Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Jäsenedut

Jäsenetujen saamiseksi tarvitset AMK-opiskelijakortin

Opiskelijakunnan jäsenenä saat valtakunnallisen amk-opiskelijakortin, joka oikeuttaa kaikkiin paikallisiin ja valtakunnallisiin opiskelija-alennuksiin. Alennusten saamisen ehtona on, että sinulla on opiskelijakortissa voimassaolotarra.

Lisäksi hyödyt opiskelijakunnan omista eduista ja palveluista. Liittyessäsi jäseneksi saat Savon Sanomat 2 kuukaudeksi sekä opiskelijakalenterin. cafeSAVOTTA tarjoaa Savilahden kampuksella jäsenhintaista kahvia, sekä voit ostaa Finnkinon edullisia elokuvalippuja, joita myydään myös KUTOPin kirjakaupassa Opistotien kampuksella.

Liittymisedun lisäksi Savon Sanomat tarjoaa lehden kotiisi tilattuna -50% alennuksella! Hyödynnä huikea opiskelijaetu täältä.

Opiskelijakortilla saat opiskelijahintaisen lounaan niistä opiskelijaravintoloista, jotka ovat Kelan ateriatuen piirissä. Tarkemmat tiedot Kuopion opiskelijaravintoloista löydät täältä.

Kortti on hyvä näyttää myös museoissa, teattereissa, uimahalleissa tai muissa paikoissa, jotka myyvät opiskelijahintaisia lippuja. Opiskelija-alennuksen kysyminen kannattaa aina.

Jäsenedut Kuopiossa

Katso Opiskelijan Kuopio

Jäsenedut Iisalmessa

Katso Opiskelijaedut Iisalmi 2018-2019

Iisalmen kaupungin palvelut: Opiskelijan Iisalmi

 

VALTAKUNNALLISET EDUT

VR

VR myöntää 30 %:n alennuksen kaukoliikenteen perus- ja sarjalipuista. Lähiliikenteen junissa 50% alennus kertalipuista ja 10 matkan sarjalipusta. Lisäksi kannattaa aina katsoa VR:n ajankohtaiset tarjoukset.

Lisätietoja: www.vr.fi.

Matkahuolto

Bussiyritykset myöntävät lipuistaan opiskelija-alennusta. Alennusprosentit ja alennuksiin oikeuttavat kilometrimäärät voivat jatkossa vaihdella ja poiketa toisistaan yrityksittäin. Ajantasaiset hintatiedot myös opiskelijahintaisten lippujen osalta löytyvät jatkossakin Matkahuollon verkkosivuilta osoitteesta matkahuolto.fi Aikataulut ja liput –hausta. Opiskelijahintaisia lippuja voi tuttuun tapaan ostaa Matkahuollon verkkosivuilta, uudesta Bussiliput-mobiilisovelluksesta, Matkahuollon toimipaikoista ja lippuja myyviltä Matkahuolto-asiamiehiltä sekä matkatoimistoista.

Lisätietoja: www.matkahuolto.fi

Kilroy Travels

Opiskelijakortilla kansainväliset alennuskortit, joilla saa opiskelijahintaiset lentoliput.
Lisätietoja: www.kilroytravels.fi

If

Jäsenhintaiset vakuutukset, katso lisätiedot osoitteesta www.if.fi/samok 

Visa

90 opintopistettä suorittaneilla ja 20 vuotta täyttäneillä maksuhäiriöttömillä ammattikorkeakouluopiskelijoilla on mahdollisuus Visa-korttiin. Kortti anotaan omasta pankista. Lisätietoja saat omasta pankistasi.

OLL:n neuvottelemat kunto- ja liikuntatapahtumien alennukset

Lisätiedot: http://www.oll.fi/edut/etutapahtumat