Opiskelijakunta SAVOTTA

Valikko

Jäseneksi liittyminen

Päivitämme jäsenrekisteriä ja opiskelijakorttien tilausjärjestelmää

Tällä hetkellä jäseneksi liittyminen ei ole valitettavasti mahdollista. Uudet järjestelmät ovat käytössä elokuun puoleen väliin mennessä. Palataan asiaan lähempänä lukuvuoden alkua.

Liittyminen

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan jäseneksi liitytään maksamalla opiskelijakunnan jäsenmaksu. Jäsenmaksu maksetaan joko verkkokaupan kautta (linkki tulossa 15.8.) tai Opistotien/ Savilahden kampuksen palvelupisteellä käteisellä tai maksukorteilla.

Maksettuasi jäsenmaksun verkkokaupan kautta, voit käydä lunastamassa voimassaolotarran kampuksesi palvelupisteestä. Maksaessasi jäsenmaksun Opistotien/Savilahden kampuksen palvelupisteellä, saat voimassaolotarran heti opiskelijakorttiisi.

Valokuva

Liittyessäsi jäseneksi tarvitsemme opiskelijakorttiisi myös valokuvan. Jos olet käynyt opiskelijakorttikuvassa aloituspäivinä, on meillä sinun kuva jäsenrekisterissä. Tässä tapauksessa sinun ei tarvitse enää liittää omaa valokuvaa maksaessasi jäsenmaksun verkkokaupassa.

Jos sinusta ei ole otettu valokuvaa, voit lisätä sen verkkokaupassa tilauksen yhteydessä tai ottaa yhteyttä joko kampuksen palvelupisteeseen tai opiskelijakuntaan (jari.smolander(ät)savonia.fi) kuvauksen järjestämiseksi.

Kampusten palvelupisteet

  • Iisalmen kampus, kirjasto
  • Opistotien kampus, KUTOP kirjakauppa
  • Pelastusopisto, opintotoimisto
  • Savilahden kampus, cafeSAVOTTA
  • Varkauden kampus, WAIO-toimisto
  • Musiikin ja tanssin opiskelijoiden palvelupisteet KUTOP kirjakauppa ja cafeSAVOTTA