Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

cafeSAVOTTA

cafeSAVOTTA

Opiskelijakunnan jäsenyydestä hyödyt myös edullisten tarjousten ja tapahtumien muodossa. Opiskelijakunnan Microkadun kampuksen kahvila tarjoaa virkistäviä hetkiä opiskelun lomassa edulliseen opiskelijahintaan. Opiskelijakunnan jäsenille jopa vielä edullisempaan hintaan.

Kahvilassa voit pelailla lautapelejä, lukea päivän lehdet tai vain hengailla kampuksen parhaan kahvin äärellä. Myös opiskelijatapahtumien liput myydään kahvilassa.

CafeSAVOTTA palvelee opiskelijoita ma-to 7:45 -16:00 ja perjantaisin 7:45 -15:00 Microkadun kampuksen E-siiven 3. kerroksessa. CafeSAVOTTAn puhelinnumero on 044 785 6451.

Kahvilan toiminnassa noudatetaan Elintarviketurvallisuusviraston ohjeistusta elintarviketurvallisuudesta. Voit tutustua viimeisimpään Oiva-raporttiin tästä: Oiva-23.1.2018.

cafeSAVOTTAn tarjoukset opiskelijakunnan jäsenille:

10 kahvin kahvikortit edulliseen jäsenetuhintaan

  • Pieni kahvi, 6.00 euroa / hinta muille 7.00 euroa
  • Keskikokoinen kahvi, 7.50 euroa / hinta muille 8.50 euroa
  • Iso kahvi, 9.00 / hinta muille 10.00 euroa

Muut palvelut kahvilassa

Ryhmäkopiot

cafeSAVOTTAn kautta voi hoitaa myös ryhmäkopioinnit. Ryhmäkopioissa kopion hinta on 0,05 e/kpl. Käytäntö ryhmäkopioissa on seuraava:

  • Valitkaa ryhmästänne joku monistevastaavaksi
  • Monistevastaava kerää saadusta kurssimateriaalista ryhmäkopiotilauksen (lomakkeita saa kahvilasta) ja toimittaa sen Microkadulla cafeSAVOTTAan
  • Kopiotilaus maksetaan aina etukäteen joko käteisellä tai pankkikorteilla (myös Visa Electron käy)
  • Monistevastaava käy hakemassa kopioidun monisteet kahvilasta seuraavana päivänä ja jakaa monisteet ryhmälleen

Opiskelijakortti- ja jäsenasiat

cafeSAVOTTA palvelee opiskelijoita myös opiskelijakortti- ja jäsenmaksuasioissa. Voit maksaa jäsenmaksusi kaikilla maksuvälineillä (myös Visa Electron käy) hakiessasi opiskelijakunnan jäsenyyttä tai uusiessasi opiskelijakorttisi voimassaolon osoittavaa lukuvuositarraa. Jäsenmaksun voi maksaa koko opiskeluajalle tai lukuvuodelle tai lukukausittain.

Muistathan, että jäsenmaksun maksamisen yhteydessä sinun on täytettävä ja allekirjoitettava myös jäsenhakemus. Useammalle vuodelle jäsenmaksun maksaneet voivat myös noutaa uuden lukuvuositarran cafeSAVOTTAsta. Päivitetyt jäsenedut ja lisätietoja opiskelijakortista ja jäsenmaksuista löydät jäsenedut-sivulta.

Kaikki opiskelijakunnan jäseneksi liittyvät tai uuden lukuvuositarran noutavat saavat ilmaiseksi opiskelijakunnan tarjoamana opiskelijakalenterin sekä Savon Sanomien kahden kuukauden tutustumisjakson.