiskelijakortti/opiskelijakunnan jäsenyys ja valitse sinulle sopiva jäsenyysvaihtoehto
 3. Siirry kassalle ja syötä käyttäjätunnus sekä salasana (koulun sähköposti, kampustunnus)
 4. Täytä laskutustiedot ja lähetä tilaus, maksa jäsenmaksu verkkopankissa
 5. Jos haluat ottaa jäsenmaksun jälkeen Pivo mobiiliopiskelijakortin käyttöön, niin laita tieto Pivon aktivoimisesta tämän linkin kautta. Saat vuorokauden sisällä koulun sähköpostiin ”Voimassaolotarra luovutettu / Mobiiliopiskelijakortti aktivoitu” –viestin, jonka jälkeen voit ottaa Pivon käyttöön
 6. Opiskelijakortin voimassaolotarran pystyt noutamaan omalta tai Microkadun kampukselta
 7. Jos et pääse noutamaan voimassaolotarraa kampukselta, voimme postittaa tarran sinulle kotiosoitteeseen. Ilmoita osoitteesi opiskelijakuntaan (jari.smolander@savonia.fi)

Minulla on jäsenmaksu maksettuna, mutta opiskelijakortissa ei ole uutta voimassaolotarraa

Toimi tämän ohjeen mukaan:

 1. Jos haluat ottaa Pivo mobiiliopiskelijakortin käyttöön, niin laita tieto Pivon aktivoimisesta tämän linkin kautta. Saat vuorokauden sisällä koulun sähköpostiin ”Voimassaolotarra luovutettu / Mobiiliopiskelijakortti aktivoitu” –viestin, jonka jälkeen voit ottaa Pivon käyttöön
 2. Opiskelijakortin voimassaolotarran pystyt noutamaan omalta tai Microkadun kampukselta
 3. Jos et pääse noutamaan voimassaolotarraa kampukselta, voimme postittaa tarran sinulle kotiosoitteeseen. Ilmoita osoitteesi opiskelijakuntaan (jari.smolander@savonia.fi)

Jos et löydä vastausta kysymyksiisi  tältä kampanja- tai muilta opiskelijakunnan verkkosivuilta, niin ota yhteyttä SAVOTTAn toimistolle Jari Smolanderiin, jari.smolander@savonia.fi, 044 785 5069.