Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Tarvitsetko uuden opiskelijakortin?

APUA, opiskelijakorttini on kadonnut tai hajonnut tai nimeni on vaihtunut!

Eipä hätää! Ota ensin yhteyttä opiskelijakunnan toimistolle Jari Smolanderiin (+358 (0)44 785 5069 tai jari.smolander[ät]savonia.fi). Jos opiskelet Opistotien kampuksella pistäydy KUTOPin kirjakaupassa. Kortti saadaan tilaukseen nopeasti samalla kuvalla, kuin entisessä kortissasi.

Opintojen alussa ensimmäistä kertaa tilattava opiskelijakortti on ilmainen. Jos opiskelijakorttisi katoaa, hajoaa, nimesi vaihtuu tai jostain muusta syystä tarvitset uuden kortin, niin tilaus ja kortin valmistus maksaa 10 euroa. Maksu on suoritettava opiskelijakunnan tilille Pohjois-Savon OP FI31 5600 0520 1033 78 ennen kortin tilaamista. Muista maksaa 10 euroa viitteellä 2493.

Siirto-opiskelija toisesta ammattikorkeakoulusta

Toisesta ammattikorkeakoulusta tulevan siirto-opiskelijan on hankittava uusi Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan toimittama SAMOK-opiskelijakortti. Aikaisempaa korttiasi voit käyttää uuden opiskelijakorttisi saapumiseen saakka. Ota ensin yhteyttä opiskelijakunnan toimistolle Jari Smolanderiin (+358 (0)44 785 5069 tai jari.smolander[ät]savonia.fi). Jos opiskelet Opistotien kampuksella pistäydy KUTOPin kirjakaupassa.