Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Ajankohtaista

Hae mukaan hallitukseen!

Julkaistu: 6.2.2020 klo 13:50 | Julkaisija: Sini Tuovinen (Viestinnän harjoittelija)

HAKUKUULUTUS: Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan, eli SAVOTTAn hallitukseen haetaan kahta lisäjäsentä – hae mukaan!

Oletko kiinnostunut ajamaan kaikkien opiskelijoiden yhteistä etua ja toimimaan opiskelijoiden äänenä? Täydennämme hallitustamme, eli haemme kahta jäsentä SAVOTTAn hallitukseen vuodelle 2020.  

Oletko juuri sinä se oikea tyyppi, joka haluaa osaksi mahtavaa porukkaamme? SAVOTTAn hallituksessa pääset muun muassa järjestämään erilaisia opiskelijatapahtumia sekä tekemään valtakunnallista edunvalvontaa. SAVOTTAn hallitukseen voit hakea tästä.

Opiskelijakunnan hallitus valitaan vuosittain ja sen monipuoliset tehtäviin kuuluu hommat edunvalvonnasta tuutoritoimintaan ja hyvinvoinnista vetovoimaisuuden kehittämiseen. Toiminnasta on mahdollista saada opintopisteitä ja huikeat verkostot sekä vaikuttamiskokemusta ja tiimitaitoja. Lue lisätietoja hallitustoiminnasta täältä.

Toimi nopeasti, ja asetu ehdolle hallitukseen. Hakuaika päättyy 27.2.2020 klo 15:00. Valinnan tekee opiskelijakunnan edustajisto maaliskuun kokouksessaan.

Lisätietoja antaa:

Juha Hämäläinen
Keskusvaalilautakunnan puheenjohtaja
044 034 2277
edustajisto.vpj@opiskelijakuntasavotta.fi