Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Jäsenedut

Jäsenetujen saamiseksi tarvitset SAVOTTAn AMK-opiskelijakortin tai mobiiliopiskelijakortin

Opiskelijakunnan jäsenenä amk-opiskelijakortistasi tulee virallinen opiskelijakortti, joka oikeuttaa kaikkiin paikallisiin ja valtakunnallisiin opiskelija-alennuksiin. Alennusten saamisen ehtona on, että sinulla on muovisessa opiskelijakortissa voimassaolotarra tai aktiivinen Pivo- tai Slice-mobiiliopiskelijakortti. Voimassaolotarran opiskelijakorttiin ja mobiiliopiskelijakortin aktivoinnin saat maksamalla opiskelijakunnan jäsenmaksun.

Lisäksi hyödyt opiskelijakunnan omista eduista ja palveluista. Liittyessäsi jäseneksi saat Savon Sanomat 2 kuukaudeksi sekä opiskelijakalenterin. cafeSAVOTTA ja Bar & cafeSAVOTTA tarjoavat Microkadun kampuksella jäsenhintaista kahvia. cafeSAVOTTA toimii myös jäsenpalvelupisteenä, josta voit ostaa esimerkiksi Finnkinon edullisia elokuvalippuja.

Liittymisedun lisäksi Savon Sanomat tarjoaa lehden kotiisi tilattuna -50% alennuksella! Hyödynnä huikea opiskelijaetu täältä.

Opiskelijakortilla saat opiskelijahintaisen lounaan niistä opiskelijaravintoloista, jotka ovat Kelan ateriatuen piirissä. Tarkemmat tiedot Kuopion opiskelijaravintoloista löydät täältä.

Kortti on hyvä näyttää myös museoissa, teattereissa, uimahalleissa tai muissa paikoissa, jotka myyvät opiskelijahintaisia lippuja. Opiskelija-alennuksen kysyminen kannattaa aina.

Kun sinulla on muovisessa opiskelijakortissa voimassaolotarra tai sinulle on aktivoitu mobiiliopiskelijakortti erillisellä aktivointipyynnöllä, voit käydä lataamassa käyttöösi SLICE ja/tai PIVO mobiiliopiskelijakortin. Molemmista opiskelijakorteista löytyy useita tuhansia Slice.fi -palvelun neuvottelemia opiskelijaetuja sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Edut voivat olla jatkuvia tai todella rahanarvoisia kertaetuja. Esimerkkejä valtakunnallisista eduista löytyy Slice.fi -palvelun alueellisilta sivuilta

Jäsenedut Kuopiossa

Katso Opiskelijan Kuopio

Jäsenedut Iisalmessa

Iisalmen kaupungin palvelut: Opiskelijan Iisalmi

VALTAKUNNALLISET EDUT

Junaliput

VR myöntää 30 %:n alennuksen kaukoliikenteen perus, säästö- ja sarjalipuista. Lähiliikenteen junissa 50% alennus kertalipuista ja 10 matkan sarjalipusta. Lisäksi kannattaa aina katsoa VR:n ajankohtaiset tarjoukset.

Lisätietoja VR:n opiskelijaeduista

Bussiliput

Opiskelija-alennukset vaihtelevat linjaa liikennöivistä yrityksistä riippuen. Aikataulut, hintatiedot ja liput löytyvät Matkahuollon verkkosivuilta osoitteesta liput.matkahuolto.fi  tai Reitit- ja liput -sovelluksesta.

Lisätietoja Matkahuollon opiskelijaeduista

Kilroy Travels

Opiskelijakortilla kansainväliset alennuskortit, joilla saa opiskelijahintaiset lentoliput.
Lisätietoa https://www.kilroy.fi/opiskelijalennot

If

Jäsenhintaiset vakuutukset, katso lisätiedot osoitteesta www.if.fi/samok 

Visa tai Mastercard

18 vuotta täyttäneillä maksuhäiriöttömillä kouluopiskelijoilla on mahdollisuus Visa- tai Mastercard-luottokorttiin. Kortti anotaan omasta pankista. Lisätietoja saat omasta pankistasi.

OLL:n neuvottelemat kunto- ja liikuntatapahtumien alennukset

Lisätiedot: https://www.oll.fi/opiskelijalle/jasenedut-opiskelijalle/