Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Jäseneksi

Miksipäs et liittyisi opiskelijakunnan jäseneksi? Jäsenyydestä on paljon hyötyä paitsi kampuksilla kulkiessasi mutta missä vain opinnoissasi liikutkaan. Ota kaikki hyöty irti opiskeluajastasi ja jäsenyyden tarjoamista eduista. Jäsenyyden tunnisteena toimii voimassaolotarra muovisessa AMK-opiskelijakortissa ja Slice mobiiliopiskelijakortti.

Opiskelijakortti jokaiselle

Savonia-ammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijoille tarjotaan ilmaiseksi ensimmäinen muovinen opiskelijakortti. Kampuksilla järjestetään lukuvuoden alussa opiskelijakorttikuvaukset, jonka jälkeen sinulle tilataan AMK-opiskelijakortti. Voit tilata kortin myös ennakkoon opiskelijakunnan verkkokaupasta. On suositeltavaa, että tilaat muovisen opiskelijakortin sillä se toimii kampuksella opiskelijan henkilökorttina, tunnistautumiskorttina monitoimilaitteille sekä avaimena säilytyskaappeihin. Sosiaali- ja terveysaloilla muovinen opiskelijakortti on käytössä myös harjoitteluissa opiskelijan henkilökorttina.

Etäopiskelijana et välttämättä tarvitse muovista opiskelijakorttia. Tässä tapauksessa voit ottaa käyttöösi opiskelijakunnan jäsenilleen tarjoaman Slice mobiiliopiskelijakortin. Näiden käyttöönotto onnistuu helposti verkkokaupan kautta. Katso lisätietoa ja tarkemmat toimintaohjeet täältä.

Kun opiskelijakorttiin kiinnitetään voimassaolotarra, saa sillä käyttöönsä kaikki opiskelija-alennukset ja edut myös oppilaitoksen ulkopuolella. Tarran saat korttiisi liittymällä opiskelijakunnan jäseneksi ja maksamalla opiskelijakunnan jäsenmaksun. Opiskelijakunnan jäsenenä voit ladata puhelimeesi Slice mobiiliopiskelijakortin.

Kuka voi liittyä opiskelijakuntaan?

Opiskelijakuntaan voivat liittyä kaikki päätoimiset amk-opiskelijat (myös monimuoto sekä ylemmän amk-tutkinnon opiskelijat) ja opiskelijakunta voi halutessaan ottaa jäseneksi myös muita ammattikorkeakoulun opiskelijoita (esim. vaihto-opiskelijat).

 

Mitä saan liittyessäni?

  • Opiskelijakortistasi tulee virallinen, kaikkialla Suomessa toimiva opiskelijakortti.
  • Opiskelija-alennuksia eli jäsenetuja sekä mm. ateriatuetun lounaan opiskelijahintaan missä vain ateriatuen piirissä olevassa korkeakoulun lounasravintolassa.
  • Tuhansia opiskelijaetuja SLICE mobiiliopiskelijakortin kautta sekä paikallisesti että valtakunnallisesti.
  • Palveluja, kuten tuutorointi, erilaiset tapahtumat (mm. Kauppakadun Improbatur , Tahkofest) sekä yleistä edunvalvontaa muun muassa koulutuksen kehittämisen ja hankkeiden kautta.
  • Opiskelijakalenterin sekä Savon Sanomien 2 kuukauden tutustumisedun aina uuden lukuvuositarran noutaessasi
  • Microkadun kampuksella Kuopiossa kahvia ja muita tuotteita opiskelijaystävälliseen hintaan opiskelijakunnan kahviloista Bar & cafeSAVOTTAsta ja cafeSAVOTTAsta.
  • Ainoana Suomessa jäsenetuhintaisia Finnkinon leffalippuja vain 9,50 €/ kpl
  • Voit osallistua ja vaikuttaa opiskelijakunnan toimintaan.
  • Voit asettua ehdolle ja äänestää opiskelijakunnan edustajistovaaleissa ja hakea opiskelijakunnan hallitukseen.