Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Jäseneksi liittyminen

Näin liityt opiskelijakunnan jäseneksi:

Ihan ensimmäinen askel opiskelijakunnan jäseneksi liittymiseksi on tiedonsiirtoluvan antaminen Savonialta opiskelijakunnalle. Näin varmistamme opinto-oikeutesi ja koulutusalasi. Luvan annettuasi tietosi siirtyvät Savonian järjestelmästä opiskelijakunnan rekisteriin n. vuorokaudessa. Saat Savonian sähköpostiin vielä erillisen ilmoituksen, kun tiedot ovat siirtyneet onnistuneesti. Tämän jälkeen voit liittyä jäseneksi ja maksaa jäsenmaksun verkkokaupassa.

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan jäseneksi liitytään maksamalla opiskelijakunnan jäsenmaksu. Jäsenmaksu maksetaan joko verkkokaupan kautta tai Microkadun kampuksen palvelupisteillä käteisellä tai maksukorteilla. Maksettuasi jäsenmaksun verkkokaupassa, voit käydä lunastamassa voimassaolotarran mistä tahansa SAVOTTAn palvelupisteestä. Maksaessasi jäsenmaksun Microkadun kampuksen palvelupisteellä, saat voimassaolotarran heti opiskelijakorttiisi. Voimassaolotarran lunastamisen jälkeen voit ladata puhelimeesi Slice ja/tai PIVO mobiiliopiskelijakortin.

Jos olet etäopiskelija, etkä opiskele kampuksella, niin silloin voit ladata puhelimeen mobiiliopiskelijakortin alla olevan ohjeen mukaan.

  1. Maksa opiskelijakunnan jäsenmaksu verkkokaupassa
  2. Laita tieto opiskelijakunnalle mobiiliopiskelijakortin käyttöönotosta TÄSTÄ . Mobiiliopiskelijakortin lataaminen onnistuu, kun saat koulun sähköpostiin vahvistusviestin voimassaolotarran luovuttamisesta/mobiiliopiskelijakortin aktivoimisesta
  3. Katso tarkemmat ohjeet Slice- ja Pivo mobiiliopiskelijakorttien käyttöönotosta kohdasta Opiskelijakortti 

Jos olet siirtymässä polkuopiskelijasta tutkinto-opiskelijaksi, toimi näiden ohjeiden mukaan.

  1. Ota yhteys opiskelijakuntaan (jari.smolander(ät)savonia.fi)
  2. Jos meillä ei ole sinusta valokuvaa, niin saat ohjeet kuvauksesta tai kuvan toimittamisesta
  3. Jos sinusta on otettu valokuva opiskelujen alussa, siirrämme kuvasi jäsenrekisteriin kortin tilaamista varten
  4. Käy maksamassa jäsenmaksu verkkokaupassa tai Microkadun kampuksen palvelupisteillä
  5. Opiskelijakortin valmistuttua toimitamme sen oman kampuksesi palvelupisteeseen

Valokuva

Liittyessäsi jäseneksi tarvitsemme opiskelijakorttiisi myös valokuvan. Jos olet käynyt opiskelijakorttikuvassa aloituspäivinä, on meillä sinun kuva jäsenrekisterissä. Tässä tapauksessa sinun ei tarvitse enää liittää omaa valokuvaa maksaessasi jäsenmaksun verkkokaupassa. Jos sinusta ei ole otettu valokuvaa, voit lisätä sen verkkokaupassa tilauksen yhteydessä tai ottaa yhteyttä opiskelijakuntaan (jari.smolander(ät)savonia.fi) kuvauksen järjestämiseksi. Katso kampusten palvelupisteet tästä.