Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Ellaa suosittelevat

Ellaa suosittelevat:

Mervi Vidgrén, rehtori/toimitusjohtaja, Savonia-ammattikorkeakoulu

”Voin suositella Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan hallituksen puheenjohtaja Ella Joukkolaa SAMOKin varapuheenjohtajan tehtävään.  Olen Savonian rehtorina tehnyt Ella Joukkolan kanssa yhteistyötä useamman vuoden ja oppinut tuntemaan Ellan  rakentavana ja yhteistyökykyisenä kumppanina.  Ella Joukkola pitää opiskelijatoimintaa tärkeänä osana koko korkeakouluyhteisön kehittämisessä.  Hän on hyvin selvillä korkeakoulukeskustelusta, jota valtakunnassa käydään.  Hän on vahvasti mukana Savilahden kampuksen sekä fyysisten oppimisympäristöjen että toimintojen kehittämisessä.   Puheenjohtaja Joukkola on rauhallinen ja kuunteleva, mutta samalla hän esittää omia ja taustayhteisönsä näkemyksiä hyvin perustellen.”

 

Heidi Hämäläinen, Kuopion kampuspuheenjohtaja/hallituksen 1. varapuheenjohtaja, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta

”Ellan kanssa on ollut erittäin helppoa ja hedelmällistä tehdä yhteistyötä. Hän tarttuu hanakasti asioihin eikä jätä mitään hoitamatta. Ella ottaa muut huomioon, mutta osaa tarpeen tullen näyttää myös päättäväistä johtajaluonnetta. Voin lämmöllä suositella häntä SAMOK:n hallituksen varapuheenjohtajaksi!”

 

Doris Rossinen, hallituksen puheenjohtaja, Kuopion insinööriopiskelijat KINRA ry

”Ellan kanssa työskentely on helppoa, sillä hän on ahkera ja tunnollinen, ja hoitaa hommansa hyvällä asenteella. Ellalta ei jää mikään tehtävä hoitamatta, eikä hän koskaan valita raskaastakaan työtaakasta. Tätä tekijäluonnetta on tukemassa vankka tietotaito kentältä, joten voin hyvillä mielin suositella Ellaa SAMOK:n hallituksen varapuheenjohtajaksi.”

 

Miika Hiltunen, edustajiston puheenjohtaja, Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

”Ella on kahden opiskelijakuntavuotensa aikana vakuuttanut vahvalla edunvalvontaosaamisellaan, käden jälki näkyy lukuisissa projekteissa koulutuspoliittisesta-tiimistä kuntapoliittiseen ohjelmaan. Ellalla on myös vankka kokemus valtakunnallisesta opiskelijakattojärjestöstä, hänen toimittuaan Insinööriopiskelijaliiton hallituksen varajäsenenä 2016. Tämä kokemus tuo Ellalle uudenlaista näkökulmaa opiskelijakentän asioihin.”

 

Juha Asikainen, toiminnanjohtaja, Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

”Ella on yksinkertaisesti hyvä tyyppi. Hän on paitsi osaava asiakysymyksissä, niin häntä kiinnostaa ihmiset asioiden taustalla.  Hän on kannustava ja kuunteleva esimies ja pysyy sanojensa takana. Suosittelen ilolla Ellaa SAMOKin varapuheenjohtajaksi.”