Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Ella SAMOKkiin

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta esittää Ella Joukkolaa SAMOKin varapuheenjohtajaksi 2019.

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnalla on kunnia esittää Ella Joukkolaa Suomen ammattikorkeakouluopiskelijakuntien liitto – SAMOK ry:n hallituksen varapuheenjohtajaksi vuodelle 2019. Ella on osaamisellaan ja paneutumisellaan vakuuttanut opiskelijakuntamme ja yhteistyökumppanimme. Uskomme, että Ella on loistava varapuheenjohtaja SAMOKille ja asiantunteva edunvalvoja koko ammattikorkeakoulukentälle.

Ellan esittelyn voit ladata tästä: Ella SAMOKkiin_FIN-ENG

 

Mitä Ella ajattelee:

Vaalivuonna edunvalvonnan onnistuminen on avainasemassa. Haluan olla kehittämässä korkeakoulukenttää, jossa on maailman onnellisimmat opiskelijat. Uskon, että hyvinvoivan ja onnellisen opiskelijan vaikutus ympäröivään yhteiskuntaan ja sen tulevaisuuteen on merkittävä.

Onnellinen opiskelija on sellainen, joka jaksaa ja edistyy opinnoissaan. He edistyvät oppien tasa-arvoisina ja mielekkäällä tavalla, ymmärtäen opiskelun tarkoituksen ja päämäärän. He saavat arvostetun korkeakoulututkinnon, joka on antanut eväät monikulttuuriseen asiantuntijuuteen.

Haluan olla omalla panoksellani ja osaamisellani kehittämässä suomalaisen ammattikorkeakoulutuksen tasa-arvoisuutta ja saavutettavuutta. Pidän tärkeänä myös ammattikorkeakoulutuksen rakenteellista kehittämistä aidosti jatkuvaa ja monimuotoista oppimista tukevaan suuntaan.

Olen Ella Joukkola ja ehdolla SAMOKin varapuheenjohtaksi. Opiskelen Savonia-ammattikorkeakoulussa ympäristötekniikkaa ja omaan laajasti kokemusta sekä opiskelijakuntamme toiminnasta, että valtakunnallisesta vaikuttamisesta IOL:n hallituskaudelta.

Kysy lisää:

Ehdokas:

Ella Joukkola

044 785 5059, puheenjohtaja@opiskelijakuntasavotta.fi

Kampanjapäällikkö:

Miika Hiltunen

045 870 7463, edustajisto.puheenjohtaja@opiskelijakuntasavotta.fi