Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Jäseneksi

Opiskelijakortti jokaiselle

Kaikki Savonia-ammattikorkeakoulun uudet opiskelijat kuvataan koulun alettua ja kuvausten jälkeen heille tilataan opiskelijakortit. Jokaisella Savonian opiskelijalla on oltava opiskelijakortti, sillä se toimii opiskelijan henkilö-, kirjasto- ja tulostuskorttina.

Kun opiskelijakorttiin liimataan voimassaolotarra, saa sillä käyttöönsä kaikki opiskelija-alennukset ja edut myös koulun ulkopuolella. Tarran saat korttiisi liittymällä opiskelijakunnan jäseneksi ja maksamalla opiskelijakunnan jäsenmaksun.

Kuka voi liittyä opiskelijakuntaan?

Opiskelijakuntaan voivat liittyä kaikki päätoimiset amk-opiskelijat (myös ylemmän amk-tutkinnon opiskelijat) ja opiskelijakunta voi halutessaan ottaa jäseneksi myös muita ammattikorkeakoulun opiskelijoita (esim. vaihto-opiskelijat).

Mitä saan liittyessäni?

  • Opiskelija-alennuksia eli jäsenetuja sekä mm. ateriatuetun lounaan opiskelijahintaan missä vain ateriatuen piirissä olevassa korkeakoulun lounasravintolassa.
  • Palveluja, kuten tuutorointi, erilaiset tapahtumat (mm. Kauppakadun Improbatur) sekä yleistä edunvalvontaa muun muassa koulutuksen kehittämisen ja hankkeiden kautta.
  • Opiskelijakalenterin sekä Savon Sanomien 2 kuukauden tutustumisedun aina uuden lukuvuositarran noutaessasi
  • Microkadun kampuksella Kuopiossa kahvia ja muita tuotteita opiskelijaystävälliseen hintaan opiskelijakunnan kahvilasta cafeSAVOTTAsta.