Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Jäsenedut

Jäsenetujen saamiseksi tarvitset SAVOTTAn AMK-opiskelijakortin tai Pivo mobiiliopiskelijakortin

Opiskelijakunnan jäsenenä amk-opiskelijakortistasi tulee virallinen opiskelijakortti, joka oikeuttaa kaikkiin paikallisiin ja valtakunnallisiin opiskelija-alennuksiin. Alennusten saamisen ehtona on, että sinulla on opiskelijakortissa voimassaolotarra. Voimassaolotarran opiskelijakorttiin saat maksamalla opiskelijakunnan jäsenmaksun.

Lisäksi hyödyt opiskelijakunnan omista eduista ja palveluista. Liittyessäsi jäseneksi saat Savon Sanomat 2 kuukaudeksi sekä opiskelijakalenterin. cafeSAVOTTA ja Bar & cafeSAVOTTA tarjoavat Microkadun kampuksella jäsenhintaista kahvia. cafeSAVOTTA toimii myös jäsenpalvelupisteenä, josta voit ostaa esimerkiksi Finnkinon edullisia elokuvalippuja.

Liittymisedun lisäksi Savon Sanomat tarjoaa lehden kotiisi tilattuna -50% alennuksella! Hyödynnä huikea opiskelijaetu täältä.

Opiskelijakortilla saat opiskelijahintaisen lounaan niistä opiskelijaravintoloista, jotka ovat Kelan ateriatuen piirissä. Tarkemmat tiedot Kuopion opiskelijaravintoloista löydät täältä.

Kortti on hyvä näyttää myös museoissa, teattereissa, uimahalleissa tai muissa paikoissa, jotka myyvät opiskelijahintaisia lippuja. Opiskelija-alennuksen kysyminen kannattaa aina.

Kun sinulla on muovisessa opiskelijakortissa voimassaolotarra tai sinulle on aktivoitu mobiiliopiskelijakortti erillisellä aktivointipyynnöllä, voit käydä lataamassa käyttöösi PIVO mobiiliopiskelijakortin. PIVOsta löytyy useita tuhansia Slice.fi -palvelun neuvottelemia opiskelijaetuja sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Edut voivat olla jatkuvia tai todella rahanarvoisia kertaetuja. Esimerkkejä valtakunnallisista eduista löytyy Slice.fi -palvelun alueellisilta sivuilta

Jäsenedut Kuopiossa

Katso Opiskelijan Kuopio

Jäsenedut Iisalmessa

Iisalmen kaupungin palvelut: Opiskelijan Iisalmi

VALTAKUNNALLISET EDUT

VR

VR myöntää 30 %:n alennuksen kaukoliikenteen perus, säästö- ja sarjalipuista. Lähiliikenteen junissa 50% alennus kertalipuista ja 10 matkan sarjalipusta. Lisäksi kannattaa aina katsoa VR:n ajankohtaiset tarjoukset.

Lisätietoja VR:n opiskelijaeduista

Matkahuolto

Bussiyritykset myöntävät lipuistaan opiskelija-alennusta. Alennusprosentit ja alennuksiin oikeuttavat kilometrimäärät voivat jatkossa vaihdella ja poiketa toisistaan yrityksittäin. Ajantasaiset hintatiedot myös opiskelijahintaisten lippujen osalta löytyvät jatkossakin Matkahuollon verkkosivuilta osoitteesta matkahuolto.fi Aikataulut ja liput –hausta. Opiskelijahintaisia lippuja voi tuttuun tapaan ostaa Matkahuollon verkkosivuilta, uudesta Bussiliput-mobiilisovelluksesta, Matkahuollon toimipaikoista ja lippuja myyviltä Matkahuolto-asiamiehiltä sekä matkatoimistoista.

Lisätietoja Matkahuollon opiskelijaeduista

Kilroy Travels

Opiskelijakortilla kansainväliset alennuskortit, joilla saa opiskelijahintaiset lentoliput.
Lisätietoa https://www.kilroy.fi/opiskelijalennot

If

Jäsenhintaiset vakuutukset, katso lisätiedot osoitteesta www.if.fi/samok 

Visa

90 opintopistettä suorittaneilla ja 20 vuotta täyttäneillä maksuhäiriöttömillä ammattikorkeakouluopiskelijoilla on mahdollisuus Visa-korttiin. Kortti anotaan omasta pankista. Lisätietoja saat omasta pankistasi.

OLL:n neuvottelemat kunto- ja liikuntatapahtumien alennukset

Lisätiedot: https://www.oll.fi/opiskelijalle/jasenedut-opiskelijalle/