Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Jäseneksi liittyminen

Liittyminen

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan jäseneksi liitytään maksamalla opiskelijakunnan jäsenmaksu. Jäsenmaksu maksetaan joko verkkokaupan kautta tai Microkadun kampuksen palvelupisteellä käteisellä tai maksukorteilla. Maksettuasi jäsenmaksun verkkokaupan kautta, voit käydä lunastamassa voimassaolotarran mistä tahansa SAVOTTAn palvelupisteestä. Maksaessasi jäsenmaksun Microkadun kampuksen palvelupisteellä, saat voimassaolotarran heti opiskelijakorttiisi. Voimassaolotarran lunastamisen jälkeen voit ladata puhelimeesi PIVO mobiiliopiskelijakortin.

Jos olet etäopiskelija, etkä opiskele kampuksella, niin silloin voit ladata puhelimeen mobiiliopiskelijakortin alla olevan ohjeen mukaan.

  1. Maksa opiskelijakunnan jäsenmaksu verkkokaupassa
  2. Laita tieto opiskelijakunnalle mobiiliopiskelijakortin käyttöönotosta TÄSTÄ . Kortin lataaminen onnistuu, kun saat koulun sähköpostiin vahvistusviestin voimassaolotarran luovuttamisesta
  3. Mene puhelimella (Android, iOS) osoitteeseen https://lataa.pivo.fi/CbxB/savotta ja lataa PIVO puhelimeesi ja ota se käyttöön verkkopankkitunnuksillasi
  4. Avaa PIVOn päänäkymästä Opiskelijakortti
  5. Luo itsellesi kortti seuraamalla sovelluksen ohjeita, varaudu ottamaan puhelimella kuvasi vaaleaa taustaa vasten

Jos olet siirtymässä polkuopiskelijasta tutkinto-opiskelijaksi, toimi näiden ohjeiden mukaan.

  1. Ota yhteys opiskelijakuntaan (jari.smolander(ät)savonia.fi)
  2. Jos meillä ei ole sinusta valokuvaa, niin saat ohjeet kuvauksesta tai kuvan toimittamisesta
  3. Jos sinusta on otettu valokuva opiskelujen alussa, siirrämme kuvasi jäsenrekisteriin kortin tilaamista varten
  4. Käy maksamassa jäsenmaksu verkkokaupassa tai Microkadun kampuksen palvelupisteellä
  5. Opiskelijakortin valmistuttua toimitamme sen oman kampuksesi palvelupisteeseen

Valokuva

Liittyessäsi jäseneksi tarvitsemme opiskelijakorttiisi myös valokuvan. Jos olet käynyt opiskelijakorttikuvassa aloituspäivinä, on meillä sinun kuva jäsenrekisterissä. Tässä tapauksessa sinun ei tarvitse enää liittää omaa valokuvaa maksaessasi jäsenmaksun verkkokaupassa. Jos sinusta ei ole otettu valokuvaa, voit lisätä sen verkkokaupassa tilauksen yhteydessä tai ottaa yhteyttä opiskelijakuntaan (jari.smolander(ät)savonia.fi) kuvauksen järjestämiseksi. Katso kampusten palvelupisteet tästä.